אינדיאנה לאן

היברט על מקס

כל כסף שהוא ירוויח יכול להגיע לשחקן אחר (או שחקנים) במלואו כי הם יהיו מתחת לתקרה. למה לתת אותו להיברט?

Puskas

New member
15 לעונה זה מה שהוא מרוויח

זה לא מספיק לכוכב רציני בתאכלס.

Puskas

New member
רוי היברט מרוויח 15 לעונה

בעוד שתי עונות (העונה האחרונה בחוזה שלו) הוא ירוויח 15.5 מ' דולר (אופציית שחקן).
מה שאני אומר זה שכוכב על מוביל (לאב/מלו/לברון למשל) לא יבוא בשביל 15 אלא ירצה לפחות 18-19 ומעלה.
הלייקרס יוכלו להביא רק כוכב על אחד בגלל החוזה של קובי שישאיר להם בעוד שנה (אחרי פרישת נאש) 35 מ' דולר מתחת לתקרה.
את ה-35 האלו הם יכולים לחלק לכוכב על אחד על מקס' (19-20 מ')+יישארו להם 14-15 מ' דולר שאותם הם יכולים לתת להיברט או לכל אחד אחר אבל השאלה היא כמה שחקנים מרכזיים יבואו בשביל 15.

rapgamer4ever

New member
אם אתה חושב שאי אפשר להביא 2 סופרסטארים

ב-35 מליון דולר אתה טועה קשות. יכול להיות שהלייקרס יהיו מחויבים לחוזים מסוימים שלא יאפשרו להם גמישות של 35 מליון. יכול להיות שיהיה ללייקרס את הכסף אבל לא יהיו שני סופרסטארים שירצו להגיע לשחק שם. דבר אחד בטוח- ב-25 מליון דולר אתה מביא שני סופרסטארים בכיף.
בכלל, המשפט "15 מליון דולר לא מספיק לכוכב רציני בתכלס" הוא פשוט לא נכון.

Puskas

New member
איך?

קח את עשר הכוכבים הבכירים בליגה, אבל רק את אלו שיהיו כוכבים רלוונטיים גם בעוד שנה כ-10 מ' דולר יתפנו עם פרישת נאש.
איפה אתה רואה צמד שיעלה יחד 25? או אפילו 35? רק אם הם יסכימו להתפשר אז אפשרי יהיה לשלם לכל אחד 17 נניח וזהו..
אבל אני לא יודע אם זה אפשרי יותר מדי.. צריך לראות מי בכלל מסיים חוזה בעוד שנה.

rapgamer4ever

New member
הרבה חוזים נחתמים עם עלייה מסוימת בשכר כל שנה

נגיד מתחילים מ-17 מליון ועולים הדרגתית עד 22 בשנה האחרונה. ככה יוצא לך משהו כמו 100 מליון ל-5 שנים לדוגמה.

Puskas

New member
כן זה נכון

האמת שהטרייד היה אמור יותר להטיב עם הפייסרס חח.. ללייקרס אין באמת אינטרס פה.
היברט הפך תוך שנה מהסנטר הכי חם בליגה לשחקן שאפילו מכבי חיפה לא רוצה.. מדהים!

billc

New member
היברט המפתח של אינדיאנה

אנשים פה חשבו שפול ,סטיבנסון ווסט יותר טובים מלברון וייד ובוש
הם חשבו הם צריכים לנצח משחקים בשיטה הזאת

אבל ידוע שאם היה איזה סיכוי לנצח בסדרה הזאת זה היברט
אבל זה לא יקרה בחיים, שסטיבנסון מנסה לגנוב את ההצגה, וכן היברט לא מקבל כדורים בפנים
ואם הוא כן מקבל זה במצבים לא נוחים, בושה וחרפה

אין ספק שהם צריכים רכז שיודע להכניס כדורים פנימה
ווגל עשה עבודה מעולה, הוא הוציא גמר מזרח הפסד ב6 משחקים, השיג כל מה שהוא רצה
בירד עכשיו צריך לעזור לו ולתת לו רכז ברמה

אני לא יודע מה לומר על סטיבנסון, יכול להיות כשוטינג גארד שלא מקבל החלטות הוא יהיה טוב מאוד
אבל אם הם יחליטו לתת לו להוביל את הקבוצה הם בצרות

Cade Foster

New member
תגיד אתה אוהד אטלנטה לא?

