אפשר
קודם כל, על פי הפרטים בכרטיס שלך, אתה בן 16. אם זה נכון אז אתה מוזמן להתעלם מכל מה שאני אכתוב כאן ולחזור אלי עוד 6 שנים ונדבר. אם אתה לא בן 16, אז הנה התשובה שלי לשאלתך: לכאורה, אין שום דבר רע במציאות האידילית שתארת - מה יכול להיות רע? אתה גר חינם, אנשים אחרים משלמים לך על המחיה, יש לך חיים חופשיים ונלפלאים. ואני שואלת אותך - באיזה גיל בדיוק אתה חושב שצריך לצאת מהבית? אני מבינה שזה מאוד מאוד "נוח" לגור אצל אמאבא, להסתתר תחת הסינר של אמא מהחיים האמיתיים ולרוץ לאבא עבור כל 50 שקל. אבל - זה לא נראה לך קצת...ממממ.... ילדותי? בתור ילד זה בסדר גמור וכך זה צריך להיות, אבל בתור בחור בן 20+, איפה הכבוד שלך?! איפה הגאווה העצמית? אני לא חושבת שדווקא גיל 22 הוא הסף. אבל הוא גיל ייצוגי מאוד - מסיימים צבא, מתחילים לחשוב מה לעשות בחיים וכן - עוזבים את קן המשפחה הנוח והנעים ומתנסים במגורים עצמאים. זה מה שמגדיר אותך בתור אדם מבוגר - היכולת להתמודד עם חיים במציאות, לא בחממה של אמאבא. המגמה הזו של אנשים בגילאי 20 להישאר עד כמה שניתן בבית של אמא ואבא היא לדעתי (ולדעת בנות רבות אחרות שרואות בזה סימן לחוסר בגרות מוחלטת מצד גברים, לדוגמא) פשוט מגוחכת ומטומטמת. אני באופן אישי רואה מישהו שנשאר בבית ההורים עד גיל מבוגר כמפונק וילדותי. זה מה שכל כך רע בזה.