אינדיאנה לאן

fatnoam

Active member
אינדיאנה לאן

טוב יאללה קיבלו את ההדחה הצפויה שלהם מההיט, ופרנק ווגל מדגיש שהם מרגישים נדפקים ע"י ג'ורדן ושיקגו המודרניים, או משהו כזה.

תירוצים הצידה, בתכל'ס מיאמי קבוצה מדהימה אבל יש לה בטן רכה, אבל מה לעשות שווגל לא עשה מספיק בשביל לתקוף אותה. אני חושב שאני לא היחידי בתחושה שאם אינדיאנה היו מגיעים לפלייאוף בכושר שיא, כפי ששיחקו בתחילת העונה, אז כל הפלייאופס בכלל היו נראים אחרת. מה שמוביל לשאלה - אם אינדיאנה יכולה להיראות כמו הקבוצה הטובה בליגה, ולא נראתה כך או היתה קרובה לזה במהלך הפלייאוף, האם ווגל מתאים לאמן אותה? סה"כ מה שאתה צריך ממאמן זה שיביא את הקבוצה בפורמה הכי טובה לרגעים הכי חשובים. ראו ערך דייויד בלאט. כתבו בוואללה שבדטרויט של צ'ונסי וביג בן, קרלייל בנה את הקבוצה אבל עשה רושם של אחד שלא מתאים לקחת אותה לשלב הבא. הוא פוטר, ובמקומו מונה לארי בראון, שבאמת הוביל אותם לאליפות. מארק ג'קסון פוטר לפני שבועיים מגולדן סטייט על אותו משקל. אני אוהב את ווגל וצידדתי בו גם בהחלטות שנראו תמוהות לאנשים (להוציא את היברט שם בסל הניצחון של לברון בשנה שעברה). אבל בתכל'ס, חלון ההזדמנויות ב-NBA הוא מגה קצר. השנה היתה אמורה להיות השנה של הפייסרס ו-ווגל פשוט פספס את זה. אני לא חושב שהוא מאה אחוז אשם (ראו ערך רוי היברט), אבל בואו נגיד ככה, דייויד ווסט לא נהיה יותר צעיר, פול ג'ורג' לא נראה מבסוט, וחלון ההזדמנויות של הפייסרס הולך ומצטמצם. עושה רושם שהשליטה של ווגל בשחקנים (נתן לסטיבנסון להתנהג כמו פרחח), ובהתקפה (שנראתה רע מאוד לאורך כל הפלייאוף ולא רק מול ההיט) היא לא גבוהה, מה שגורם לי לחשוב שאולי הוא באמת צריך ללכת.

סטיבנסון - שכח מהארכת חוזה, גבר. פאקינג לארי לג'נד ניגש אליו בשביל לומר לו להפסיק עם השטויות (אגב עוד ביקורת על ווגל, הייתי צריך להטריח את פאקינג לארי לג'נד לעשות את העבודה שלך במקומך?), ולאנס בתגובה לא רק ממשיך, אלא מעצים, בסטירה הדוחה שנתן ללברון. להזכירכם, לאינדיאנה היתה קבוצה נהדרת, קונטנדרית אמיתית, כשרון ארטסט, סטיבן ג'קסון וג'רמיין א'וניל היו בשיאם. עם השאריות של רג'י מילר במזרח די חלש באותה עונה הם אשכרה יכלו לעשות משהו, ואז קרתה הקטטה בדטרויט. מההרחקה ארטסט לא חזר כבר אותו דבר, ג'וניל לא בדיוק הצליח לשקם את הקריירה, וג'קסון הלך להיות שחקן רוטציה בקבוצות אחרות - שלא נדבר על אינדיאנה שהלכה למספר שנים שחונות בתחתית המזרח. אני חושב שלסטיבנסון יש הרבה כדורסל, אבל מעט מאוד שכל. גם לפרובוקציות יש גבול (ראו ערך פניני), וסטיבנסון עבר אותו. ומילא, הוא היה זול. די ברור כאן שסטיבנסון מסתכל על 12 מליון לעונה בשנים הקרובות או משהו כזה. לאינדיאנה אסור להשאיר אותו.

