הרגע ש-tamnj חיכתה לו - הסיכום!
תעצמו את העיניים לרגע, ותדמיינו: אתם יוצאים עם מישהו כבר חודש, הכל הולך מ-צ-ו-י-י-ן, ואז פתאום מגיע ממנו המשפט הבא: "אני חושב שאני מתאהב בך, אתה הדבר הכי טוב שקרה לי בשנים האחרונות, אני חוב שאנחנו צריכים להפרד". אז אני בהתחלה הייתי קצת ככה
ואח"כ זה התחלף לקצת ככה
ואח"כ לקצת ככה
כי יש דברים שלא עושים במסנג´ר. כמובן שדרשתי מהילד להראות את פרצופו תיכף ומייד, הוא מצידו התנצל עמוקות ואמר שהוא צריך קצת זמן לבד וששבוע אחר כך הוא כבר יתקשר אלי, וכך השאיר אותי לבד תקוע עם מחשבות על מה בעצם קרה פה. 3 ימים אחר כך במקום שבוע אחר כך, הוא התקשר, הגיע, שפך את אשר על ליבו, נתן לי את החיבוק של החיים, קיבל אחד בחזרה, ועכשיו אם יום אחד אני אפגוש ברחוב את ג´ו, הלשעבר שלו, הוא יקבל מכות. זה היה השבוע הקודם. השבוע הנוכחי אתם רוצים? השבוע למדתי משהו שמנסים ללמד את כולנו הרבה זמן - לעולם אל תשפוט מישהו לפני שאתה מכיר אותו באמת. בערך מהיום הראשון שלי בוושינגטון אני רואה באינטרנט ובמועדונים בחור חביב בשם סוון (SVEN). כזה שבעקבות העובדה שהוא בקלות יכול להראות כמו כוכב פורנו, מעולם לא ניגשתי אליו כי כאן באמריקה באמת עובד הקטע של יפה וטיפש (או אוויל). רצה הגורל והשבוע יצא לנו להפגש. ולדבר. ולהסתובב 6 וחצי שעות ביחד, וגיליתי בן אדם מקסים מהחלק הדוטשי של בלגייה שבא לכאן לצורך מחקר ל-PHD שלו ועורך אותו ב-NIH. בעבר, בבלגייה הוא היה הכתב לענייני מדע של הטלוויזיה הבלגית ועכשיו הוא חוקר פה את הקוד הגנטי ההומוסקסואלי. בנוסף הוא היה המתנדב הראשון בעולם לקבלת חיסון לאיידס ואף חזר עכשיו ממסע הרצאות וראיונות בבלגיה ובאיטליה כולל הופעה ב-MTV שלאחריה כולם חושבים שהוא עכשיו נושא את הוירוס המקולל בתוכו (אנשים שוכחים את משמעות המילה "חיסון" כשמדובר באיידס כנראה...) אם תריצו חיפוש בגוגל על Sven Bocklandt ואתם דוברי דוטשית, ספרדית או פורטוגלית תוכלו לקרוא עליו כמה כתבות, ובצד תמונה שהוא אישר לשים כאן
וחוצמזה, כמה פעמים יצא לכם לשבת בחדר, בארה"ב, עם בחור שיודע לשיר את soldiers of love, שיצג את בלגיה באירוויזיון בסוף האייטיז בדושטית שוטפת?
לגבי הלילה המוזר - בסוף לא היה מוזר. ניסו לקחת אותי למועדון של סטרייטים, אבל בסוף הבחורה (האמיתית) היחידה בחבורה החליטה שדווקא בא לה קובלט
אז היה לילה מהמם (וקררררר! 0 מעלות פרנהייט!) ואחרי ששיעממתי אתכם ככה, נסכם: 1. כריס מותק. הכי הרבה שאפשר. 2. לא לשפוט אנשים לפני שמכירים אותם באמת. זה חשוב! 3. אמריקן איידול חוזרת (well hello). גם סיימון. בשמחות!