איפה כדאי?

איפה כדאי?

שלום :) בשעה טובה (או שלא...) החלטתי ללמוד לפסיכומטרי. איפה כדאי? איזה מקומות מומלצים? (אני באר שבעית, אם זה עוזר :)) תודה.

כל אחד ימליץ לך על המקום בו הוא למד

אני מורעלת של היקיו כבר המון זמן. יצאתי מרוצה בטירוף ו90 אחוז מהאנשים שאני מכירה למדו שם. הם משקיעים בדברים הכי קטנים עד כדי חוסר שפיות.. מה גם שיש להם את הממוצע הכי גבוה ואחריהם קידום וגבע. מה שלא מפתיע.

1234191

New member
כדי לאזן...

החומר של הייקיו הוא מהחומרים הדלים, האומללים, ומהרמה הנחותה ביותר!!! קיבלתי ערכה מ-ל-א-ה שלהם, הרמה נמוכה בהיסטריה, הספרים מעוצבים ע"י תלמיד כיתה ה' שכרגע עבר הכשרה ב"וורד" בשיעור מחשב, כמות החומר דלה שלא תאומן!! והדבר הכי הכי עצוב זה שסוף סוף הם מוסיפים לך איזה ספר עם תרגולי אקסטרה במקבצים של זמן (שזה לכאורה הרבה יותר מרעיון גאוני בטירוף), ומקבלים שם תרגילים ברמת מבוא ופטלים אומללים עד פחד (אישה נעלה פטלה נעלה). חרא, איכס, גועל נפש וכו'! ערכה שנחמד לעבור עליה רק אחרי שמכסחים ערכות ברמה כמו של גבע (תרגול רחב ומגוון ברמה נחמדה) וקידום (תרגול פחות רחב אך ברמה קצת יותר מאתגרת). אין לי שמץ לגבי יתר המכונים :)

../images/Emo46.gif מה אתה אומר ?!!../images/Emo46.gif

חצוף!!!!!!!!!!! תשמיץ קורס רק אחרי שעברת אותו !! מעניין - אם הקורס שלהם באמת גרוע כמו שאתה טוען איך שיפרתי ב250 נק' ( !!!!!!!!!!!!!!! ) מהקורס בי"ס שעשיתי !! פשוט חוצפה לשמה !!! אני אוהבת את הייקיו כי הייתי מרוצה , מאד . נקודה . מי שכואב לו שיתאבד. ובניגוד לאחותי שלמדה בקידום אישי . ובנוגע לעיצוב אני לא יודעת על מה אתה מדבר אבל הספרים נראים מעולה , אין לי מושג על אילו ספרים בדיור אתה מדבר . חוץ מזה מספיק שתכנס לאתר שלהם , תראה את הרמה ותבין שזה אפילו לא לארץ - זה דברים שלא רואים כאן - ואולי זו בעצם הסיבה שרק מי שלמד בהייקיו יודע מה הוא קיבל - ובמיוחד מי שיש לו ניסיון כמוני עם עוד 2 בתי ספר אחרים . פשוט תשתוק !

1234191

New member
אה באמת???

ואם בקורס שלי בקידום תיכון יש יותר מ-7 תלמידים עם 700 + עובדה שהמדריך שלי היה מאעפן??? לאיזה מסקנה נגיע??? שהחומר של קידום כזה מעולה שאפילו עם מדריך גורע ואפילו בקורס תיכון יש כל כך הרבה הצלחות!!! בואי נמשיך ללכת עוד רחוק יותר עם הלוגיקה המעוותת שאת מציגה - בקורס המקיף שחברים שלי שילמו 7000 בערך בגבע - כולם עומדים על 500 ומשו!!!! מסקנה : קידום זה מכון מטרוף לפנים חבל על הזמן וגבע חרא של מכון לא שווה שקל. הבעיה היא שההיגיון בו השתמשתי כדי להגיע למסקנה הוא מעוות, לא מבוסס, ודומה בטירוף לזה בו את השתמשת! למי אכפת ששיפרת 250 נקודות אחרי שעשית קורס אצלם?? מי קבע שזה המשתנה שגרם לאותו שינוי מדהים??? מי אמר שבקורס אחר לא יכולת לשפר ב-300?? הטענות שלך משוללות כל יוסוד והם רחבות ומקיפות מדי. אני מדבר באובייקטיביות על מה שאני יודע. החומר שלהם הוא גרוע ברמות שלא הכרתי. עובדה. השוואתי את זה עם חומרים רבים כגון קידום, גבע, ואתרים שונים והחומר שלהם חרא. זהו. אין לי עוד מסקנות מבוססות. אני לא אגיד לך גם שהקורס חרא למרות באני מכיר ידידה שלי שהוציאה 500 בערך בקורס שזה ממש נמוך בהיסטריה לעומת ממוצע הציונים שהיה לי בקורס של הקידום תיכון. להגיד שיקדום תיכון יותר טוב?? בחיים לא, כי זה לא מספיק מבוסס (לא ניטרלתי משתנים כמו למשל טמטום של אותה ידידת הייקיו?). לי באמת חשוב שאנשים ידעו שהחומר הכתוב של הייקיו שווה לתחת במילים יפות. זהו, לא אמתרי דבר לגבי כמה הקורס שלהם שווה או כמה האתר שלהם שווה. למרות שזכותי להסיק מסקנות שאני לא מציג פה.

