איפה כדאי?

נ ט ע 9 1

New member
אני לא בדיוק יודעת מה הכי מומלץ אבל...

אני אישית עשיתי קורס של קידום אישי(יש 2 קצוות של הציון ואני הגעתי לנק' אחת מעל הקצה המקסימלי)---> אך זה לא כזה מעודד מאחר והקצוות מיני ומקס'(שיטטט החומר של הפסיכ' משפיע גם על הדיבור..) היה אצלי לא משהו, אך זה אינדיבידואלי.. אני לא יודעת כמה קידום/לחמן/גבע/אנקורי טובים אבל לפחות לקידום בעניי יש קמפיינים שטוחנים את השכל(ואני בכלל לא מביעה דיעה על טיב הלימוד).. מי שהיה בקידום אישי(אבל בבקשה תעשו זאת)שיספור במהלך השיעור(קדיחה, אפילו אפשר למצוא זהב באמצעות הקדיחה) כמה פעמים הוא אומר 'קידום אישי' כמה שזה טוב מקידום רגיל, כמה שזה טוב מכל קורס, וכמה שזה מעולה וטוב, וכמה שזה סוף.. וטוב, ומעולה, וטוב.. הרגשתי כאילו לקחו את הפירסומת מהטלויזיה, השתילו למורה בראש והוא בא עם תקליט, אבל התקליט היה כ"כ עמוק, שלא יודעת אם אפשר להתעלם מכך.. בכל אופן, הרמה של קידום(אישי לפחות) תואמת את המציאות, ומכינה לכל סוג של שאלה(במיוחד בשאלות כמותיות, שהם מאפשרים לך לראות כללל סוג של למשל סירטוט גמיד אפשרי..) באנגלית בסדר, עברית לא כ"כ תואם(אני חושבת אעפ"י שלא ניסיתי אף קורס חוץ מקידום) שף מכון לא באמת יודע להכין.... התאמנתי גם משאלות של ספר של לחמן.. בקורס שעשיתי בקידום הצלחתי קרוב ל18-21 שאלות בקביעות.!!!, לאחר שעשיתי את כל הערכות של המרכז הארצי,וכמובן אחרי אימונים רבים ולימוד מספרי לחמן וקידום(מהקורס בבחינה שעברה) שבתי ועשיתי של קידום, ומס' השאלות עלה ב'אופן מפתיע' ל25 שאלות הצלחה.. אגב, לקידום גם יש בדיחות משותפות כ"כ הרבה טוחנים להם בשכל(למדריכים) כדי שיטחנו לתלמידים בשכל כמה שקידום טוב,שאפילו הבדיחות משותפות לכל הקורסים של קידום בארץץ(אבל בבקשה תקליטו ותשימו לב לעיקביות) מה שתמיד אמרתי זה שאם קידום היה משקיע את מירב המאמצים בללמד כמו שהוא משתדל ליחצ"ן את עצמו ב\מהלך השיעורים כל תלמידי קידום היו זוכים ל700 ומעלה.. בכל אופן לגבי קידום, לעניות דעתי(ולחוסר ניסיוני בקורסים אחרים) מתמתיקה רמה טובה+(ומשקפת)--> אם כי לא הרבה שאלות מגוונות משונות וכלליות כמו בבחינות.. אנגלית סבבה, מילולי בדומה לקורסים אחרים(ואל תגידו שלא..) לא משהו בכל קורס שתיבחרי בהצלחה.. אני לא מיחצנת אף אחד, אז את אפילו לא חייבת לקרוא..

נ ט ע 9 1

New member
דוגמא... להנ"ל

המושג 'דודה' שהוא כינוי לבוחנת, לא זכורה לי ולו פעם אחת שהבוחנת נקראה בפי המדריכה 'בוחנת' אם כי דודה..!!! אחותי אמרה לי ישר 'דודה'(היא גם למדה בקידום) כ"כ הייתי מרוכזת בשטף הפירסום שלפעמים לא הצלחתי להתרכז בחומר.. דוגמא נוספת לבדיחה נפוצה: 'אתם עלולים למצוא איזה טיפש אחד שסימן לכם כל תשובה במיקום של התשובה שאחריה, אז תשימו לב לזה טוב טוב..! הטיפש הזה הוא לא אחר מאשר אתה בעצמך.. אז בבקשה לסמן כל תשובה במקומה שלא תהיה לכם טעות נגררת'... מוכר?.. כנראה שלמדת בקידום.. אני לא מנסה לומר שהמדריכים הקניטו חס וחלילה את התלמידים, אבל הבדיחות האלה שכ"כ טחונות בפי המדריכים, מצביעות על רוטינה של הדרכההה.. וזה לפעמים היה קצת מוציא אותי מדעתי.. ככה זה כשלמדת על פרסומת סמויה, קרוב ל3 פעמים, אתה לומד איך אנשים 'משתילים לך בראש' כל מיני 'עובדות' למינהן.. שוב אני חוזרת ואומרת, אין לי טענה כלפי תוכן הלימודי של קידום, כי אם כלפי הפירסומות השוטפות את מהלך הלימוד.. אחותי למדה בקידום וקיבלה ציון(שבנוסף לבגרות) איפשר לה ללמוד הנדסת חומרים בבן גוריון.. כך ששום טענה כלפי קידום, אם כי כלפי פירסום..!!!(שלהם)

שאלה טובה

ויש עליה כל כך הרבה תשובות שונות שאני לא יודע מאיפה להתחיל. בכל מקרה המקום הכי טוב זה לשאול חברים שממש למדו בסניפים שבב"ש שלך, ולשאול גם על מדריכים. בלי קשר תצרי קשר עם המכונים - תבררי מידע לגבי סוגים שונים של קורסים,איזה חומר מקבלים, כמה אנשים בכיתה, מה הלו"ז וכמובן כמה עולה.

