איפה כולם?

לא השארת כתובת ../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo98.gif

וחוץ מזה, הדואר סגור היום וב-FEDEX אמרו לי שמשלוח
הוא דבר מאוד יקר בגלל שהוא מצרך נדיר בימים אלו ברוב ארה"ב...SORRY:- (חשבתי לפצות אותך ולשים תמונה מכאן אבל לא נעים לי לעצבן את החברה פה שקופאים מקור כמוך...בהזדמנות אחרת)

הודעה לפיטנס!! (שאף אחד לא יכנס)!!!

הלווווו מציצנים למה נכנסתם??? פויה!!! אז פיטוששששש...מתגעגעת אליך...איש יקר....מחר מקווה כבר להיות בביתי....ולפטפט מעט..... ניסיתי לשלוח מסר אך תיבת המסרים לא נפתחת לי.. בכל מקרה שבוע קסום...ותגיד לעדי....שאת מקסימושששש לא שוכחים
... ביי ו....
מקסימוששששש
ונו...אם כבר נכנסתם להציץ....שיהיה לכולם שבוע טוב

דווקא לא שכחתי

אבל אותך (תודה לאל) דווקא כן ראיתי כאן השבוע, מה שאומר שלא נבהלת מהמהומה ואת עדיין איתנו. אבל בכל מקרה אני שמחה לראות אותך

../images/Emo124.gif מקסי, מה קרה ../images/Emo35.gif

לא ציפיתי לשמוע ממך...חשבתי שאת עסוקה מאוד מאוד בסופ"ש זה...
שתהני גם את ואל תגמרי את כל ה-CUDBERRY במכה אחת...תקבלי כאב בטן..
להשתמע...

yonis

New member
מה כוס שוקו?עדי חמודה../images/Emo6.gif

אנחנו חולים?
את בהריון אסור לך לשתות,אז מוייש ואני נרים כוס בורדו או קאוור לשלומך, כאן בצרפת החורף התמתן מעט אבל בשבוע שעבר חשבתי שאני בבוסטון, הגענו עד 2 מעלות מתחת לאפס על חוף הים בדרום ,אלוהים ישמור,לא אנושי, אני עדיין קפוא מידי מכדי לסכם,חחח,מחכה להפשרה

../images/Emo186.gifאצלנו כאן מינוס 14 צלזיוס

(לפי האינטרנט מה אני משוגעת לצאת בקור הזה?) ואני מוכנה בשמחה להצטרף לכוס
וירטואלית. ובכלל אני שמחה לראות שאתה עוד כאן, התגעגענו!

yonis

New member
תודה ממי,איך מקבלים לינק לתמונות?

החלפתי מחשב ואין לי אותו יותר,תודה

האלבום אצל גפן

וכשהיא תקום בבוקר היא ודאי תשלח לך לינק. בינתיים אולי תשלח לה מסר?

Yaniv-DC

New member
הרגע ש-tamnj חיכתה לו - הסיכום!