אני ממש לא מבינה אתכם

בן אדם נכנס - מעביר דיעה ו.. כאילו זה הימין והשמאל מתווכחים כאן ? מה נסגר איתכם רבאק?!?! בסדר אז אתה חושב שהחומר שווה לתחת - תחשוב . אתה רוצה שאני אמשיך את הויכוח המטומטם הזה ( נראה לי שכן אחרי המסר ששלחת לי ..) אבל זה לא בשבילי כולה פעם ראשונה אני כותבת בפורום - אחרי הרבה זמן שאני קוראת בו - החלטתי לחוות את דעתי - ואולהים ישמור. למה שלא תציגו תמונות שלכם - כל אחד ואז באמת נראה מי שתול כאן ומי לא . אני מוכנה להיות הראשונה אם זה יעשה לכם טוב !

1234191

New member
רעיון מצויין!

ככה אפילו נכיר את אחד את השני יותר טוב! ואל תציגי את זה כאילו ביקשתי ממך במיוחד להמשיך בדיון, כי מישהו עלול בטעות לחשוב שלא את פנית אליי קודם לכן במסר, ואני בסך הכל השבתי לך.

1234191

New member
בואי נתייחס ברצינות לדברייך.

לשם כך, נשמח אם תשתפי אותנו בנתונים הבאים: באיזה מכונים יש לך ניסיון? מה הסדר שהיית בהם מהראשון לאחרון? כמה קיבלת בכל פסיכומטרי שעשית עד כה? מאיפה לאיפה שיפרת ב-250 נקודות (כמו למשל מ-700 ל-950)?

מישהו שלח לי מסר וביקש שאענה לשאלתו ...

יש לי ניסיון עם תיכון ת"א באשקלון , אח"כ קידום בב"ש ואחרון הייקיו שאת תחילת הקורס עשיתי ברחובות ואח"כ המשכתי באשקלון ( עינייני עבודה ) פסיכו' ראשון 596 פסיכו' שני 620 פסיכומטרי שלישי 736 אם אתה כ"כ רוצה אני גם יכולה לסרוק לך את המכתב עם התוצאות . ( אם זה ממש יעשה לך טוב.. )

