את כזאת ילדותית שהשם יעזור לך
את גם מעיזה להציג את זה כאילו כאילו פניתי אלייך במיוחד שתעני לי וכאילו אני רק מחכה כל היום לתשובה שלך. אז להזכירך, את זו ששלחת לי מספר (ולא אני ששלחתי לך) ובו את אומרת לי כמה את "הייתה מתה להמשיך איתי את הדיון" ואז שאלת אצל מי אני עובד, ואני בסך הכל שלחתי לך תגובה שאומרת שאני עובד אצל קידום, ושאיני מעוניין לחשוף כחמה אני מקבל, וביקשתי ממך יפה לענות לשאלה בשרשור כדי להבין על מה כל הרעש והבלאגן. אני מאמין לתוצאות שלך (אין סיבה שלא), ומברך אותך על ה-740 שסיפרת לנו עליו קודם לכן. אבל לדעתי (וסליחה על ההשתלחות הקלה) את מזיינת בשכל, שליחה של הייקיו (במקרה הטוב), או פשוט ילדה אומללה במקרה הפחות טוב. וגם אם לא היית מזיינת בשכל הייתי ואמר לך - מה את מתפלאה יא גנובה בשכל שפסיכומטרי השלישי שלך את מוציאה את הציון הכי גבוה???? ומה את חושבת ילדה שאם היית עושה פסיכו ראשון בהייקיו, ואז בקידום ורק אז בת"א היית מוציאה קודם 736, ואז 620 ואז 596???? בודאי שלא. חביבתי, כמובן עדיין מתוך השערה שאת לא מושתלת, שיפור כזה עצום לא יכול להיות מושג במעבר ממכון אחד לאחר (בטח שלא ממכון מוכר, ידוע ומולצח כקידום ולמכון מוכר ידוע ומוצלח רחר כהייקיו - הכוונה שעשית קרוסים בשני בתי ספר באותה רמת איכות), ללא שינוי בתפיסה שלך ובחרישה שלך. 100+ נק' שום מכון לא ייתן לך על פני מכון אחר אם בשניהם רמת ההשקעה שלך תהיה שווה. אז וואלה, יכולת לשפר ב-100 נקודות אם שינית גישה וקיבלת שכל אחרי שני פסיכומטרים עם ציון דומה שנפל לך האסימון ואמרת לעצמך וואלה הגיע הזמן ללמוד. ונעבור להנחה הסבירה יותר, שאת מושתלת ולא ילדה אומללה. הציונים שהצגת מאוד מגמתיים. ציון לא להיט כלל באיזה מכון, שיפור נמוך (אפשר לומר אפילו מינימלי) בקורס אחר שרמתו כביכול דומה לשל היקיו (כל אלה שחושבים ללכת לקידום ללכת מיד להייקיו!!!!!!), ופתאום קפיצה מטאורית אללה-יוסטורית הודות להייקיו הקדוש. מגמתי מאוד, זול אפילו עוד יותר. ונראה שאת לא סוגרה על הציון שלך שאת אומרת פעם אחת 740 ופעם אחת 736 ומחר 702. כן אני קטנוני ו-699 זה לא 700. ואת גם משקרת. אמרת ששיפרת ב-250 נקודות. את לא שיפרת ב-250 נק'. את שקרנית ואת מטעה והטיעונים שלך שווים לתחת והייקיו זה חרא של מכון (ולא בגלל שהם שולחים מושתלים אלא בגלל שהם שולחים מושתלים כמוך). וכמובן, אני שוב מסייג את דבריי - אני הרי לא נגד הייקיו בסופו של דבר אלא כאמור רק חושב שהספרים שלהם גרועים.... ואומר... שיכול להיות שאני טועה, שאת לא מושתלת, ואני גם מקווה שאת מושתלת, כי אם את לא אז שהשם ירחם עלייך ומהר.