היברט - מי שנתן לאינדיאנה את היתרון התחרותי מול ההיט לפני שנתיים התגלה בעצם כסיבה העיקרית למה אינדיאנה לא תהפוך לקונטנדרית אמיתית. חוזה המקסימום שלו יתקע לאינדיאנה אופציות להתחזק, והוא מצידו לא מראה שיפור, להפך, רק נחלש. הוא איטי, הוא כבד, יש לו ידיים רעות לסנטר. בהגנה הוא לא מסוגל לשמור על פיק אנד רול בכלל. אף קבוצה לא תיגע בו אחרי הפלייאוף האחרון, אז טרייד לא על השולחן ממש. אני חושב שכל מסת השריר שהוא העלה בקיץ רק הזיקה לו. בטאץ', במהירות ובזריזות. אני לא חושב שהיברט מקרה אבוד, אבל אני חושב שסנטר שמרוויח מקסימום ונותן מספרים של רובין לופז, זה מזיין לקבוצה שלו את הסיכויים להצליח. שישלחו אותו בקיץ להשתלמות אצל אולג'וואן או לא יודע מה.

יש עוד כמה נקודות שכדאי לגעת בהן - הספסל, איך משאירים את ג'ורג' מבסוט, איזה אלטרנטיבות יש לווגל וללאנס (אם בכלל). את זה אשאיר לכם. דעות?

BeniTaz

New member
כל עוד ווגל נשאר לא חושב שהיא תצליח יותר

ממה שעשתה. הוא לא בנוי לזה. הוא גם מאוד מקובע ושונא שינויים כך שכל הבעיות יישארו כרגיל.

אני חושב שהערך של לאנס ירד משמעותית

בחודשיים האחרונים. בחצי הראשון של העונה היה ברור שהוא לא סלע מבחינת נפשית אבל לא היה ברור עד כמה. הוא שיחק בשטף המשחק, לא היו יותר מידי תקריות והוא נתן יכולת של אולסטאר גבולי. מאז המצב השתנה. לוקח זריקות קשות גם כשלא צריך. חוטף לשחקנים אחרים רבאונדים. רץ באמוק למתפרצות גם כשווה לחכות רגע. נשכב על הרצפה באמצע משחק למספר שניות. כל השטויות שלו נגד לברון. וגם מבחינת כדורסל, פשוט חוסר יציבות, שמשחק אחד נותן אול אראונד נהדר ומשחק שני כלום. לדעתי מגיע לו סביב ה7-8 לעונה, ואם קבוצה תשלם לו יותר מזה היא תצטער אלא אם הוא ייתבגר באורח קסם.

אני דווקא חושב שהבעיה העיקרית של הפייסרס העונה הייתה הספסל. כבר הראיתי פה נתונים שבדקות שהחמישייה כולה בפנים, הפייסרס מובילים על מיאמי אבל לא היה להם אף שחקן ספסל אחד שנתן תפוקה יציבה כלשהי. ממש כלום. עכשיו אפשר להאשים בכך את ווגל כמו שהרבה אנשים עושים ויכול להיות שהתשובה היא באמת מאמן אחר, אבל עד שלא יימצאו פיתרון כלשהו לתפוקה האפסית של הספסל, אינדי לא תהווה איום ממשי על האליפות. גם אם היברט יחזור לשחק כמו בתחילת העונה.

rapgamer4ever

New member
לדעתי אפילו אם אינדיאנה תקבל תרומה מהספסל

ותנצח את מיאמי בזכות היתרון במצ'אפ היא תפסיד למי שתבוא מהמערב.
לאנס מוכשר מכדי לקבל 7-8 מליון לעונה. יכול להיות שזה המחיר שאינדיאנה מוכנה לשלם אבל אני בטוח שיהיו קבוצות שישלמו יותר.

אני לא חושב שספסל עדיף יהפוך אותם לפייבוריטית

רק שבלעדיו הם בכלל לא בדיון.

עוד תוספת קטנה שלי

אני חושב שהמצב הנפשי שלו התדרדר עוד יותר אחרי שלא הוזמן לאולסטאר..

Puskas

New member
לשום מקום, אין להם לאן ללכת

הפייסרס חנוקים עם שלושה חוזים בלתי סחירים לחלוטין (היברט, ווסט והיל) ואם יחתימו מחדש את לאנס אז החמישייה שלהם לבד תהיה שווה 65-67 מ' דולר שנה הבאה שזה מטורף בשביל חמישייה שלא באמת מסוגלת לקחת אליפות או להתקרב לשם בכלל.
לדעתי לאנס צריך להתחפף והם חייבים נס שייקח מהם את היברט תמורת חבילה הגיונית וטובה.
בכללי אני חושב שהם יסחבו עוד שנתיים בבינוניות הזו ואז יתחילו לבנות מחדש.