1234191

New member
את כזאת ילדותית שהשם יעזור לך

את גם מעיזה להציג את זה כאילו כאילו פניתי אלייך במיוחד שתעני לי וכאילו אני רק מחכה כל היום לתשובה שלך. אז להזכירך, את זו ששלחת לי מספר (ולא אני ששלחתי לך) ובו את אומרת לי כמה את "הייתה מתה להמשיך איתי את הדיון" ואז שאלת אצל מי אני עובד, ואני בסך הכל שלחתי לך תגובה שאומרת שאני עובד אצל קידום, ושאיני מעוניין לחשוף כחמה אני מקבל, וביקשתי ממך יפה לענות לשאלה בשרשור כדי להבין על מה כל הרעש והבלאגן. אני מאמין לתוצאות שלך (אין סיבה שלא), ומברך אותך על ה-740 שסיפרת לנו עליו קודם לכן. אבל לדעתי (וסליחה על ההשתלחות הקלה) את מזיינת בשכל, שליחה של הייקיו (במקרה הטוב), או פשוט ילדה אומללה במקרה הפחות טוב. וגם אם לא היית מזיינת בשכל הייתי ואמר לך - מה את מתפלאה יא גנובה בשכל שפסיכומטרי השלישי שלך את מוציאה את הציון הכי גבוה???? ומה את חושבת ילדה שאם היית עושה פסיכו ראשון בהייקיו, ואז בקידום ורק אז בת"א היית מוציאה קודם 736, ואז 620 ואז 596???? בודאי שלא. חביבתי, כמובן עדיין מתוך השערה שאת לא מושתלת, שיפור כזה עצום לא יכול להיות מושג במעבר ממכון אחד לאחר (בטח שלא ממכון מוכר, ידוע ומולצח כקידום ולמכון מוכר ידוע ומוצלח רחר כהייקיו - הכוונה שעשית קרוסים בשני בתי ספר באותה רמת איכות), ללא שינוי בתפיסה שלך ובחרישה שלך. 100+ נק' שום מכון לא ייתן לך על פני מכון אחר אם בשניהם רמת ההשקעה שלך תהיה שווה. אז וואלה, יכולת לשפר ב-100 נקודות אם שינית גישה וקיבלת שכל אחרי שני פסיכומטרים עם ציון דומה שנפל לך האסימון ואמרת לעצמך וואלה הגיע הזמן ללמוד. ונעבור להנחה הסבירה יותר, שאת מושתלת ולא ילדה אומללה. הציונים שהצגת מאוד מגמתיים. ציון לא להיט כלל באיזה מכון, שיפור נמוך (אפשר לומר אפילו מינימלי) בקורס אחר שרמתו כביכול דומה לשל היקיו (כל אלה שחושבים ללכת לקידום ללכת מיד להייקיו!!!!!!), ופתאום קפיצה מטאורית אללה-יוסטורית הודות להייקיו הקדוש. מגמתי מאוד, זול אפילו עוד יותר. ונראה שאת לא סוגרה על הציון שלך שאת אומרת פעם אחת 740 ופעם אחת 736 ומחר 702. כן אני קטנוני ו-699 זה לא 700. ואת גם משקרת. אמרת ששיפרת ב-250 נקודות. את לא שיפרת ב-250 נק'. את שקרנית ואת מטעה והטיעונים שלך שווים לתחת והייקיו זה חרא של מכון (ולא בגלל שהם שולחים מושתלים אלא בגלל שהם שולחים מושתלים כמוך). וכמובן, אני שוב מסייג את דבריי - אני הרי לא נגד הייקיו בסופו של דבר אלא כאמור רק חושב שהספרים שלהם גרועים.... ואומר... שיכול להיות שאני טועה, שאת לא מושתלת, ואני גם מקווה שאת מושתלת, כי אם את לא אז שהשם ירחם עלייך ומהר.

joannasvansk

New member
../images/Emo31.gifהאמנם?

אם הייתי מנהלת בקידום, הייתי מפטרת אותך במקום. להתבטא בצורה כזאת? אני בספק אם מדריכי פסיכומטרי בקידום (למען ההגינות - עשיתי קורס שם. כן, היה מעולה) מדברים בשפה כזאת... נמוכה. אז שתי אופציות: 1. אתה כותב בשם עובד קידום, אך עובד בחברה אחרת (אסטרטגיה לא רעה) וע"י כך מוציא את שם קידום לתרבות רעה. 2. אתה עובד קידום, ונעשתה פה טעות חמורה בגיוס העובדים לחברה. אני מקווה שהאופציה הראשונה נכונה. אם השנייה נכונה, אני מקווה שעובדי קידום מסתכלים מדי פעם בפורום. כך יאתרו אותך ויעיפו אותך מהחברה. כנראה שבכל חברה מצוינת יש חריגים. יום נפלא

1234191

New member
אני חושש

שלא הבנת שהנקודה לגבי קידום הייתה בגדר בדיחה, כאשר נשאלתי "עבור מי" אני עובד (בגלל שאמרתי שהפסרים של הייקיו גרועים לדעתי)

