אין לי כותרת

../images/Emo99.gif../images/Emo118.gif

את מזכירה לי את השיחה שהיתה לנו על צילום D: ואו, זכרונות מהחופש הגדול

יאללה אני

ישלי אובססיה לגיטרות חשמליות. אני שומעת מטאל ורוק אלטרנטיבי. אני לא אוהבת רוק קלאסי. אני לומדת 8 שעות בשבוע בנטע@ שזה פרוייקט לטכנאות מחשב, בסוף התוכנית בעוד 3 וחצי שנים אני מקבלת תעודת טכנאי בינלאומית. אני חולמת על חשמלית גיבסון SG שחורה ומגבר 50W. וגם על אינדסטריאל באוזן וספטום באף. [פירסינגים] אני לומדת בבית ספר בקיבוץ , שעברתי לשם מהיסודי עברתי בלי אף חבר, כולם הלכו לביצפר בעיר. יש לי אתר לאפרת כהן http://www.efratcohen.up2.co.il/ . אני גולשת בפורום אופנה אלטרנטיבית. למורה שלי לגיטרה יש/הייתה להקת מטאל, והם חיממו פעם את מגהדת'. עכשיו הוא מופיע עם אריאל זליבר [
]

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif נמנמנמנמ.

- כמו שאמרתי למעלה ^ יש לי חיבה לחזירים וגם לצבים. כמו כן, בכל מקום שאני נוסעת אני חייבת לקנות איזשהו פסלון קטנטן כזה של בע"ח מסויים בתור מזכרת. אני בטוחה שהבנתם מכל זה שאני אוהבת בע"ח.
- יש לי יום הולדת בעוד קצת פחות משבועיים וחצי, ב4.2
- אני שונאת קיץ. שונאת שחם. שונאת בגדים קצרים.
חורף.
- הציון הכי גרוע שלי עד היום היה 14.
<-- באמת שלא היה לי מה לרשום, אבל זה נכון.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif תיכון וחטיבה זה לא כיף. ../images/Emo10.gif

יש לך עוד הרבה הזדמנויות להצטרף למועדון הטיפשים. ~ D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

אמממ..D: דברים שלא ידעתם עליי..XD ~ אני זוכרת את עצמי עוד בגיל 3-4 שנים מאוהבת בבנות ים ומשחקת בגן בבת ים עם חבורה של ילדים. זה יצור הקסם שנאי הכי מזדהה איתו והכי אוהבת אותו..
~יש לי דודה [אחות מצד אמא] שאני ממש אוהבת, וקוראים לה אולגה [נו רוסים..
] בכולופן, יום אחד אני וסבתא טיילנו ברחוב וראינו כלבה עם כמה גורים, וסבתא התחילה לספר שאבא בטח הלך לחפש אוכל. ואז שאלה" ואיפה דודה אולגה של הכלב?!" קיצר, שתבינו כמה אני אוהבת את דודה שלי..XDXD הייתי בטוחה שלכל אחד יש דודה אולגה משלו..XDXDXD

למעלה