אין לי כותרת

super joby

New member
כן הייתי אצל אורון.

אני זה זה עם השיער ה(יחסית) ארוך. מה ז"א כל הגדוד לא מכיר את כל הגדוד? בטח מכירים!

בעעע

כאילו שאמא שלי תרשה לי לנסוע לירושלים... בקושי היא נותנת לי לנסוע לתל אביב

ח"ח....גדול....

אז אני אחת שלא דוחה דברים (חוץ משיעורי בית)~~~ אז בכל אופן.....מפגש, אם עושים- עושים במרכז... ושירי- משבט אפיק.. אני בשבט שמתופעל על ידי קומונה- ואחת הבנות שם היא מאפיק...קוראים לה ענת.. אז אם את מכירה אותה- תיידעי אותי..:)
____________________________________________________________________ פינוקי החתול\ה...די כבר לקפוץ לי לתוך החדר?!?!
שירי!!!!!!​

yuyu yop

New member
דונלד דאק כנס רגע...

זה לא קשור... באזור גרים שניים? ואף אחד כמעט לא יוכל לבוא.. (לפחות מי-ם) למה שלא נעשה את זה בי-ם יש 8 אנשים מי-ם...

תחשבו על זה......

יש פה מירושלים, ומהצפון...(ועוד כמה בדרך) אם נעשה את זה בתל אביב, זאת תהיה בעיה לכולם, כי זה די רחוק גם מירושלים וגם ממהצפון..... אני בטוחה שיהיו הורים שעובדים, ושלא יסכימו לנסוע באוטובוסים וכאלה... אם נעשה את זה בצפון איפשהו, זאת תהיה מאוווווד בעיה בשביל הירושלמים! גם זה רחוק, וגם, אני מאמינה שלרובנו פה אין איפה להשאר ללילה.....חברים או משפחה...וגם להורים לא נראה לי שיש מה לעשות שם כמה שעות, ובעיקר הם לא יסכימו לקחת לחזור לקחת לחזור.......וגם הרוב פה מירושלים.... אבל אם עושים את זה בירושלים, אז גם יש סיכוי יותר גדול שהורים יסכימו לקחת, ולהשאר פה לכמה שעות...יש פה המון מה לעשות! ובטוח שהם יישמחו לראות את עיר הקודש.....:) לא? וככה, גם ההורים שלכם (אם הם יסכימו) יהנו פה, וגם.....הרוב כאן ירוויחו...... תגידו להם שיעשו סיבוב אריות בירושלים.......או שילכו למוזיאון...או לקניון.......או ל.....גן הבוטני (אני יודעת מה מעניין אותם?...) ובטח יש לחלק חברים או משפחה פה.....אז תחשבו על זה......

yuyu yop

New member
אני מסכים עם גלי

ושלא תחשבו לא נכון! גם אני צריך לסוע... (פחות אבל לא נורא...) אני בעד לעשות בי-ם... כל מי שחושב שצריך בי-ם שיעשה את הסימן הזה -
ומי שלא שיעשה -
(מן הסתם... חח)

בעיקרון אתם צודקים....

הכי פייר זה בירושלים כי חלק גדול מהאנשים משם... אבל עדיין- אני ב ט ו ח ה שאני לא אגיע...אין סיכוי שאני אצליח להגיע לי-ם... מצטערת... בעיקרון- בואו וננסה בצופים בכיכר- [ תזכורת!!!!! לשלוח טלפון לדניאל!!!!!! (אני הראשונה:))) ואחר כך נראה מה קורה...
________________________________________________________________ פינוקי החתולה- די כבר לקפוץ לי לתוך החדר!!!!
שבט דקל אימפריה....אז זהו שכן....

גלי...

את לא מבינה, אם זה יהיה בירושלים, אלה מחיפה והצפון ידפקו! אם זהנ יהיה במרכז, אז זה יהיה פחות או יותר שווה, כי זה המרכזזזז (קוראיחם לזה ככה כי זה באמצע, קפיש?) לא ירשו לי בחיים לנסוע לירושלים במצב כיום! =(

זיו, אל תידאג, אני אשכנע את ההורים

שלך שייתנו לך לבוא איתי לכל מקום בו יהיה המיפגש...
נועה.

מצד אחד למעלה ומצד אחד למטה

תשמעו לי הכי עדיף שנעשה מפגש בכיכר ועם לא יבואו כולם אז נעשה עוד אחד בי-ם מה אתם אומרים???

אנשים!

קודם כל גלי תשכחי מזה אנחנו לא עושים את המפגש בירושלים המצב הביטחוני בירושלים לא מאפשר את זה נקודה. אני בספק אם ההורים שלי ירשו לי, ואני עוד גרה כאן! אני בטוחה במליון אחוז שלא ירשו לרוב הפורום לבוא! ולכן אנחנו עושים את זה בת"א קודם כל זה מקום מרכזי שגם אם יהיה קצת בעיה להגיע לשם זה יהיה פייר! תאמיני לי שאני רוצה בדיוק כמוך לעשות את זה בירושלים אבל את צריכה לחשוב רחוק...

למעלה