אין לי כותרת

אין לי כותרת

אה יש לי כותרת טוב לא משנה אז ככה: חשבתי על זה, ומפגש פורום בכיכר זה לא טוב מכמה סיבות: - אני לא אהיה שם.......:) - יש מדריכים שאולי לא יוכלו לעזוב את החניכים שלהם..... - יש חניכים שאולי לא יוכלו לעזוב את המדריכים שלהם..... - זה יהיה המוני, ויהיה קשה למצוא, וזה סתם לדעתי יכול לבזבז זמן מצד שני, כל אחד פה ממקום אחר, ובגלל זה....זה המקום הכי טוב.... אבל תראו כמה ייתרונות וכמה חסרונות! קיצר, אם בא לכם לעשות מפגש פורום (לי בא!!!) אז......סורי, אבל הירושלמיים שולטים פה! חחחחח אז אולי נעשה את זה בבית של דניאל עם ה3 קומות...... בלי חרטות!

צודקת...!

באמת זה בילתי אפשרי לעשות מיפגש פורום בכיכר, כי יהיו מלא אנשים, חניכים יהיו עם מדריכים ולהפך, וחוץ מיזה ניראה לי שיחלקו שטחים לשבטים ולא יהיה אפשר להיסתובב חופשי בכל הכיכר... ואם דניאל לא מתנגדת אני גם בעד המפגש אצלה...
נועה.

חחח...

מצתערת אבל עכשיו יש לי פרקט בחדר... לא רוצה שתהרסו לי אותו חחח... לפי מה ששמעתי אנחנו לפחות לא באים לשם עם חניכים וזה רק שכב"ג אם זה ככה אז לדעתי זה מצויין כי החניכים שלא אמורים לבוא יבואו לשם אבל לא מטעם השבט שלהם וכך יהיה אחלה בחלה אבל זה דיי קרוב וזה יהיה מסובך אם אתם רוצים אני יכולה לארגן פגישת פורום בחנוכה שנקבע מקום שנוח לכולם (ירושלים..חחח סתם) וזמן והכל אין לי בעיה לארגן את זה... ואי יש לי עכשיו מלא רעיונות!!!! בקיצור באו נסכם בזה שאנחנו לא נעשה מפגש פורום בכיכר ואני יארגן מפגש בחנוכה מוסכם על כולם? ונועה, טוב נו אני אשלח לך מסר...

כן, אבל -

באבעת הימים הראשונים יש להנהגת מרכז, ואולי גם לשאר ההנהגות טיולי חנוכה. וביומיים אח"כ יש לנו "צוות ביסקו´ויט" סמינר של ציוותי ו´ מכל הארץ!!! אז, נישארו לנו עוד ימים בחופש? כי אם לא אני לא ממש יכולה...
נועה.

טוב תראו

דבר ראשון, דניאלוש - אנחנו מארגנות יחד טוב?..... הרעיון שלי, הבית שלך! חחח סתם..... שמיםבצבעגלידתאפרסק - (יווו זה ארוך) איפה את גרה?... טוב את בטח גרה רחוק, וזה באמת קצת לא פייר......אבל הרוב פה מירושלים! הרוב הגדול נראה לי.... אז אם זאת כל כך בעיה, אז אולי.....לא יודעת תשארי פה לישון אצל חברים או משפחה או משהו.....:) או אצל דניאל! ובואו במפגש כולם עם חאקי יאללה?

אני יכולה להמליץ לך

יש לנו בגבעת זאב מקום מצוין שיש שם אחלה של ספסלים קוראים לו גן הדינוזאור אם את רוצה אני יכולה לסדר לך שם משהו... חוצמזה אל תדאגו אני לא יעשה תפגישה בירושלים

מפגש....רק רק רק

חחחח- גן הדינוזאור???? טוב...אז מכיוון שאני ועוד איזה 4 אנשים - היחידים מהצפון, אין סיכוי שאני אגיע אם עושים את זה בירושלים, או בתל אביב, או בחיפה.. את האמת..הכי טוב זה בצופים בכיכר והכי ריאלי.. אני מקווה שנצליח לעשות משהו בקשר לזה.. נ.ב- אני שונאת את המורה לספרות...כמה שיעורים@@!!!!!
גיטרה חשמלית- לא רק לאנשים שיודעים לנגן בגיטרה....
אה...סוף סוף אני יודעת איך רושמים בקוד!!!! ושמי הוא שירי- אנשים...כמו של שמייםבצבעגלידתאפרסק יההההההה...שבט דקל אימפריה... וגדוד ה´- אין לי מושג איך קוראים לו- שווה!!!!

מה רע בגן הדינוזאור?

