איפה כדאי?

ואליך אני בכלל לא רוצה להגיב .

לא תיארתי לעצמי שאני אכנס לפורום - ואתקל בעויינות שכזו כלפי מוסד . ועוד מצד אנשים שכלל לא עברו שם קורס. מזעזע.

a1b2c3333

New member
אוי תפסיקי להגזים..

"עויינות שכזו"... "מזעזע"...קצת קיצוני,לא? סה"כ זה באמת משעשע שאנשים מאמינים לכל מה שמוכרים להם.

אני לא מגזימה

ואני לא מאמינה לשטויות . יש לי עובדות בשטח . אני לא בחורה מטומטמת , תודה לאל . אני עובדת במכירות ואני יודעת מצויין איך זה למכור דברים ואף אחד לא יעבוד עליי.

nty1

New member
פרייארים לא מתים הם

רק מתחלפים! קודם כל, בכלל לא רואים שאת מושתלת כאן........איך אתם יכולים להיות טיפשים עד כדי כך ולהגיד שקורס עם עוד 30 איש בכיתה שעולה 5000 ש"ח במקרה הטוב הוא הכי טוב?!!!!!!!!!! אני מאוד מצטער לאכזב אותכם אבל אחרי שכבר טעמתי את היי קיו, שאפשר לומר אגב שהיו די בסדר, עשיתי קורס שני במשכל בחיפה ואין בכלל מה להשוות!!!!! היינו 8 תלמידים בכיתה, קיבלנו מדריך תותח (שהיה מדריך בהיי קיו 5 שנים ואח"כ בקידום אישי) ושילמנו רק חצי מחיר. אז נכון, לשבת עם עוד 30 איש בכיתה כמו סרדינים ושהמכון לא ממש סופר אותך, זה באמת הקורס הכי טוב...אהה......עזבו אותכם מדעות אישיות, היום אני מצטער שפעם אחת עשיתי את הטעות וחשבתי שיותר טוב להתעסק עם חברה גדולה. גם היחס שמקבלים שם בתור עוד לקוח קטן מבין אלפים נראה ככה!

העבודה שלי רחוקה קילומטרים

מפסיכומטרי . רחוקה מאד. זה מה שיש לי להגיד לך. קשה לי לתאר תלמיד היקיו שידבר ככה אז אני רק יכולה להגיד ש``על ראש הגנב בוער הכובע``

דף חלק

New member
עשיתי שני קורסים...

באנקורי ולחמן.. אני יכול להגיד בלב שלם שאנקורי יותר טובים (למרות שזה הקורס הראשון שעשיתי). בשביל לאזן, אני אומר שבפרק האנגלית יש ללחמן שיטה מנצחת עם מורה ייעודי רק לחלק הזה ולכן גם הם בסדר, אבל פחות מאנקורי, לטעמי. בקשר לויכוח של הממוצע של בתי הספר - זה שטויות במיץ.. בתי הספר לא יכולים לדעת את הממוצע של התלמידים שלהם, כי המרכז הארצי לבחינות והערכה מורשה למסור את הציונים אך ורק לבעל תעודת הזהות, אז בתי הספר לא יכולים כלל לדעת מה היו הציונים, למעט הדיווח של התלמידים. עכשיו תחשבו לבד - קיבלת ציון נמוך = לא תדווח... וציון נמוך זה עניין יחסי ועל פי הציפייה של הבן אדם. אם הייתי מקבל פחות מ-700 לא הייתי עונה להם בכלל... מצד שני, מישהו אחר יהיה מרוצה מאד שהוא עבר את ה-600 ויתקשר למדריך שלו בהתלהבות.. עכשיו תבינו שכל הפרסומת ההיא של היי-קיו היא דמגוגיה...

כל הכבוד ../images/Emo6.gif

עכשיו כל ה"ממליצים" המדומים משתתפים בחינגה. נעשה פה אחלה בלגן. וברצינות ערפל סגול, לא תוכלי למצוא פה המלצות כי בפורם מסתובבים כל מני גורמים מסחריים שתמיד ימליצו על הקורס שלהם. אני מציע שתעשי את הברור בעצמך והתיעצי עם מכריך וחבריך ולא עם דמויות וירטואליות בעלי אינטרס . בהצלחה בבחינה.

חאחא...