חשבתי שאחרי שתראה מול העיניים מה האיש שווה לאורך סדרה אולי תבין על מה אני ובני חופרים כאן כבר שנתיים... אבל כנראה שלא בא לך לבוא ולומר טעיתי. אז בסדר.

הוא לא אומר שהיברט משחק טוב לאחרונה

הוא פשוט מאשים את המשחק הזוועתי שלו בשאר הקבוצה.

BeniTaz

New member
זה פשוט ניתוק מוחלט לומר מה שהוא אומר

הוא פשוט לא מודה בטעות שלו.. שהיברט חלש מאוד.
אני חושב שאם היה לאינדי איזשהו סיכוי, זה לא לשחק על היברט מכיוון כשהם עשו את זה, זה היה מביך. הוא לא מצליח לסיים ליאפ מתחת לסל, יש לו ידי מרגרינה והוא מגושם מאוד.

אחת הטעויות הגדולות של ווגל שהוא לא עבר לשחק בהרכב נמוך כדי להתאים את עצמו למיאמי. בוש עושה כל הזמן במכנסיים נגד אינדיאנה.. בסדרה הזאת לדעתי הוא היה המצטיין כי הוא סופסוף הבין שהוא צריך לשחק רק על קו ה-3, היברט לא יוצא ואז אינדי מקבלת שלשה בפנים ואם הוא יוצא אז זה 2 נקודות קלות מתחת לסל.

בקיצור.. זה תקליט ישן. כולם האכילו את היברט בפליאוף הזה. גם גורטאט מוסר ד"ש.

Executioner

New member
בירד שם, הסיפור שלהם לא נגמר

אי אפשר לדעת לגבי סטיבנסון, לדעתי אם הוא יחתום באינדי או לא תלוי אך ורק בבירד. יש לו את היכולת להשאיר אותו.
לדעתי לא נראה מהיברט יותר ממה שראינו בשיא שלו, הוא חייב לעבוד עם מאמן גבוהים ולהיות פחות מגושם ואז לפחות הוא לא יהיה נטל.
ג'ורג' היל צריך לרדת לספסל, אינדיאנה צריכה רכז טוב ודומיננטי יותר מאשר לאנס סטיבנסון. בטח כשטרנטר הוא הבא בתור. הוא לא שחקן נורא.
שנה שעברה חזיתי ירידה ביכולת של דייויד ווסט אבל היא לא ממש הגיעה. השנה אני כן צופה שזה יקרה אבל הוא עדיין שחקן חמישייה לגיטימית.

מה שנראה לי שיקרה זה שבירד יעשה מישמאש בקבוצה וכל מה שנכתוב בכלל לא יהיה רלוונטי.
אחרון, הימור שלי, ווגל לא הולך לשום מקום.

Cade Foster

New member
בירד נמצא שם כבר המון זמן

אבל רק ב2010 הגיע המפנה עם הדראפט המצוין שהביא את ג'ורג' וסטיבנסון. אני אפילו זוכר את שימי ריגר עונה לי פה באירוח בפורום שללארי אין מושג בניהול. לא שהוא צדק, אבל זה שאינדיאנה מצליחה תחת לארי זה לא מובן מאליו.

rapgamer4ever

New member
שימי ריגר אמר שאין לבירד מושג בניהול

מדהים איך בנאדם נולד וגדל בארה"ב, מדבר עברית עילגת והדבר הישראלי היחיד שהוטמע בו הוא הזלזול וחוסר המקצוענות העיתונאית.
אין דבר יותר ישראלי מלקחת אישיות כדורסל דגולה כמו לארי בירד ולבטל אותו במשפט מזלזל כלאחר יד.

