אינדיאנה לאן

ג'ורג' >> פרינס. אבל הוא ג'ורג' השחקן הכי טוב

של הפייסרס בעוד פרינס היה החמישי בחשיבותו בדטרויט. כמו שציינת, בכל עמדה אחרת הפיסטונס טובים יותר בפער עצום (גם שיד מול ווסט הולך לטובת שיד בקלות).

אבל אני חושב שהכוונה בהשוואה הייתה לסגנון המשחק ובשיטת המשחק וקונספט הקבוצה, ולא באיכות.

Ring Bearer

New member
כמובן שלדעתי מקרה הפייסרס הוא בכלל לא הסיפור

אלא הריק הגדול שנוצר במזרח ולא הולך להתמלא בשנים הקרובות.
אני אמשיך לפמפם את זה, כי לדעתי אין אמת מטרידה כמו זו בליגה.אני באמת חושב שבנינו תילים על אינדיאנה מחמת חוסר ברירה, ועכשיו צריך להתמודד עם הכלום שנשאר.
פיצוץ הבועה שנקרא הפייסרס מתווסף לפרישות של גארנט ופירס, לפציעה של רוז ולאימפוטנציה של כרמלו אנתוני שמשאירים אותנו לחכות לקליבלנד שתתגבש במזרח, ועד אז פלייאופים שלמים שם יציגו רמה נמוכה כמו זו של השנה.

88nothing

Active member
אני דווקא מאמין בהיברט

אין ספק שהוא חתום על מקס ולא שווה את זה, אבל הוא גם לא גרוע כמו שהוא היה בחצי השני של העונה.
לדעתי מה שהיברט חייב זה להוריד 7 קילו ולחזור להיות יותר נייד.

אני רואה את הבעיות של אינדי ב3 נקודות עיקריות:
1. מחסור ברכז עושה משחק מה שלא מאפשר התקפות מעבר איכותיות למרות ריבאונד הגנה מצוין.
2. מחסור בספסל עם כל הכבוד למהימי, סקולה, ווטסון אף אחד מהם הוא לא ג'מאל קרופורד, ג'ינובילי, ריי אלן כריס אנדרסון, טאג' גיבסון ואפילו לא ג'רמי לין. בקבוצה שרואה עצמה כקונטנדרית חייב להיות סקורר יותר יציב מהספסל.
3.פול ג'ורגי הוא לא גו טו גי, בטח לא ברמה של הסקוררים הטובים בליגה, אין ספק שכמכלול הוא סופר סטאר אבל ההתקפה שלו היא לא הגבוהה ביותר.

למעלה