פעם אחת הסתובבתי יומיים שלמים עם אחד כזה עליי בלי לשים לב, עד שמישהו בעבודה העיר לי על זה. לא שמתי לב אפילו ... כשמתחילים למצוץ לך את הצוואר באמצע אקט, את לא חושבת על ההשלכות. ;[
למה אתם מתעקשים שזה ילדותי? אז בכיתה ח'-ט' עשו לך את זה, זה הופך את זה לפחות מחרמן כשאת בכיתה י"ב, נניח? לא עושים את זה בכוונה לפעמים קורה בלהט הרגע חפיף
את באמת תמצצי לחבר שלך ת'צוואר כמו איזה בהמה סתם בשביל ההנאה? לא. (אלא אם את בהמה
) אז ברור שלפעמים זה קורה ב"להט הרגע", אבל לרוב את לא תראי על בן אדם היקי... כי אנשים עושים מה שהם עושים בצוואר של הבן זוג שלהם אבל לא בהסחפות שתעשה שם היקי מעאפן. וזה ילדותי, כי לילדים יש ת'קטע המפגר הזה של להשאיר סימן... והרבה פעמים עושים את זה בכוונה. ואם תעשי איזו סטטיסטיקה, ותעשי השוואה בין ילדים בני 15 עד 17, לבין חבר'ה בני 19 עד 21 אומשו... כנראה שלאלו בני 15 עד 17 יהיה אחוז יותר גבוה בהופעת ההיקי על הצוואר(?)
בתכלס זה למצוץ כזה בעדינות, פשוט למשך זמן.. לא חייב בכוח.. יש בזה סוג של פוזה/קסם כל אחד וטעמו האישי.. בכל מצב לא סיפור להסתיר את זה עם צעיפים של קיץ כאלה.. לי עבר אחרי שבוע+ פעם אחת, אבל זה כבר היה מצב קשה שנראה כאילו הרביצו לי ממש ממש חזק..
אמנם הבהרנו אחד לשני שאין סימנים במקומות נראים אז אם יש לי היקים הם מתחת לחולצה ואני לא כמו מפגרת מסתובבת עם צעיף באמצע החום הזה אבל זה כיף.. גם ההרגשה בזמן ההיקי/נשיכה, וגם אחרי זה אפשר להזכר למה בדיוק זה קרה ואלה סימנים שאני שומרת לעצמי, לא בקטע של ללכת לביתספר כדי שכל החברות שלי תראנה שהייתי עם מישהו אתמול כי וואלה לא עניינן! וגם לא של אף אחד אחר ואנחנו שנינו בני 18 ו-20 וחצי.