מה שכן, הוא צדק בהשערה שלו

הם נלחמו והיום באותם עונות קבוצה בינונית לגמריי (לדעתי מקום 9 במזרח כמה שנים ברצף או משו בסגנון)

Ring Bearer

New member
זה סופו של כול בלון

אני חושב שמבט מפוכח מראה שבכלל לא ברור איך הפייסרס הגיעו עד הלום. בשנה שעברה הם הגיעו לגמר אחרי שהתקשו מול אטלנטה והניקס הבינוניים, והשנה התקשו אפילו יותר מול אטלנטה (בלי הורפורד) והוויזרדס שלא היו נכנסים לפלייאוף במערב. זה קצת כמו שלא ברור איך היברט נכנס פעמיים לאולסטאר עם ממוצעים של 13 ו-7.

לפייסרס לא היה מה למכור בשום שלב מול אריות הליגה. כתבתי על זה מתחילת הפלייאוף. בין היתר ציינתי שאם הם יגיעו לגמר זה ימשיך אצלנו את האשליה שהם יכולים ללכת לאליפות. בפועל, במציאות, עם הכדורסל שלהם הם צריכים להיות מרוצים על העובדה שהם בקונפרנס כל כך חלש. באמת, מי שראה את הסדרה מול ההיט יודע שהם גנבו ניצחון ושהפערים ביניהם עצומים.

לכאורה האליפות הפוטנציאלית של הפייסרס הסתמכה על הפיסטונס מ2004. קבוצה אפורה, אנדרדוגית נצחית, הגנתית, קבוצתית, עם רגעים של נפילה במשחק ההתקפי ופוטנציאל של רוח לחימה וטירוף. אלא שרמת הלכידות בפיסטונס הייתה יוצאת מן הכלל, ואם סטיבנסון הוא ראשיד אז את האחרון היה תמיד אפשר לרסן. לפייסרס אין מנהיג ברור, והנפילות המנטאליות של היברט הן היפוך מוחלט לקור הרוח של ביג בן.

בכדרוסל ובספורט בכלל הדבר הכי חשוב זה להתמיד. כול התקפה אתה עושה ריסטרט ותוקף מחדש כאילו אתה חדש. אין פיגור או יתרון, רק עמידה בלחץ וביטחון ביכולת שלך. השחקנים הכי טובים הם אלה שמציגים קשיחות מנטאלית והכרה ביתרונות שלהם לאורך שנים. הקבוצות הכי טובות הן אלה שמשתפרות בהדרגה, לא חשוב כיצד הן נוצרו.
הפייסרס היא קבוצה בלתי אפשרית מבחינת העליות והירידות, מנטאלית וביכולת המעשית. הסדרה מאשתקד הזריקה להם שמן עד הפלייאוף והכול נראה גן עדן עד שקרו מספר דברים שהוציאו להם את הרוח מהמפרשים.

היה אפשר לראות את זה בטרייד על אוון טרנר, שגם גמר לו את הקריירה וגם הכניס את סטיבנסון לסחרור. מאז שהוא הריח תחרות על העמדה, הוא פשוט נהפך לביצ' טריטוריאלי וקפריזאי. גם החברים סביבו נראו אבודים. היברט נראה לפעמים כמו ליצן, היל ממילא שחקן משלים, ג'ורג' לא מנהיג ודיוויד ווסט בסדר אז יש דיוויד ווסט.

אלא אם כן הוא זה שיזם את הטרייד, תאמינו לי שאין לי מושג מה אתם רוצים מווגל. אף אחד לא היה מפיק יותר מהפייסרס. אין להם כלים והשנה גילינו שגם אין להם אופי. ההימור שלי הוא שעם הסגל הזה בשנה הבאה הם יחזרו לגודל הרגיל שלהם. כלומר לא יכוונו לאליפות וגם לא יאיימו עליה. איפשהו בין קבוצה סימפטית שעושה צרות, לעוד קבוצה בינונית בליגה.

Puskas

New member
להשוות את הפייסרס לפיסטונס

זה מעליב לפיסטונס...
איפה השכל והמנהיגות של צ'ונסי וריפ ואיפה היל האפור ולאנס החוצפן.. איפה ההגנה והיעילות של ביג בן ואיפה היברט עם ממוצעי פלייאוף של 5 ו-4 בקושי..
אולי ווסט נותן פייט נגד שיד וג'ורג' מול פרינס וגם זה לא בטוח.. בנוסף לפיסטונס היה ספסל בשימוש בעוד לפייסרס יש ספסל בית שימוש..

למעלה