ה' עוזר לי - אל תדאג

השיפור ב250 נק' חל מהקורס בי"ס שעשיתי לפני כמעט 5 שנים . ולא מהקורס בתיכון ת"א. האמת שפה תמה השתתפותי בפורום אומלל זה . הזמן שלי יקר יותר מדיונים חסרי ערך אלו . אתה מלא שנאה ( לא יודעת אם כלפיי ) אבל מלא בשנאה ותעשה לך חושבים על מה ולמה . אין לך מה לרחם עלי , מצבי טוב יותר משלך - זה בטוח . אגב מי שרצה לדעת איפה אני עובדת ומה שאני עושה - אני עובדת במכון ברנדמן כסוקרת , ברמנית ודוגמנית בזמני הפנוי - אז את פרצופי יש סיכוי שראיתם כבר באיזה שהוא מקום. בהצלחה לכולם . מי שחושב שאני מושתלת ועובדת בהייקיו ( או בכל מכון אחר )- שיערב לו , זה ממש לא מזיז לי , ההפך זה אפילו קצת מחמיא לי .

nty1

New member
כנסו כנסו - תראו איזה שטויות הסקר הזה

תגידו לי גאונים וקבלו את העובדות: הסקר מראה כאילו שלושת המכונים הגדולים ביחד נעים בממוצע של בערך 600 (מהם היי קיו כאילו 646). וידוע גם שהמכונים הגדולים מחזיקים יותר מ75% מהתלמידים בארץ. בחישוב פשוט (של מי שעשה פסיכומטרי) יוצא שכל שאר התלמידים בארץ צריכים לקבל 300 כדי שבאמת הממוצע הארצי יהיה 530 (כמו שידוע מהמרכז הארצי). אז באמת הסקר הזה נראה לכם אמיתי או עוד בולשיט לשיווק ? מי נראה לכם שיקבל 400 ויספר על הציון שלו כשפונים אליו לסקר ??? שטויותת11111111111111

אם זה מה שאתה טוען

אז גם תלמידי המכונים האחרים אמורים להגיד שקיבלו ציון הרבה יותר גבוה ממה שקיבלו באמת ... ואז גם הממוצע שלה אמור לעלות. וחוץ מזה נדמה לי שזה סקר של גאוקרטוגרפיה בכלל .

את באמת מורעלת

את מתיחסת לפרסומת כאילו זו עובדה מדעית מוכחת. זה כמו להגיד שאבקת כביסה "סנו מקסימה" היא הכי טובה כי בפרסומת של סנו אומרים שבסקר שהם עשו "סנו מקסימה" הכי טובה.

לא אמרתי שזו עובדה

אני לוקחת את הסקר הזה כתוספת לדברים שאני מאמינה בהם , אני מכירה לפחות 10 אנשים שגם למדו בהייקיו וכולם מרוצים בדיוק כמוני ( אם לא יותר ). זה סקר של גאוקטוגרפיה ולא של הייקיו אם זה החשש. תסתכל באתר שלהם . www.high-q.co.il

זו עדין פרסומת

שהאמינות שלה נמוכה ביותר. אני לא ראיתי את הסקר עצמו אלא רק פרסומת סקר צריך לכלול בו עוד כמה נתונים כמו למשל כמה אנשים נשאלו במדגם,איך נבחר המדגם כמדגם מיצג-לצורך הענין גם אני יכול לשאול 40 מחברי ומכרי כמה קיבלו אך אין לסקר כזה שום ערך ממשי. בפרסומת עצמה חסרים כמה ממצאים: מה עם ציוניהם של הלומדים בלחמן,אנקורי או עצמאית לבד? האם לא נמצאו כלל תלמידים כאלו? או שמא ציוניהם גבוהים יותר משל HIGH Q לא ברור ? אולי כי אם מחשבים את הממוצע הכללי על פי סקר זה לממוצע בפועל כפי שנמסר מהמרכז הארצי הנתונים לא מתישבים. הרי חבל להרוס פרסומת טובה עם נתוני אמת. אגב יותר מאשמח אם תוכלי להפנות אותי לסקר עצמו (ולא לפרסומת) על מנת שאוכל להתרשם ממנו.

S a s h o K

New member
ממוצע הכי גבוה? ממש מצחיק...

מי אמר לך את זה? המדריך? בהחלט מפתיע...

למעלה