איפה שרשור השבת?

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ak5

New member
ניסיתי לשבת 2 עוגות חדשות שנראה

כי יכנסו לעוגות הקבועות. עוגת גבינה של אילנית - כבר כמה שורות חסרות. טורט עוגת גבינה. מקור התמונה:אילנית12 מחממים את התנור.,לחום גבוה. החומרים: 5 ביצים מופרדות 4 כפות קורנפלור 1 שמנת חמוצה 4 כפות אינסטנט פודינג 2 קופסאות גבינה לבנה 5%(,שמתי של 3% ) כוס ורבע סוכר. ההכנה: מקציפים את החלבונים עם הסוכר,לקצף. מוסיפים את שאר החומרים,ומקפלים. לשמן תבנית מס' 24 או 26,. לשים בתוך תבנית נוספת מים רותחים ליצירת אדים. לאפות בחום 170 מעלות,במשך 45 דקות בערך. להשתדל לא לפתוח את התנור בזמן האפיה. לאחר שהעוגה נאפתה. לשים אותה במדף התחתון של העוגה ולהשאיר את העוגה בתנור הכבוי.,עד שהיא מתקררת. עוגה פשוטה וטעימה. מקור:גיסתי

ak5

New member
עוגת שיש של פירגה

עוגת שיש פירגה תבנית עגולה קפיץ מספר 24 משומנת. או 2 אינגליש קייק או תבנית חד פעמית 29X23X5 או קוגלהוף. חבילה מרגרינה מזולה רכה 2 כוסות סוכר 4 ביצים שלמות כוס מים רותחים כוס קמח קראנצ'י מלא של סוגת כוס וחצי קמח רגיל אפשר לשים 2\1 2 כוסות קמח רגיל ולוותר על המלא. שקית אבקת אפיה 3 כפות קקאו לבחוש חוץ מהקקאו את הכל - בקערה. הבלילה צריכה לצאת דלילה. אם יותר מדי דלילה , אפשר להוסיף עוד 2-3 כפות קמח. לחלק את הבלילה ל-2 לחצי להוסיף את הקקאו ולבחוש. ליצוק לתבנית 24 משומנת . את 2 הבלילות אחת על השניה. קודם את הכהה, ומעליה הבהירה.לא צריך לערבב. לאפות בחום 175 מעלות כ-30 דקות. לבדוק בעזרת קיסם אם מוכן. מקור:פירגה אל תשימו סוכר חום, אחרת העוגה תהיה כולה חומה.ללא שיש. ניתן להוסיף לבלילה הלבנה צימוקים וחתיכות שוקולד שבור-או צ'יפס--- מעורבבים בכף קמח. הערות: אני מכינה עם כוס שמן במקום המרגרינה ובשתי תבניות מוארכות, יוצא מדהים! כל שבוע אני מכינה את זה. הצורה יוצאת כמו עוגת הבית של אוסם, כולם כאשר רואים את זה חושבים שקניתי את זה- אבל הטעם יותר טעים...

YYY איזה דברים הכנתם, ואני השבת...

כבד קצוץ אורז אדום בשר כתף ברוטב עם תפוחי אדמה פלפלים ממולאים באורז ובשר טחון בורקס תפוחי אדמה (הכנתי לבד) עוגה כושית של PIRGA עוגת גבינה עם פירורים מרק ירקות עשיר מרק כתומים לבעל(שמהרגע שהכנתי לא מפסיק לבקש) ועוד כמה סלטים חיים... זהו, שתיהיה לכולם שבת יפה ונעימה
תמנות יותר מאוחר (מטעינה את המצלמה
) ליכלוכית

מתכון בורקס תפוחי אדמה:

בורקס תפוחי אדמה ממש קל וטעים טעים: מכינים או קונים בצק עלים (אני הכנתי) מלית תפוחי אדמה או גבינה מה שרוצים אני הכנתי פירה טיגנתי בצל במחבת הוספתי את הבצל עם קצת מהשמן לפירה רידדתי את הבצק הוספתי מלית וסגרתי מרחתי בביצה וסומסום יצא מעולה!!! תמונות ממש עוד מעט...

אילנית12

New member
ak שמחה שאהבת את הטורט,ו

בשבוע האחרון קיבלתי המון מסרים שמגולשות שהכינו והתלהבו מהעוגה. והעוגת שיש ניראת סוף הדרך,,, היא אצלי בתכנון.

pirge

New member
שרשור השבת -גאוה לפורום../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תמונות .......

שעד שצילמתי כבר הכנסתי את האוכל לקופסאות (אין לי מקום במקרר לכל הסירים
) ונתחיל עם הבורקס תפוחי אדמה - שלא חתכתי לבודדים פשוט כך אני אוהבת לחתוך ...

ועוגת פירורים

שמתי תמונה של העוגה ישנה שהכנתי... פשוט הכנתי באינגליש קייק 2 אחת להורי ואחת לבית, ומה אומר?? כמעט לא נשאר אין מה לצלם ... פשוט מתחסלת בטרוף

למעלה