אין לי כותרת

משתפרת1

Well-known member
לא רוצה לדבר בזכות חמס. יחד עם זאת, אני משוכנע שהעבירו גופת מחבל לא בכוונה.
ועוד איך בכוונה. בדיוק כפי שהחזירו גופה זרה במקום גופתה של שירי ביבס, וברגע שהסקנדל מסביב היה גדול דיו "פתאום" מצאו את הגופה הנכונה. מרגע שדובר על החזרת גופות אמרתי בכל שיחה שהתפתחה שהדבר הזה יקרה. חמאס מומחה בהתעללות, גם זו צורת התעללות.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ועוד איך בכוונה. בדיוק כפי שהחזירו גופה זרה במקום גופתה של שירי ביבס, וברגע שהסקנדל מסביב היה גדול דיו "פתאום" מצאו את הגופה הנכונה. מרגע שדובר על החזרת גופות אמרתי בכל שיחה שהתפתחה שהדבר הזה יקרה. חמאס מומחה בהתעללות, גם זו צורת התעללות.
התעללות מכוערת, ומראה שאין לסמוך עליהם בכלל.

לפחות, כאן לא נתנו שם כפי שהיה במקרה של שירי ביבס.

פעם אחת טועים, פעמיים זה כבר לא בתום לב.
לא ברור לי איך החמאס הסכים לחתום, כאינו יכול לעמוד בהתחיבות.
אם זה היה חתימה רק כנגדנו או כנגד האמריקקים, היו מצפצפים, אולם כאשר חתמו גם מול ערבים, זה כבר סיפור אחר והם לא יוכלו להפר, רק להתעלל כפי שעושים עכשיו.

Harrington

Well-known member
מנהל
ברגע שהפרו, פגעו בכבוד הערבי של קטאר וטורקיה (ארדואן), מניחה שהם יידעו איך לגרום להם להתחרט על ההפרה.
כל העסקה (שלב ראשון) התאפשרה לעניות דעתי בין השאר בשל כך שמי שקיבל את ההחלטה זה 'חמאס חו"ל' ולא הזרוע הצבאית של חמאס רצע"ז, כפי שהיה עד היום. מכאן השאלה היא עד כמה חמאס חו"ל רואה עצמו מחויב לארדואן (לענ"ד כמעט וכלל לא, אא"כ קטאר תזרוק אותם והם יחפשו מקום מגורים חדש) וקטאר (כנראה שיותר). במקביל, עד כמה חמאס רצע"ז חוזרת לעצמה ותיענה לדרישות חמאס חו"ל.
מי שביצע את התרגיל כביכול, ככל שזה אכן המצב (כעת הם טוענים שמדובר בחייל שנחטף לפני זמן רב), זה חמאס רצע"ז. ספק אם זה היה על דעת חמאס חו"ל.

כל העסקה (שלב ראשון) התאפשרה לעניות דעתי בין השאר בשל כך שמי שקיבל את ההחלטה זה 'חמאס חו"ל' ולא הזרוע הצבאית של חמאס רצע"ז, כפי שהיה עד היום. מכאן השאלה היא עד כמה חמאס חו"ל רואה עצמו מחויב לארדואן (לענ"ד כמעט וכלל לא, אא"כ קטאר תזרוק אותם והם יחפשו מקום מגורים חדש) וקטאר (כנראה שיותר). במקביל, עד כמה חמאס רצע"ז חוזרת לעצמה ותיענה לדרישות חמאס חו"ל.
מי שביצע את התרגיל כביכול, ככל שזה אכן המצב (כעת הם טוענים שמדובר בחייל שנחטף לפני זמן רב), זה חמאס רצע"ז. ספק אם זה היה על דעת חמאס חו"ל.
אין לחמאס חו"ל היכן להיות, זה או בקטאר או בטורקיה ושתי הארצות האלו חתומים בהסכם, לכן הם בבעיה ויצטרכו לעשות שמיניות באוויר בכדי שההסכם יכובד, אחרת יפגעו בכבודם של טורקיה וקטאר והם ממש לא רוצים את זה.

דורי 1981

Well-known member
לא רוצה לדבר בזכות חמס. יחד עם זאת, אני משוכנע שהעבירו גופת מחבל לא בכוונה.
אצלם קשה לדעת. בכל מקרה, צריך להכריז על סיום המלחמה. על הכוונת- וועדת חקירה ממלכתית (מקובלת עליי הצעת יועז הנדל) ובחירות.

Harrington

Well-known member
מנהל
אצלם קשה לדעת. בכל מקרה, צריך להכריז על סיום המלחמה. על הכוונת- וועדת חקירה ממלכתית (מקובלת עליי הצעת יועז הנדל) ובחירות.
על סיום המלחמה ניתן יהיה להכריז לכשתושגנה מטרותיה הישראליות.

לגבי הצעת הנדל, השמות כלל לא חשובים. ועדת חקירה ממלכתית ע"פ מתכונת החוק הנוכחי, תפספס את המטרה ולא תזכה לאמון חלקים נרחבים בציבור. דווקא בגלל מה שמכונה (בעיני באופן לא מחייב) הפילוג בעם וכו', יש צורך בהקמת ועדה שתוכל לזכות באמון ציבורי רב ככל האפשר. זה מאיין את הצעת הנדל באופן מוחלט, כאשר כאמור, השמות הם בכלל לא האישיו.

על סיום המלחמה ניתן יהיה להכריז לכשתושגנה מטרותיה הישראליות.

לגבי הצעת הנדל, השמות כלל לא חשובים. ועדת חקירה ממלכתית ע"פ מתכונת החוק הנוכחי, תפספס את המטרה ולא תזכה לאמון חלקים נרחבים בציבור. דווקא בגלל מה שמכונה (בעיני באופן לא מחייב) הפילוג בעם וכו', יש צורך בהקמת ועדה שתוכל לזכות באמון ציבורי רב ככל האפשר. זה מאיין את הצעת הנדל באופן מוחלט, כאשר כאמור, השמות הם בכלל לא האישיו.
השמות הם כן האישיו, כי באמצעותם מתקבל או לא מתקבל אמון הציבור.

לא, זה לא האישיו מבחינת המחנה הלאומי ולא זאת (זהות החברים) הסיבה שיש במחנה הזה התנגדות לוועדה ממלכתית ע"פ מתכונת החוק הקיים.
אין לי שמץ, מי השמות המדוברים, אולם אם יש שם שמקובל על המחנה הלאומי, למה שתהיה בעיה?

Harrington

Well-known member
מנהל
אין לי שמץ, מי השמות המדוברים, אולם אם יש שם שמקובל על המחנה הלאומי, למה שתהיה בעיה?
כי כאמור, השמות הם בכלל לא האישיו. הסיבה להתנגדות היא במקום אחר לחלוטין (השאלה מי ממנה את ההרכב ומוסמך לתת הוראות לוועדה ומתוך כך, מה ייחקר וכו'). הקשר היחיד לשמות הוא הרצון להמעיט בשופטים, אך זאת שוב בדיוק מאותה סיבה ולא בגלל שלכתחילה יש בעיה עם שופטים דווקא.

דורי 1981

Well-known member
למעלה