Ana Lyn Newkirk

New member
דעתי

1. קח את ההמלצות כאן בערבון מוגבל ביותר. חלק מהגולשים כאן הם נציגים סמויים של חלק מהחברות ויכול להיות שחלק מההבטחות וחלק מהתנאים שלכאורה אתה שומע שיש באותם מכונים, לא באמת נכונים. 2. אני ממליץ, כמו שהמלצתי כבר לאנשים לפניך, קח מורה פרטי. גם אם תצטרך לקחת מלא שיעורים איתו, עדיין זה לא יגיע לעלות המטורפת של קורס רציני באחד המכונים הגדולים. חוץ מזה, זה בהחלט שווה את זה. יש לך יחס אישי רק לעצמך (מה שבהחלט משפיע וחשוב בפסיכו), אתה תוכל להתמקד בנושאים שיותר קשים לך, וגם תוכל לבחור את המורה שלך, מה שלא יתאפשר לך בקורס.

FlugTag

New member
נו באמת

מה נראה לך, שיש אנשים שיושבים כאן ומוכרים את החברות שלהם? אם כן, אז אף אחד לא עושה את זה טוב, כי בינתיים אני רק משתכנע שכולם רמאים.

Ana Lyn Newkirk

New member
עובדה שיש כאלה..

שים לב שיש כאלה שתומכים בצורה קיצונית בחברה כזו או אחרת.. סתם בן אדם רגיל לא היה מקצין כך.. לא היה לו אינטרס לצדד כ"כ בחברה מסויימת.. חוץ מזה שכשעשיתי קורס אז המדריך שלנו אכן סיפר לנו שיש נציגים מטעם קידום שהמטרה שלהם היא לפרסם את קידום ולגרור לשם אנשים.

יש פה מישהו שלמד בלחמן?

אני בהתלבטות הין לחמן לקידום. חשבתי לגשת למסלול תיכוניסטים שיש דרך לחמן. יש גם דרך קידום מסלול כזה?

garjit

New member
בקידום כבר לא.

אבל אני תיכוניסטית ועשיתי קידום אישי, ואני ממש ממש מרוצה! מהמדריך, מההשקעה, מהתרגולים, הסימולציות (הגעתי לפסיכו' בהרגשה שאני פותרת אחת הסימולציות היותר קלות שעשיתי), האנשים, הכיתות ש"ב.. בקיצור, לא מכירה מכונים אחרים, אבל על קידום אני ממליצה בחום..

לחמן זאת החברת בת של קידום,

שעושה קורסי תיכון וקורסי צבא שהם קצרים יותר ויוקרתיים פחות..

הבנתי, נחמד לדעת. תודה:)

אני ארשם לקורס תיכון ומקסימום אחרי צבא אני אשפר בקידום. תודה.

garjit

New member
אני ממליצה על קידום

כמו שכתבתי בשרשור למישהו אחר, בגלל המדריך המדהים (שלא היה יחיד במינו), ההשקעה, החומרי לימוד המעולים, התרגולים באינטרנט, הסימולציות שהביאו אותי לפסיכומטרי עם הרגשה ש"זו רק עוד סימולציה קלה" וזה נמשך כך לאורך כל ה-3 ומשהו שעות של המבחן.. למיטב ידיעתי יש סניף בב"ש, ובאמת כדאי לך לברר... הם באמת ממש טובים..

הכי מעניין שניקים שבחיים

לא כתבו פה, תמיד קופצים כששואלים איפה כדאי.. קיצר- חשוד

לקחת בערבון מוגבל

ולא רק את ה"חבר'ה" החדשים. פסיכומטרי זה דבר אינידבדואלי, לכל אחד מתאים משהו אחר, זה בערך כמו שאני אגיד שאני רעב ומישהו יגיד שכדאי לי פלאפל כי 70 אחוז אמרו שזה טעים להם. חפשו נתונים אובייקטיבים, מחיר, אורך, שיטת לימוד (אישי - קבוצתי) ונסו להתאים את זה לעצמכם, ובלי כל הפאניקה הזאת ההבדלים בין המכונים הם כל כך שוליים, ומבחן הפסיכומטרי הוא כל כך לא משקף, שלדעתי אפילו כמות שעות השינה שישנת ביום שלפני המבחן משפיעה יותר על הציון מאשר באיזה מכון למדת.

garjit

New member
אני מניחה שהכוונה היא אלי..

אז סתם שתדעו, שאני קוראת כאן בפורום די הרבה זמן, והחלטתי להגיב בגלל שאני באמת מרוצה מהקורס בקידום. מצד שני, אחותי וגיסי עשו ביואל גבע והיו מאוד מרוצים, וחברה שלי עשתה בתיכון ת"א והיה לה אחלה, וחברה אחרת שלי עשתה בלחמן והוציאה 768, כך שמן הסתם היא נורא מרוצה. אבל זה אישי. ואני המלצתי על הקורס שאני עשיתי והייתי מרוצה ממנו..

על ראש הגנב בוער הכובע? ../images/Emo3.gif

לא דיברתי ספציפית אליך, זה משהו שקורה כל שבוע בערך, תופעה קבועה ושגרתית..

garjit

New member
סתם בגלל שזה הופיע אחרי הודעה שלי

וכבר יצא לי לראות אתכם קוטלים ללא רחמים אנשים כאן בשרושור זה ממש..

למעלה