זה היה גן הילדות שלי כל יום שבת היינו הולכים לשם זה היה דינוזאור כזה שהזנב שלו היה מגלשה ועכשיו החליטו שהוא לא בטיחותי ו...ו...ו...ו... הרסו אותו! עשו שם פאן פאן עם כל המחילות והמגלשות המסתובבות אבל איך הם העיזו להרוס לנו את גן הדינוזאור איך?? עכשיו כל גבעת זאב מלאה שלטים שרשום בצער וביגון אנו מודיעים על פטירתו בתרם עט של: גן הדינוזאור ההלוויה תתקיים ביום... ידה ידה ידה.... בכל מקרה לדעתי המפגש יהיה בת"א זה המקום הכי אידאלי... לא נוכל לארגן כלום לצופים בכיכר כי בטח נצתרך להשאר עם השבט שלנו וזה מה שכן אפשר לעשות פגישת פורום לא רישמית בכיכר שכל מי שבא כן יפגש השאלה היא אם ייתנו לנו זמן להסתובב?! אתם יודעים מה כל מי שבעד שישלח לי מסר עם הפלאפון שלו ואני יארגן רשימה של כולם ואפרסם אותה רק למי שהולך להגיע (לכיכר) ככה נוכל בכיכר להתקשר אחד לשני.. ונקבע מראש על מקום... סבמבה?! או שכן או שלא מה שבטוח אולי וגם זה מוטל בספק! נ.ב- אני שונאת את המורה לאנגלית היא ממש מטומטמת! מלמדת אותנו אוצר מילים של כיתה א´ זה שאני ב4 יחידות אנגלית לא אומר שאני ממש סתומה!

אני בעד.......

לעשות את הפגישה בכיכר ביום שיש את כל הצופים אולי יש חסרונות אבל עדיין זה המקום שהכי מתאים לפי דעתי חוץ מזה עם נעשה ת´מפגש בבית של מישהו שאבא שלי ישמע ת´מילה "מפגש פורום" הוא בטוח לא ירשה לי ללכת ואותי זה סתם יבאס עם לא נעשה את זה שם.........

Alexis14

New member
אוקיי

לא ממש הבנתי את הקטע של צופים בכיכר וגם לי לא אמרו כלום על זה... ולא שמעתי אף אחד מדבר על זה בשבט (יונתן) והיה לי משהו להגיד לדניאל, אוווווווווף שכחתי.... רגע... אה אוקיי (לא, לא נזכרתי... פשוט הסתכלתי בחלון חדש! היהיהי.. טוב זה לא מצחיק... עצוב.) אז ככה- חבל לעשות בתל אביב אם אלה מהצפון או בכלל הרחוקים יגידו שהם בכלל לא באים לתל-אביב - חיפה - ירושלים, והתל אביבים יבואו בכל מקרה, ויש יותר ירושלמים. לא? טוב לא משנה במילא אני לא ממש חלק מהפורום אלא סתם מבקרת מדי פעם... =) (עכשיו כולכם תגידו שאני כן חלק גדול מהפורום... מה? לא? בבקשה? אבל... אבל... *דמעות, בעיקר עקב זה שלא הצלחתי להצחיק אף אחד*) ורק שתדעו- יש לי מדריכה מזה טובהההההההה!

רק היום רק היום

סתם אפשר גם מחר... ואי תזכרי במה שרצית להגיד לי עכשיו אני אהיה במתח אני שונאת שעושים את זה.. (למרות שזה קורה לי תמיד) טוב בנתיים רק מישהי אחת הביאה לי תפלאפון אתם רוצים להגיד לי שרק היא באה??????? הא? הא? טוב תתחילו לשלוח לי תפלאפונים שלכם כמה שיותר מהר כדי שנוכל לתכנן הכל!!! ושירי קבלי ח"ח את הראשונה ששלחת לי תפלאפון שלך. ..!!!

אהה!

טוב נו, לא כ---ל ציוותי ו´ ולא מכ---ל הארץ... אבל הראשג"דית שלנו יחד עם עוד איזה 30 ראשג"די ו´ בתנועה מארגנים לנו איזה סמינר נחמד בחנוכה... גם את מדריכה ו´? נועה.

כן.

אני מדריכה ו´, ואני אענה על השאלה הבאה שלך- אני בשבט ניצני הנגב, באר שבע- הנהגת דרום..

איכס פורפקלה!

אתם גנבתם לנו את כל השירים!!! גנבים!!! אני הייתי בפרפצילים (כן לנו נתקע ילד בגדר תיל) באחוות קוזינה (עם מעיין ועדי) דווקא שלשום הייתי אצל אורון הוא עשה איזה פגישה של כל הגדוד שלכם ואחרי זה באו גם השביעיסטים הייתי יחד עם עוד 2 בנות מהשבט שלי... ואי זה ממש נורא אצלכם אפילו כל הגדוד לא מכיר את כל הגדוד זה מפחיד... אה גם שחכתי להגיד שאני מכירה את עומר (שחור נמוך שכל הזמן קופץ) בחמישיות רצתי איתו שמה ברחבה איזה 20 דקות...

למעלה