איפוס תעשייה חמוד:

DaRKzLORD

New member
תהיה בריא...

אתה תוקף מדינות מהברית שלך? דר"א אני לא יודע מי מנהל את הברית הזאת , אבל זה בטח שייך לAIS... יש לכם שבוע למחוק את הברית הזאת או שאני אדאג לעשות את זה

Sabat0

New member
תומר, הרגע.

לא מענין אותי שאתה מנהל את כאוס, לא מענין אותי שיש לך צבא של צמיתים, ולא מענין אותי שהיית ב-AIS לפני שעזבת. אל תגיד למנהל של AIS מה לעשות. ביום שבו תממש איום שלך כלפי AIS, הברית שלך תתחיל לעבור תהליך השמדה. בברכה, דובר AIS הרשמי, שליט הספינות הבלתי מעורער, והחשוב מכולם - הסבא של כולנו, סבתו.

Sabat0

New member
../images/Emo128.gifספאמר, לחסום

חמור
.

DaRKzLORD

New member
סבבה נחום

אני ביקשתי ממכם למחוק את שלוחת Chaos05, כיוון שהיא שלוחה מתחזה, במידה ואתם לא תעשו את זה, אני אדאג שזה יקרה. ביום שאחרי שאני אממש איום שלי כלפי AIS, אני אשמח לראות תגובה שלך ואת הברית הסינית שלך על שלל כפולותיה מנסה להעיף עלי 50000T בליסטים =]

Sabat0

New member
סינים?

מה זה נראה לך פה, חומת מגן? אתה ביקשת מאתנו למחוק את השלוחה הזאת. זה לא יקרה? זין עליך, אין לך מה לעשות בנדון. אתה מוזמן להמשיך לבקש יפה, אם תתקוף מדינה ששיכת לנו ואנחנו נחשוב שזה לא מוצדק, אתה תשלם את המחיר המלא על התקפנות שלך. לאים עלינו בפורום זה בטח לא הפתרון. דוקא רוב הכח שלנו (אבסולוטית) לא מרוכז בשלוחות מחו"ל, אבל יש שם מספיק עושי-דברינו. אז כן, גם מהם רצוי להזהר.

DaRKzLORD

New member
תגיד אתה חושב שאני אידיוט?

להזכיר לך שניהלתי את AIS חצי שנה? אני יודע מי בAIS ומי לא, יש סינים וערבים בשפע.

יוסף1122

New member
אויי נוב באמת ?ניהלת? מה עשית ?שתית קולה

ולעסת מסטיק? עובדה אתה לאיודע מי המרגלים שלנו אתה לא יודע כלום חוץ מזה בזמנך לא גייסנו סנים ולא ערבים אז מספיק לזבל בסכל

למעלה