Cade Foster

New member
סיכמת נכון, אבל אני מאמין

שכן תהיינה קבוצות שיהמרו על היברט. אני גם חושב שבקבוצה בלי לחץ של אליפות הוא גם יוכל לשחזר את היכולת שלו מתחילת העונה ולהיות יותר יציב. הוא פשוט לא בנוי מנטלית להיות בורג חשוב בקונטנדרית. בדיוק כמו ווגל אגב - מסוג המאמנים שטובים להביא את הקבוצות שלהם אל ים סוף אבל לא לחצות אותו.

החדשות הרעות הן שהחלון די נסגר - אני לא רואה יותר מידי שחקנים שגם יתאימו לתבנית וגם יהיה ריאלי להביא במסגרת תקרת השכר, הן בפרי אייג'נסי והן בטרייד. בעייה.

rapgamer4ever

New member
העניין הוא שהיברט לא שווה מקסימום בכל מקרה

גם אם ישחזר את היכולת מתחילת השנה. למעשה התקופה היחידה בקריירה שלו בה היה שווה מקסימום היא פלייאוף 2013 אבל זה חודש אחד מתוך קריירה שלמה.
להערכתי אי אפשר יהיה להשיג נכסים של ממש בתמורה להיברט והוא ישאר באינדיאנה. צריך לנסות להצליח עם מה שיש. המקום של ווגל וסטיבנסון לעומת זאת בסימן שאלה.

Cade Foster

New member
שוב פעם הגענו לטיעון הGM המטורף

היברט הוא גבוה. והוא לא סתם גבוה, הוא נפיל. אם גבוה ממוצע שווה פלוס 50% בשכר בהשוואה לשחקן ממוצע בעמדה אחרת אז היברט שהוא 2.18 שווה מקסימום.

אני לא אומר את זה כי אני מסכים עם זה או שהייתי נותן לו מקסימום בעצמי, אני אומר את זה כי זה המצב. את המקסימום שלו אגב הוא קיבל שנה אחת לפני פלייאוף 2013 שאתה מדבר עליו, והוא קיבל אותו לא כי אינדיאנה רצתה לתת אלא כי פורטלנד הציעה ואינדיאנה נאלצה להשוות כדי לא לאבד אותו. מאז המעמד שלו עולה ויורד אבל אני מאמין שיהיה לו ביקוש. יש שמועות שבוסטון מרחרחת בכיוון שלו.

rapgamer4ever

New member
יכול להיות שתעבירו אותו

אבל אני לא חושב שתוכלו לקבל יותר מאשר איזה שחקן בינוני+חוזה נגמר.

בן הNלך

New member
מאמן טוב יכול להוציא ממנו הרבה יותר

ווגל לא יודע להחזיק את השחקנים, לא סתם כל שני וחמישי יש שם בלאגן

billc

New member
היברט פונטציאל ענק

אני מת שהוא יעוף מאינדי, אבל לא רוצה שהם יקבלו עליו כלום

אבל יש לי רעיון לטרייד
בוגט בעד היברט,

בן הNלך

New member
מה בוגט יעזור?

הוא מועד לפציעות, עדיף את היברט עליו
גולדן צריכים לקפוץ על טרייד כזה

Puskas

New member
הנה רעיון לאן להעביר אותו

S&T עם הלייקרס בשביל פאו גאסול.
פאו יחתום לשנתיים תמורת 12 לעונה בלייקרס ויעבור במיידי לפייסרס.
הלייקרס ינסו להוציא משהו מהיברט ואילו הפייסרס יקבלו כוח אש התקפי יציב שגם נותן רב' ואס' והמון שכל.

נשמע לי לא רע.

לא הייתי משלם לפאו 12 מיל' לעונה

ובמקום הלייקרס לא הייתי סותם את כל הקאפ ספייס שלהם בשביל היברט :S

Puskas

New member
12 זה אוברפייד

אבל זה בשביל שהטרייד יעבור, מה גם שמה זה משנה לפייסרס הרי הם ככה מעל התקרה ולא יכולים להחתים סטאר רציני במקום פאו.

מבחינת LAL, קובי הרג עם החוזה שלו אבל כך או כך יהיה להם בעוד שנה מקום לכוכב אחד בלבד והיברט לא ישנה את זה כי היברט+קובי ירוויחו יחד 40 בעוד שנה וזה משאיר כמעט 20 מיליון לכוכב נוסף.

למעלה