איפה אני?.. איפה?

ה ד ר ??? ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מהזה צריך ליות????!!! את מונעת ממני שמחה במטע אבוקדו? מצידי שיהיה גם בפרדס של שניצלים- רק שיהיה כבר את חושבת שאחייה לנצח???

Shenizel

New member
כן את תחיי לנצח נצחים

ואני מבקשת תותים ורק תותים

אז סיכמנו?../images/Emo2.gif - להלן התפריט שיוגש

מנה ראשונה - ספגטי עם פטריות מנה סופית- תותים יש תפריט, יש כלה, איפה החתן?

Shenizel

New member
היום

היום אני יכולה ללכת ברחוב ולראות את כל אלו שצחקו עלי תמיד גדולים,מאיימים ולידם אני מקופלת לידם אני לא יכולה לחייך את החיוך המזויף שלי חיוך שתמיד יגיד לך שהכל בסדר כי היא מחייכת,אז הכל בסדר איתה איפה העננים בשמיים?.. הכל ערפל גן עדן שלי הלך לאיבוד.

Shenizel

New member
מסתכלת במראה

עמוק אל תוך העיניים אומרת לעצמי למה.. למה הדחקת? למה לא אמרת כלום? למה לא ספרת? ממה את מתביישת כל כך? שיצחקו עליך?שלא ידעו על העבר שלך כי אמא תמיד אמרה לך שאנשים נמשכים למישהו שנראה להם יציב,חזק ולא אחד שיכול להתמוטט ואני? מה אני. אני למדתי ללבוש את המסיכות שלי קמה בבוקר לפעמים ומגלה שהמסיכות האלו הצליחו לעבוד עלי והאהבה איפה? אין את העננים שיציירו לי אותה.. היא לא בצורת לב אדום היא בצורה של פרח פרח שמתפשט על כל הגוף ומציף אותו ואצלי הפרח הזה שרוף אני בלוק.

האהבה בא תבא !!

ואת עוד תספרי, ולא תרגישי רכיכה כשתספרי, תרגישי אמיצה נורא, ובכלל איפה הכלה?

הדרי ../images/Emo23.gif

מתוקה שלי...אל תשאלי למה תשאלי איך אני משנה את הכל מעכשיו, מהיום, מהרגע הזה כל ההדחקות מתחילות לצאת עכשיו וזה כואב, זה תהליך לא פשוט בכלל. ואני אוהבת אותך יפה שלי. אוהבת אותך מאוד מאוד. ההודעה הזו תהיה בכמה חלקים, כי אני מנסה להביא לך את גן העדן שלך...

ועכשיו

מתחת לעננים יש שדה כמו שביקשת כדי שהנחיתה תהיה לך רכה

ובסוף

ביקשת להיות עטופה בפרחים אבל אין בגוגל הדרי עטופה בפרחים אז הבאתי מישהי, מקסימום תחליפי ת'פרצוף
אני אוהבת אותך, כבר אמרתי ?

Shenizel

New member
../images/Emo23.gifמתוקה!

תודה מתוקה שציירת לי הכל בתמונות שהקרבת אותי לגן עדן שלי ובקשר לדמות,אני רק מקווה שהיא לא מחייכת מאולץ,כמוני. אוהבת אותך המון

את תלמדי

יפה שלי לאט לאט איך לא מחייכים מאולץ איך מחייכים מכל הלב כי באמת מרגישים טוב איך לא מחייכים למי שלא בא לחייך אליו את תלמדי, כי את חכמה ואת רוצה שיהיה לך טוב
ואת עדיין תינוקת...את זוכרת ? יש לך עוד הרבה הרבה הרבה לחיות,לחוות,לצחוק,לבכות, לשרוד,להצליח,להיכשל,ללמוד, לעשות טעויות...

Shenizel

New member
מ..

אם מי שעדיין לא למד הכל נחשב לתינוק כולנו תינוקים בגן עדן .

וזה רק בשבילך

כי את פרח נדיר ויקר כמו הסחלב את שברירית ועדינה וכל כך מתוקה ומקסימה ויש לך נפש טהורה ואני רוצה להגיד לך תודה תודה שהכרתי אותך תודה שאת בחיים שלי תודה שאת עוזרת לי בימים קשים תודה שאת קיימת

למעלה