איקי - מתי הוא נעלם?!

אבל היא לא רק שלי

ובכל מקרה ברור שכל אחד עונה לפי חוויותיו בכל מקרה אין צורך להגיד שמישהו מדבר שטויות

Labello Girl

New member
בטח שאפשר בטעות.

פעם אחת הסתובבתי יומיים שלמים עם אחד כזה עליי בלי לשים לב, עד שמישהו בעבודה העיר לי על זה. לא שמתי לב אפילו ... כשמתחילים למצוץ לך את הצוואר באמצע אקט, את לא חושבת על ההשלכות. ;[

שגיתא

New member
אז ככה ויקי בתוך להט היצרים ../images/Emo66.gif

וישנם אנשים הנוטים לשטפי דם נראים יותר מאחרים קורה שהמדהים שלי מתביית לי על הצוואר משהו שהוא
יודע שאני אוהבת אז אין מה לעשות, ת'אמת בגלל שאני מאד בהירה, אם אני במקומות יותר עדינים אני עושה לעצמי שטפי דם

PureTemptation

New member
בטח שאפשר בטעות..:S

קמתי בבוקר וגיליתי שני היקים, שבלילה הקודם לא שמתי לב שנעשו בכלל. והמקום שלהם בכלל היה הזוי, אז בכלל לכי תחשבי על זה! מזל שיש שיער ארוך!

אני לא מבינה דבר אחד

למה אתם מתעקשים שזה ילדותי? אז בכיתה ח'-ט' עשו לך את זה, זה הופך את זה לפחות מחרמן כשאת בכיתה י"ב, נניח? o_O לא עושים את זה בכוונה לפעמים קורה בלהט הרגע חפיף

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif לך../images/Emo3.gif

לי זה אחד הדברים ה-כ-י מחרמנים.. הסימן זה קצת תופעת לוואי, אבל הכרחית, מה לעשות.. זה ממש מחרמן כשעושים לי את זה]; אני לא מצליחה לעשות את זה אבל בעצמי

מה?

כשחבר שלי מצץ לי את הצוואר זה היא אחד הדברים הכיפיים (למרות שזה דוקא לא השאיר סימן)

כי זה מעאפן!

את באמת תמצצי לחבר שלך ת'צוואר כמו איזה בהמה סתם בשביל ההנאה? לא. (אלא אם את בהמה
) אז ברור שלפעמים זה קורה ב"להט הרגע", אבל לרוב את לא תראי על בן אדם היקי... כי אנשים עושים מה שהם עושים בצוואר של הבן זוג שלהם אבל לא בהסחפות שתעשה שם היקי מעאפן. וזה ילדותי, כי לילדים יש ת'קטע המפגר הזה של להשאיר סימן... והרבה פעמים עושים את זה בכוונה. ואם תעשי איזו סטטיסטיקה, ותעשי השוואה בין ילדים בני 15 עד 17, לבין חבר'ה בני 19 עד 21 אומשו... כנראה שלאלו בני 15 עד 17 יהיה אחוז יותר גבוה בהופעת ההיקי על הצוואר(?)

איכככ זה נשמע כאילו היא שואבת אותו

בתכלס זה למצוץ כזה בעדינות, פשוט למשך זמן.. לא חייב בכוח.. יש בזה סוג של פוזה/קסם כל אחד וטעמו האישי.. בכל מצב לא סיפור להסתיר את זה עם צעיפים של קיץ כאלה.. לי עבר אחרי שבוע+ פעם אחת, אבל זה כבר היה מצב קשה שנראה כאילו הרביצו לי ממש ממש חזק..

Shusho

New member
למה?../images/Emo12.gif

אמנם הבהרנו אחד לשני שאין סימנים במקומות נראים אז אם יש לי היקים הם מתחת לחולצה ואני לא כמו מפגרת מסתובבת עם צעיף באמצע החום הזה אבל זה כיף.. גם ההרגשה בזמן ההיקי/נשיכה, וגם אחרי זה אפשר להזכר למה בדיוק זה קרה ואלה סימנים שאני שומרת לעצמי, לא בקטע של ללכת לביתספר כדי שכל החברות שלי תראנה שהייתי עם מישהו אתמול כי וואלה לא עניינן! וגם לא של אף אחד אחר ואנחנו שנינו בני 18 ו-20 וחצי.

מה ילדותי בזה? o_O

ילדותי עוד יותר זה להכחיש ולנסות להסתיר סימן שנותר אבל זו דעתי כנראה. ודעת ליאור. P:

למעלה