איפה כולם?

liat129

New member
האמת אני לומדת באוניברסיטה הפתוחה

בארץ, רק שבחו"ל הלימודים הם עצמאיים לגמריוקצת דרך האינטרנט (יענו: מקבלים חומר, מגישים עבודות בדואר וניגשים למבחן). אני לקראת סיום התואר (פסיכולוגיה), ובמקביל אני לומדת סינית. עכשיו תורך: אני רוצה לשמוע עוד פרטים עלייך..

פה

יום שני קמתי, התרחצתי, התלבשתי, שתיתי קפה, נסעתי לבי"ס יום שלישי קמתי, התרחצתי, התלבשתי, שתיתי קפה, נסעתי לבי"ס יום רביעי קמתי, התרחצתי, התלבשתי, שתיתי קפה, נסעתי לבי"ס - היה יום מעניין. יום חמישי קמתי, התרחצתי, התלבשתי, שתיתי קפה, נסעתי לבי"ס. קניתי פמוטים שמצאו חן בעיני ב- ROSS יום שישי קמתי, התרחצתי, התלבשתי, שתיתי קפה, נסעתי לבי"ס. החזרתי את הפמוטים ל- ROSS, הם כבר לא מוצאים חן בעיני מחר שבת - לא צריך לקום

Ayelet CA

New member
מזל, משהו לא מסתדר לי

כל יום קמת ונסעת לביה"ס אבל באף אחד מן הימים לא מצויין שגם חזרת מביה"ס. זה נשמע לי לא אמין.

סיכום השבוע שלי - פרק א´

נו, למה לא, הנה סיכום השבוע המתיש שלי, שתחילתו מהווה למעשה ביקורת מסעדות...י יום ו´ - נפגשנו עם קרוב משפחה רחוק מאוד שפתאום התגלה שגר במרחק חצי שעה ממני. הלכנו למסעדה מצויינת - צ´ורסקו - הבשר פשוט נמס בפה. והקינוח, הו, הקינוח... שבת - חברים הזמינו אותנו למסעדה. רות´ קריס סטייקהאוז. סטייקים מצויינים, נוטפים חמאה, למי יש בכלל מקום לקינוח. מתכננים לנסוע למחרת ל- hill country (איזור יפה, בדרך מיוסטון לאוסטין). יום א´ - יורד גשם וקר, לא נוסעים ל- hill country. הלכנו לביקור בכנסיה. פגשנו שם מישהו שכבר ניסה בעבר להחזיר אותי בתשובה, ושוב ניסה את מזלו. בצהריים נפגשנו לצהריים עם חברה, ובושה וחרפה שאיני זוכרת את שם המסעדה.. בערב נפגשנו עם חברים במסעדה איטלקית נהדרת גם כן - מיכאלאנג´לו. הזמנתי טורטליני עם תרד ברוטב גורגנזלה (ככה כותבים?) ורוטב שוקולד! מעדן אמיתי. יום ב´ - נפרדת מאמי ומאחותי שהתארחו אצלי. מתחילה את הלימודים בפגישה עם הפרופסורית שלי ומודיעה לה שאיני מעוניינת לעבוד איתה ושתשבץ אותי עם מישהו אחר. היא מנסה לשכנע אותי שממש כדאי לי להשאר איתה, ואפילו מצליחה...י יום ג´ - חברה שלי ילדה! בן! סוף סוף אפשר להתכונן מבחינת מתנה, כי הדבר נשמר בסוד כמוס. יום ד´ - יום מתיש באוניברסיטה, מהשכם בבוקר עד מאוחר בערב. משם אני טסה לקורס צילום מטופש שקיבלתי בחינם כאשר קניתי מצלמה. נסעתי חצי עיר כדי לגלות שהקורס המהולל הוא שטות גמורה. אבל בגלל שזה בחינם, כנראה גם לקורס ההמשך בשבוע הבא אגיע... יום ה´ - מבקרת את החברה שילדה בבית החולים, התינוק מתוק וקטן קטן. בזמן שאני בבית חולים כל הזמן מתקשרים זוג חברים שאכלו אצלי בשבוע שעבר שניצלים. הם כל כך התלהבו מהמעדן האקזוטי, שהחליטו להכין בעצמם. הם מתקשרים מהחנות כל 5 דקות כדי לוודא איזה מוצרים עליהם לקנות ובדיוק מה להגיד לקצב על מנת להכין את פאר היצירה - השניצל. יום ו´ - מחליטה להרשם לכנס, ומגלה שעד שהחלטתי כל החדרים במלון נתפסו. מרגיז. מבטיחה לכמה אנשים שהיום בערב אתחיל לעבוד על הפרוייקטים השונים שלנו, אבל כשאני חוזרת מחדר הכושר אני מגלה לתדהמתי שאני כל כך עייפה ופשוט לא מתחשק לי להתחיל, ובמקום זה אני מתכוננת לישון וקודם בודקת מה קורה באינטרנט ומחליטה להשתתף בסיכום השבועי שלי. השאלה הגדולה, אם זה באמת עשוי לעניין מישהו... לילה טוב

הכי חשוב שכחתי

הטורטליני היה עם תרד ו*ברווז* ברוטב גבינה ושוקולד. זהו, שתקבלו את התמונה השלמה.

אני רגיל שלא קוראים לי

אולי משום שאני לא רגיל לסכם שבועות (שבועות זה לא עוד הרבה זמן?) אבל אני בא בכל זאת.

judyr

New member
אני פה יקירתי...

