איפה ללמוד?

ori האחת

New member
איפה ללמוד?

שלום לכולם, נעים מאוד. רציתי להתייעץ.. אני יודע שעדיף ללמוד משפטים באוניברסיטה. אבל מי שלא יכול, באיזו מכללה כדאי ללמוד לדעתכם? לאיזו מכללה מתייחסים יותר בעת קבלה להתמחות/ עבודה? האם יש מקום שבו מפורט הדירוג? תודה מראש

Mr Duck

New member
אין "דירוג" רשמי, כן?

יש קונצנזוס די רחב שהבינתחומי והמכללה למנהל הם המכללות המובילות. לגבי כל השאר אני לא מכיר שום מדרג ביניהן.

עדיף אוניברסיטה או הבינתחומי/המכללה למינהל

אני לומדת במכללה מסויימת (לא משנה איזה) ואני מתכוונת לעשות כל מה שאני יכולה בשביל לעבור בשנה הבאה לאוניברסיטה/הבינתחומי/המכללה למינהל..... מניסיון עדיף לך להשקיע בפסיכומטרי/לשפר בגרויות להכנס למקום נחשב מאשר לנסות לעבור בשנה ב'....

Proper2

New member
גם לדעתי שווה ללמוד באחת המכללות

אני סטודנט למשפטים במכללה למינהל שנה א'. גם אני עמדתי מול התלבטות איפה להתחיל ללמוד והגעתי למסקנה ששתי המכללות הן באמת האיכותיות ביותר ללימודי משפטים. רמת הלימודים גבוהה, חומר עדכני, יש אפשרות לעבוד תוך כדי הלימודים, מתקבלים מפה המון אנשים למשרדים הטובים וכמובן יחס הרבה יותר טוב - יש במכללות המון דברים חיוביים שהאוניברסיטאות לא יכולות להציע.

shroni82

New member
לשאלתך..

היי ori האחת, לא בהכרח אוניברסיטה עדיפה ....יש היום מכללות טובות שאינן נופלות ברמה ( מכל הבחינות )מהאוניברסיטאות הותיקות בארץ ...ממליץ לברר במוסדות השונים אני יודע שיש שלוש מכללות מאוד חזקות בתחום הזה: מכללת נתניה, הבין תחומי והמכללה למנהל. בהצלחה

dumb student

New member
ללא ספק

מכללת נתניה והאוניברסיטה העברית כמעט שוות. יש אפילו שיגידו שלצורך השוואה ביניהן אין שום טעם לבדוק כמות שופטים עליונים, מומחי משפט, בכירים במגזר הציבורי או עורכי דין מובילים שהם בוגרי המוסד האקדמי. כך גם מיותר להשוות נתוני קבלה של סטודנטים, כמות פרסומים של מרצים, מגוון קורסים וכו'. מה שחשוב הוא שהבחור המלומד כאן סבור שמכללת נתניה אינה נופלת משום אוניברסיטה ותיקה.

למעלה