כן, לא היה מזיק לשמוע דעות אוביקטיביות מאנשים שלמדו שם. בכול מקרה, כרגע אני מתלבטת בין קידום והיי קיו שגם מחברי שמעתי דעות לשם ולשם... אשמח לתגובה מאלו שלמדו בקידום או היי קיו, האם יש מדריך לכול נושא או אחד לכולם? איך שני המקומות מבחינת הלימוד האישי, אחד על אחד? מבחינת כמותי, עד כמה השקיעו בכם? (כמותי, זו הצרה שלי, אם לא מתמטיקה אפילו הייתי לומדת בלי קורס..) אשמח ל תגובות קונקרטיות. אה ועוד משהו :) מחר אני הולכת לבקר בשני המקומות. יש שאלת ספציפיות שאתם יכולים להמליץ מנסיונכם שכדאי לשאול ולבדוק?

Schechter Man

New member
הבעיה הכי גדולה של היי-קיו

זה הסימולציות... לא עשיתי קורס בהיי-קיו אלא ביואל גבע, אבל שמעתי באמת מלא מעט אנשים (ומה לעשות מזה אנחנו ניזונים) שהסימולציות שלהם לא הכי משקפות ולתלמידים לרוב יש הפרש גדול בין הסימולציה לבחינה עצמה. נכון שתמיד יש יוצאים כלל...אבל יש תמיד איזשהו כלל מנחה. ובלי שום קשר לאיפה שלמדתי אלא פשוט מבחינת סטטיסטיקה - זה ידוע שיואל גבע זה הבי"ס הכי טוב לפסיכומטרי...כבר הרבה שנים. ואני באמת מבין למה - רק תיכנסו לאתר ותראו איזו השקעה...ספרים... אתם יודעים שפעם אחרי שיעור ערב במרתון המורה שלנו נשאר איתנו עד אחת עשרה וחצי בלילה?? שעתיים וחצי אחרי תום השיעור?? תראו לי עוד מכון עם כאלו מורים.

זה ממש לא ידוע שגבע הכי טובים

וגם המדריכים (או מורים) שם הם לא בדיוק אותו דבר.. בתור מי שעברה קורס בקידום וביואל גבע אני יכולה בהחלט להעיד שכל מכון והחולשות/יתרונות שלו ואין עניינים מוחלטים - יכול להיות שלתלמיד אחד תהיה חוויה טובה מהקורס משום שהתמזל מזלו והמדריך שלו היה טוב ומבנה הקורס תרם לו וכדומה ומאידך תלמיד שלא שפר מזלו והמדריך לא היה טוב, לא קיבל יחס אישי ו/או החומר לא היה לרוחו. בסופו של דבר ההצלחה בפסיכומטרי תלויה בראש ובראשונה בתלמיד עצמו ואלמנטים כאלו ואחרים של מזל (מה לעשות..). אין לי רצון להשמיץ אף מכון אני רק יכולה להגיד שמנסיוני אין אמת אבסלוטית ואותו קורס באותו מכון יכול להיות מצוין או גרוע ואכן הפורום היקר הזה על כל האנשים המקסימים שבו טובל בלא מעט בעלי אינטרסים - וחוויתי זאת על בשרי בהתנהלות לא נעימה בעליל שהייתה לי מול יואל גבע (כאן אני מעט מרשה לעצמי). בהצלחה לכולם.

אני רק יאחל לך הצלחה - לא רוצה

לחוות אף דיעה יותר בפורום הזה . אם את רוצה פני אליי בפרטי . אני מתחילה לחשוב שיש פה רק שתולים ממכונים שונים.

Schechter Man

New member
קארין...

לדעתי לקחת את זה מאוד קשה... מדובר בסה"כ במכון פסיכומטרי. ולשאלה "מי הכי טוב" יש הרבה תשובות כי לכל מכון יש שיטה אחרת או ספרים אחרת...אבל כו שאני אומר; בשורה התחתונה מי שעושה את הבחינה בסופו של דבר זה לא היי-קיו או יואל גבע, או קידום. אלא זה אנחנו. אנחנו המכונים של עצמנו. אנחנו אלה שלומדים ואנחנו אלה שנקבע לעצמנו איך נלמד וכמה נלמד...אם נלמד בכלל למשל. אז לקחת דברים בפרופורציה. ואם כבר דיברת על "שתולים" (שזה בכלל מזכיר לי את סרטי אל קפונה) - לא הייתי ממש שולל אותך כשתולה גם...

לשם שינוי אני מסכימה .מאד מסכימה .

תקבעי פגישה עם כל אחד מהמכונים ותקבלי החלטה. מה שלא יהיה - בהצלחה.

למעלה