תעצמו את העיניים לרגע, ותדמיינו: אתם יוצאים עם מישהו כבר חודש, הכל הולך מ-צ-ו-י-י-ן, ואז פתאום מגיע ממנו המשפט הבא: "אני חושב שאני מתאהב בך, אתה הדבר הכי טוב שקרה לי בשנים האחרונות, אני חוב שאנחנו צריכים להפרד". אז אני בהתחלה הייתי קצת ככה
ואח"כ זה התחלף לקצת ככה
ואח"כ לקצת ככה
כי יש דברים שלא עושים במסנג´ר. כמובן שדרשתי מהילד להראות את פרצופו תיכף ומייד, הוא מצידו התנצל עמוקות ואמר שהוא צריך קצת זמן לבד וששבוע אחר כך הוא כבר יתקשר אלי, וכך השאיר אותי לבד תקוע עם מחשבות על מה בעצם קרה פה. 3 ימים אחר כך במקום שבוע אחר כך, הוא התקשר, הגיע, שפך את אשר על ליבו, נתן לי את החיבוק של החיים, קיבל אחד בחזרה, ועכשיו אם יום אחד אני אפגוש ברחוב את ג´ו, הלשעבר שלו, הוא יקבל מכות. זה היה השבוע הקודם. השבוע הנוכחי אתם רוצים? השבוע למדתי משהו שמנסים ללמד את כולנו הרבה זמן - לעולם אל תשפוט מישהו לפני שאתה מכיר אותו באמת. בערך מהיום הראשון שלי בוושינגטון אני רואה באינטרנט ובמועדונים בחור חביב בשם סוון (SVEN). כזה שבעקבות העובדה שהוא בקלות יכול להראות כמו כוכב פורנו, מעולם לא ניגשתי אליו כי כאן באמריקה באמת עובד הקטע של יפה וטיפש (או אוויל). רצה הגורל והשבוע יצא לנו להפגש. ולדבר. ולהסתובב 6 וחצי שעות ביחד, וגיליתי בן אדם מקסים מהחלק הדוטשי של בלגייה שבא לכאן לצורך מחקר ל-PHD שלו ועורך אותו ב-NIH. בעבר, בבלגייה הוא היה הכתב לענייני מדע של הטלוויזיה הבלגית ועכשיו הוא חוקר פה את הקוד הגנטי ההומוסקסואלי. בנוסף הוא היה המתנדב הראשון בעולם לקבלת חיסון לאיידס ואף חזר עכשיו ממסע הרצאות וראיונות בבלגיה ובאיטליה כולל הופעה ב-MTV שלאחריה כולם חושבים שהוא עכשיו נושא את הוירוס המקולל בתוכו (אנשים שוכחים את משמעות המילה "חיסון" כשמדובר באיידס כנראה...) אם תריצו חיפוש בגוגל על Sven Bocklandt ואתם דוברי דוטשית, ספרדית או פורטוגלית תוכלו לקרוא עליו כמה כתבות, ובצד תמונה שהוא אישר לשים כאן
וחוצמזה, כמה פעמים יצא לכם לשבת בחדר, בארה"ב, עם בחור שיודע לשיר את soldiers of love, שיצג את בלגיה באירוויזיון בסוף האייטיז בדושטית שוטפת?
לגבי הלילה המוזר - בסוף לא היה מוזר. ניסו לקחת אותי למועדון של סטרייטים, אבל בסוף הבחורה (האמיתית) היחידה בחבורה החליטה שדווקא בא לה קובלט
אז היה לילה מהמם. ואחרי ששיעממתי אתכם ככה, נסכם: 1. כריס מותק. הכי הרבה שאפשר. 2. לא לשפוט אנשים לפני שמכירים אותם באמת. זה חשוב! 3. אמריקן איידול חוזרת (well hello). גם סיימון. בשמחות!

Yaniv-DC

New member
הרגע ש-tamnj חיכתה לו - הסיכום!