פשוט לא אהבתי את כל המהומה בסלון שלי....
ומחכה שירגעו הרוחות.... אל דאגה... אין מצב שאני אנטוש את המשפוחה
הנה הסיכום השבועי שלי כפי שכתבתי בפורום סינגלס בחו"ל.... קודם כל מברוק על הפורום החדש.... נראה לי אולי אם השכנים יהיו חביבים (לא כמו מיליגן) אז אשאר... השבוע שלי עבר מוזר... מוזר זו מילה שדי שגורה בפי לאחרונה... לאחרונה זו מילה שדי שגורה בפי בשנה וחצי האחרונות.... המממ ג´ודי שמת לב למוטיב החוזר... פחחחח המצב תקוע... בלי שינוי... אין עבודה... אין פרנסה... ולפחות אני מעסיקה את עצמי בסרט.... מזל שיש לי אותו.... כעיקרון אני ממש בשלבי סיום... נכון שאמרתי זאת כבר ממקודם אבל מרב את יודעת איך זה .... כל פעם חושבים שאפשר לעשות יותר טוב אז משנים.... והיום הייתה לי צפייה בסרט עם המפיק שלי שיש לו ראש אדיר צפינו בכל הסרט ואין הרבה הערות למזלי... ככה שכל שנותר לעשות זה תיקוני אודיו את הרול סיום אני אעשה על האינסקרייבר במחשב אחר ואדגום לשלי כי הרול בתכנה הנוכחית מחורבן.... ואם לא ילכו הסופרים אז נחשוב מה לעשות וזהו.... אני לא מאמינה שסיימתי ממש לגמרי... ועכשיו הקטע המפחיד מתחיל להתרחש.... אני פתאום חוששת ש... אולי הילדים לא יאהבו את הסרט.... ואם לא ימצא חן בעיניהם..... ואם לא יאהבו.... למרות שזה לא משנה כמה פעמים יגידו לי שגם אם הייתי נותנת להם חומר גלם בלי עריכה אז הם היו נהנים אז על אחת כמה וכמה כשיש סרט ערוך.... המממממ... רגשות.... בכל מקרה אני מקווה שהם יאהבו.... זהו... לגבי השאר... כבר פיטפטתי יותר מדי... שיהיה לכולכם שבוע נפלא אופו שאתם ג´ודי ולאיש האהוב שלי..... שלא יודע שאני כותבת לו... מאחלת לך רק טוב בלב...

Ho Oh

New member
היי ג´ודי טוב שחזרת

נחמד לראות שהחברים הותיקים יוצאים לאט לאט. בהחלט התגעגעתי אליכם. השבוע היה בהחלט רועש בבית.

איזה כיף לראות את כולם ../images/Emo6.gif

ולשמוע שהסערה נרגעת כשמרגיעים אותה
והאביב מגיע (טוב, נו אז לא בדיוק, אבל לפחות כאן ה
זורחת, על אף שקרררררר
נורא). ויש לי בקשה לכולם. מרב ואני החלטנו סוף סוף לאסוף את כל שרשורי התמונות המהממים שהיו כאן לאחרונה ולהכניס את התמונות לגלריות של הפורום. אני התנדבתי לעבד ולהקטין את התמונות, ועכשיו אני צריכה מתנדבים לחיפושים.
(סתם כי האייקון הזה חמוד לאללה) בקיצור, הבא ונראה אתכם מדגימים את כישורי החיפוש המתקדם שלכם, ושרשרו לכאן לינקים לשרשורי תמונות (אפילו בארכיון), אני אשמח להוריד את התמונות, לעבד אותן ולהכניס לגלריה. מה דעתכם? יש לי קצת זמן בסופהשבוע הארוך הזה לעבוד על זה אבל ייקח כמה שעות טובות לחפש. ושוב, שיהיה לכולם סופשבוע נפלא, ואחרי שאתעורר קצת אני אקרא את כל הסיכומים

tam1nj

New member
שרשורי תמונות

הודעה - יודעת לשלוח חיפוש מתקדם- יש תוצאות עכשיו - איך מחברת בין תוצאות החיפוש להודעה???

הי תמי

כדי להעתיק לינק להודעה, את צריכה לעמוד על הנקודה הכתומה או כחולה מימין להודעה, ללחוץ על המקש הימני בעכבר ולבחור Copy Shortcut. כדי להעביר את הלינק להודעה, את צריכה לעשות PASTE לתוך "כתובות אינטרנט נלוות".

tam1nj

New member
ניסיון

או קיי, תודה ואם יש מאתיים תמונות, אז צריך לחזור על התהליך עבור כל תמונה לרוץ בין הדפים?

לא לא לא

מספיק לתת לי קישור להודעה הראשית בשרשור התמונות, את השאר אני כבר אמצא

tam1nj

New member
מצטערת עדי

התכוונתי לעזור אבל השתבשו התוכניות...

דווקא עזרת, על מה את מצטערת?

לא רציתי שתעשי עבודה מיותרת ותעבירי לינק לכל הודעה בשרשור, אז כתבתי לך שאת צריכה להעביר רק את הלינק להודעה הראשונה, זה הכל! תודה!! מחר אני אטפל בתמונות.

משיהוא/היא קרא לי ../images/Emo35.gif../images/Emo98.gif

פעם אחרונה כשבדקתי אני עדיין באותו מקום בדרום פלורידה. את הסיכום השבועי אני מעדיף להשאיר ל"מומחי הכתיבה" בפורום, במיוחד אחרי השבוע המפוצץ הזה.... שבת מקסימה ושקטה לכולם!

למעלה