איפוס תעשייה חמוד:

DaRKzLORD

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אתה מדבר? להזכיר לך מי "נעלם" במלחמות כשיש לו תקלות על המחשב? על המרגלים אני מעדיף לא לענות לך, דבר עם סהר על זה אם אתה רוצה , יוסף אל תאלץ אותי לפתוח את הפה על דברים שאני לא רוצה =] לא נכון לא גייסתם... רק הכנסתם לברית ואז פרצתם להם למדינות

יוסף1122

New member
אה פתאום יש לך התנגדות לזה?

מי נעלם שיש לו תקלות על המחשב? להזכיר לך מי אירגן תקיפות? מי רצה מלחמה ולא עזר בא? וכבר פתחת את הפה למרות שלא עשית משהו גדול

DaRKzLORD

New member
בשמחה רבה אני אמשיך לדבר

אם אתה רוצה בזה =] מי נעלם? בוא נחשוב... מישהוא שקוראים לו יוסף.. הוא מנהל את AIS... מי זה יכול להיות??? מי אירגן תקיפות? צודק, אתה ארגנת יותר ממני(ונתעלם לשניה שהתקיפה הכי גדולה שארגנת היה ה"מדינות" של רובי ששלחת אותו עם 50 מדינות לזרוק את כל הכח בליסטים על שאדוס.

יוסף1122

New member
אויי מתי המלחמה היית עם טרור ורובי היה?

תומר תפסיק לבבלבל במוח נעלם אני לא מבין על מה אתה מדבר? כל יום הייתי איתך ועם אסי

anoshe10

New member
תן לו לדבר..

הפה הגדול שלו רק מבייש ומפדח את עצמו יותר

DaRKzLORD

New member
ההודעה מפוצלת ל2 נושאים

חלק 1 על המלחמה בטרור חלק שני על המלחמה בשאדוס. בטרור אני ארגנתי תקיפות, תגיד שלא בכיף. עם שאדוס ראינו מה עשית, תעשה טובה אני עוצר פה, אל תגרום לי לדבר יותר מדי על משהוא שיכול לחמם חצי משחק נגד המדינות ה"כפולות"(לא בידיוק) אני לא אגיד שלכם, תחשוב לבד למה

יוסף1122

New member
אתה מדבר על כפולות? תומר תזכיר לי מה אם אלון

"אחיך"ותזכיר לי מה עשית במלחמה עם שאדוס? ובמלחמה עם טרור אני זוכר רק 2 תקיפות שאירנגת

DaRKzLORD

New member
אתה מוזמן להקשיב אתה מוזמן לא

אח שלי משחק במשחק, עניתי לך במלחמה עם שאדוס לא עשיתי כלום, אני גם לא ניהלתי את AIS במלחמה של שאדוס להזכיר לך. שפר תזיכרון בקשר לטרור, להזכיר לך מי הכין את הרשימות של טרור? דר"א לא דיברתי על כפולות דיברתי על דרך קצת יותר מהירה לפיתוח "כפולות"

anoshe10

New member
אוי אוי אוי

תפסיק כבר עם זיבולי השכל!! יוסף תמיד ניהל תקיפות המלחמה ותמיד היה שצריכים אותו ועל זה יעידו חברי הברית. תומר התקופה שאתה היית בברית השתנתה והשתנתה לטובה אז חלאס כבר!

DaRKzLORD

New member
אתה מדבר על ללעוס מסטיק?

תזכיר לי למי היו "בעיות" במחשב במלחמה נגד טרור? מרגלים ? דבר עם סהר על זה אולי יהיה לו יותר מה להגיד לך, דר"א , אני מוכן לחתום לך על זה שאין לך מרגל בפורום של TUF, פשוט סמוך על תומר =] לא אומר יותר. לא גייסתם.. נכון... רק חפרת לי במסנג'ר כל היום לגייס אנשים מחול גם סינים וערבים.. ואז מה יוסף, שלחת את רובי שיפרוץ להם למדינות? אל תגרום לי לדבר יותר יוסף כי אתה יודע שאני יודע הרבה =\

יוסף1122

New member
אוייי באמתת אני חפרתי לך לגייס אנשים בחול ?

אתה בכלל יודע אנגלית ? איזה בעיות לא מבין על מה אתה מדבר "תקלה במחשב" האמן לי שהמחשב שלי לא מתקלל מהר ולא מתפרמט מהר אתה עשית את הבעיות שהייתי בשבת לא יכולתי להתחבר

DaRKzLORD

New member
טוב יוסף, מה שתגיד

אין לי כח להמשיך להתווכח איתך, דר"א לא אני זה שהממוצע שלו באנגלית זה 0.

יוסף1122

New member
אה? כן ? למה מה נראה לך עובדה שאני מדבר

עעם אנשים מחול עם תלא יודע אני התחלתי להשקיע בחול חוץ מהשלוחה של AISSUB שהיא סתם שלוחה לידור מנהל שלוחה של חול וגם סבתיחו וגם אוהד וגם עומרי אז ככה שאני גם מדבר איתם ומכיר ללמנהלים אותם אז תומר שתעק

anoshe10

New member
עזוב...תן לפקה פקה לדבר שטויות

הרי אתה מכיר אותו הוא הכי טוב בהכל,הוא ניהלך את אייס לא אתה,הוא המנהל הכי טוב במנהגי עולם ותומר-מה שנכצב כאן בציניות כמובן.

lidor500

New member
נו ומה הבעיה עם סינים וערבים?

הסינים והערבים שאני מכיר מאייס החולניקית הם בין השחקנים הטובים בברית ובכלל במשחק...

lidor500

New member
נו אז מה אם יש סינים וערבים בשפע?

הם תורמים לנו במלא...

DaRKzLORD

New member
צדיק אחד בבאר שבע?

אה לא.. אתה לא גר בבאר שבע... מישהוא מודה שיש הרבה סינים וערבים =] לא אמרתי שהם לא תורמים, אמרתי שזה מה שהוא מתכנן לעשות איתם

למעלה