איקי - מתי הוא נעלם?!

איקי - מתי הוא נעלם?!

דחוף. הפאדיחות והחולצות גולף כבר נמאסו עלי. בעבודה ובלימודים לא מפסיקים לצחוק. אחרי כמה זמן עובר הדבר הזה שנקרא איקי?

Barbos7

New member
תוך כמה ימים

בכדי לקצר את התהליך אפשר להשים על זה קרח, או להקפיא כפית\להשים מטבע על זה. ובשביל הטווח הקצר יותר זה מייק אפ.

בעיקר בגילנו

זה עוד יותר מבייש, כי זה קטע ילדותי משהו :| (אני לא מדברת על מקרה שבלי כוונה קרה ויצא איקי. בד"כ זה נשלט(?))

מה מבייש בזה לעזאזל..

התמזמזתי עם מישהו, עשה לי סימן זה לא באמת מעניין מישהו אם זה בכוונה או לא אז יש לי היקי. מה הסרט. o_O אני לא זוכרת אי פעם שהסתרתי אחד. לא גולף, לא צעיף. כלום.

Guy Z

New member
לא מבייש אבל דיי פאדיחות...

אנשים מבלבלים את המוח וכל מיני קרציות למיניהם. הפתרון הייחיד הוא הרבה איפור

כן פאדיחות

החבר של חברה טובה שלי עשה לה היקי ואז איזה מישהי מהשכבה שלי (בפנימיה...) עשתה לה כזה "נהנית הא..." זה די הביך את החברה הזו למרות שהשניה פשוט קצת חסרת טקט

שגיתא

New member
צודקת לחלוטין ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo215.gif../images/Emo54.gif

אבל בגילי כמעט 36 לקח לי זמן לשחזר את הנשנוש הצווארי שקרה לי והותיר את חותמו

Leather

New member
היקי'ס, פשוט תגידו לא, ילדים.

היה לי פעם אחד שהחזיק יותר משבועיים וחצי (אבל הוא היה סגול ובגודל כף היד שלי) שהצליח להבהיל את כולם. אלא אם הפרטנר/ית ערפדים של ממש, זה לא אמור לקחת יותר משבוע. אני נגד הסימון הזה, באופן כללי- לדעתי, הדבר היחיד שמשום מה עשוי להשאיר סימן הוא סימן נשיכה- ובמקרה הזה פשוט משתדלים לא לעשות את זה על הצוואר. לא בעניין הצחוקים, אני יודעת שבפעמים האחדות שהצוואר שלי סומן היה לי נורא לא נעים..כי לא עניין כל העולם מה אני עושה או אם אני עושה. היקי,ס היו פופולריים משהו בכיתה ח'-ט', אני חושבת שמאז ירדה ההתלהבות של "הוא נגע לי בציצים, שיאו" ודברים בסגנון. והצעה, קונסילר ופודרה- מדיי פעם צריך לבדוק שדבר לא נמרח, אבל מטשטש את זה. כמו כן, ההכחשה לעיתים שיטה מעולה "זה היקי?!" "לא..מה פתאום..ההורים מכים אותי/זו עקיצה/אלרגיה/קעקוע ממש מחתרתי"

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

מעולם לא עשו לי היקי, ואני עד היום מנסה להבין איך אפשר בטעות לעשות אחד, ומה המטרה בלעשות בכוונה.

Freedom Inside

New member
זה מה זה שטויות...

פעם קראתי איפשהו שזה בא כדי לסמן ששני אנשים שייכים אחד לשני או משהו בסגנון... וזה כל כךךךך בולשיט. היה לי רק פרטנר אחד שהיה עושה לי היקים והוא פשוט היה נהנה מלמצוץ מקומות ממש ממש ממש חזק.. האמת שגם אני נהנתי. סאדיסטי משהו, אבל חביב.

למעלה