תעצמו את העיניים לרגע, ותדמיינו: אתם יוצאים עם מישהו כבר חודש, הכל הולך מ-צ-ו-י-י-ן, ואז פתאום מגיע ממנו המשפט הבא: "אני חושב שאני מתאהב בך, אתה הדבר הכי טוב שקרה לי בשנים האחרונות, אני חוב שאנחנו צריכים להפרד". אז אני בהתחלה הייתי קצת ככה
ואח"כ זה התחלף לקצת ככה
ואח"כ לקצת ככה
כי יש דברים שלא עושים במסנג´ר. כמובן שדרשתי מהילד להראות את פרצופו תיכף ומייד, הוא מצידו התנצל עמוקות ואמר שהוא צריך קצת זמן לבד וששבוע אחר כך הוא כבר יתקשר אלי, וכך השאיר אותי לבד תקוע עם מחשבות על מה בעצם קרה פה. 3 ימים אחר כך במקום שבוע אחר כך, הוא התקשר, הגיע, שפך את אשר על ליבו, נתן לי את החיבוק של החיים, קיבל אחד בחזרה, ועכשיו אם יום אחד אני אפגוש ברחוב את ג´ו, הלשעבר שלו, הוא יקבל מכות. זה היה השבוע הקודם. השבוע הנוכחי אתם רוצים? השבוע למדתי משהו שמנסים ללמד את כולנו הרבה זמן - לעולם אל תשפוט מישהו לפני שאתה מכיר אותו באמת. בערך מהיום הראשון שלי בוושינגטון אני רואה באינטרנט ובמועדונים בחור חביב בשם סוון (SVEN). כזה שבעקבות העובדה שהוא בקלות יכול להראות כמו כוכב פורנו, מעולם לא ניגשתי אליו כי כאן באמריקה באמת עובד הקטע של יפה וטיפש (או אוויל). רצה הגורל והשבוע יצא לנו להפגש. ולדבר. ולהסתובב 6 וחצי שעות ביחד, וגיליתי בן אדם מקסים מהחלק הדוטשי של בלגייה שבא לכאן לצורך מחקר ל-PHD שלו ועורך אותו ב-NIH. בעבר, בבלגייה הוא היה הכתב לענייני מדע של הטלוויזיה הבלגית ועכשיו הוא חוקר פה את הקוד הגנטי ההומוסקסואלי. בנוסף הוא היה המתנדב הראשון בעולם לקבלת חיסון לאיידס ואף חזר עכשיו ממסע הרצאות וראיונות בבלגיה ובאיטליה כולל הופעה ב-MTV שלאחריה כולם חושבים שהוא עכשיו נושא את הוירוס המקולל בתוכו (אנשים שוכחים את משמעות המילה "חיסון" כשמדובר באיידס כנראה...) אם תריצו חיפוש בגוגל על Sven Bocklandt ואתם דוברי דוטשית, ספרדית או פורטוגלית תוכלו לקרוא עליו כמה כתבות, ובצד תמונה שהוא אישר לשים כאן
וחוצמזה, כמה פעמים יצא לכם לשבת בחדר, בארה"ב, עם בחור שיודע לשיר את soldiers of love, שיצג את בלגיה באירוויזיון בסוף האייטיז בדושטית שוטפת?
לגבי הלילה המוזר - בסוף לא היה מוזר. ניסו לקחת אותי למועדון של סטרייטים, אבל בסוף הבחורה (האמיתית) היחידה בחבורה החליטה שדווקא בא לה קובלט
אז היה לילה מהמם (וקררררר! 0 מעלות פרנהייט!) ואחרי ששיעממתי אתכם ככה, נסכם: 1. כריס מותק. הכי הרבה שאפשר. 2. לא לשפוט אנשים לפני שמכירים אותם באמת. זה חשוב! 3. אמריקן איידול חוזרת (well hello). גם סיימון. בשמחות!

ליילה

New member
קודם כל , באמת חתיך עולם

אין מה לאמר... למרות שבגלל שמדובר בך יניב, זה לא ממש מפתיע אותי...
וגם היה באירוויזיון????? נשמע כמו חלום. בהצלחה יניב

Yaniv-DC

New member
מה בהצלחה?

בס"ה חבר חדש במובן הפרנדי של המילה... שלא יהיו טעויות - האחד והיחיד הוא עדיין כריס...!

ליילה

New member
אוי, סליחה טעות ../images/Emo12.gif

אז אם כך , שלח התנצלותי לכריס במידי.... ובכל זאת בהצלחה, גם חברים חדשים זה דבר חשוב, ומי כמוני יודעת...

tam1nj

New member
אם אתה מאושר

אז גם אנחנו.....
ולהבא, (נא לדמיין את הקול של המורה מכיתה ג) נא לא לפרסם כאן תמונות מהסוג הזה, כי קשה להתמודד עם הרעיון שזה לא נועד לנו הבנות........סתםםםםםםם

למעלה