אין לי כותרת

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאוחח אני שורצת פה

ובגלל זה החלטתי שמגיע לכם כמה שאלונים, כי למי שמשעמם- כמוני- יהיה נחמד לענות עליהם. זה או זה? תפוח או בננה? אדום או סגול? ירוק או כחול? מחשב או טלוויזיה? יס או הוט? עברית או אנגלית? אירופה או אמריקה? איסי או מסן? שיער ארוך או קצר? יום או לילה? קיץ או חורף? סתיו או אביב? גיטרה קלאסית או חשמלית? ספר או סרט? במבה או ביסלי? אמפי4 או איפוד? שיער מתולתל או חלק? שיעור הסטוריה או מתמטיקה? פיזיקה או כימיה? שקיעה או זריחה? גשם או ברד? שחור או לבן? חתול או כלב? רוק או מטאל? בשר או חלב? חמוץ או מתוק? חריף או מר? רגל או יד? עיפרון או עט? מבחן או עבודה? שוקו או תה? ואנס או אולסטאר? פלטפורמה או עקב? מגפיים או מגפונים? עיתונים או מגזינים? אמטיוי או ויאייצ'1? עוגה או עוגיה? שוקולד רגיל או לבן? מיץ או מים? נביעות או מי עדן? מוזמנים להוסיף עוד. [קרדיט לסקרים ושאלונים]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifעונה לעצמי...'.'

זה או זה? ברור שזה!! תפוח או בננה? בננה3> אדום או סגול? סגול
ירוק או כחול? כחול
מחשב או טלוויזיה? מחדב..[בטלוויזיה אין מייפל..:p] יס או הוט? יס..3= עברית או אנגלית? אנגלית..<<" אירופה או אמריקה? אממ אירופה..^^ איסי או מסן? מסן!!#@$@$ שיער ארוך או קצר? ארוך!! יום או לילה? לילה
קיץ או חורף? חורף
סתיו או אביב? שניהם..;[ לא יכולה להחליט..=[ גיטרה קלאסית או חשמלית? חשמלית!! ספר או סרט?קודם ספר ואחרי זה סרט..
במבה או ביסלי?ביסלי!!!! במיוחד אם זה גריל..^^ אמפי4 או איפוד? אייפוד שיער מתולתל או חלק? מתולתל [אני משוחדת..<<"] שיעור הסטוריה או מתמטיקה? היסטוריה!!! פיזיקה או כימיה? כימיה
שקיעה או זריחה? שקיעה..^^ גשם או ברד? שלג..<<" שחור או לבן? שחור..XD חתול או כלב?חתול..^^ רוק או מטאל? רוק..0-0 בשר או חלב? חלבבבבבב חמוץ או מתוק? מתוק [גרר שוקולד..3>] חריף או מר? אף אחד משניהם...:-S רגל או יד? יד..XD עיפרון או עט? עיפרון..^^ מבחן או עבודה? עבודה..XD שוקו או תה?שוקוווווווווווווו
ואנס או אולסטאר?אולסטאר
פלטפורמה או עקב?עקב! יותר סקסי..:p מגפיים או מגפונים? מגפיים..0-0 עיתונים או מגזינים? מגזינים..XD אמטיוי או ויאייצ'1? אמטיוי..XDXDXD [או MCM] עוגה או עוגיה? קוקייייי!!!!! שוקולד רגיל או לבן? שוקולד בכל הצורות והגדלים! מיץ או מים? מיץ..XD נביעות או מי עדן?מי עדן..:p

icy rain drop

New member
מעניין אם תקראי את זה ../images/Emo8.gif

זה או זה? זה תפוח או בננה? תפוח אדום או סגול? סגול ירוק או כחול? כחול מחשב או טלוויזיה? מחשב יס או הוט? יס עברית או אנגלית? אא! עברית יותר יפה, אנגלית יותר שמישה אירופה או אמריקה? אמריקה איסי או מסן? מסן שיער ארוך או קצר? קצרוך? יום או לילה? לילה קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? אביב גיטרה קלאסית או חשמלית? חשמלית ספר או סרט? ספר במבה או ביסלי? במבה אמפי4 או איפוד? איפוד שיער מתולתל או חלק? ממ. לי יש מתולתל. שיעור הסטוריה או מתמטיקה? הסטוריה, ברור פיזיקה או כימיה? פיזי שקיעה או זריחה? זריחה גשם או ברד? ברד :D שחור או לבן? לבן חתול או כלב? לא מסכימה לבחור!! רוק או מטאל? רוק בשר או חלב? חלב חמוץ או מתוק? חמוץ מתוק חח :] חריף או מר? תלוי מה רגל או יד? [מרימה גבה] עיפרון או עט? עט מבחן או עבודה? מבחן שוקו או תה? תה ואנס או אולסטאר? ואנס פלטפורמה או עקב? פלטפורמה מגפיים או מגפונים? מגפיים עיתונים או מגזינים? מה שבא ברוך הבא אמטיוי או ויאייצ'1? ויאייצ' וואן נראה לי עוגה או עוגיה? עוגה שוקולד רגיל או לבן? לבן מיץ או מים? מיץ. וגם מים נביעות או מי עדן? באוניברסיטה מוכרים נביעות במכונה אז זה מה שבד"כ. ערב טוב ונעים! [אני רמה 40]

זוזו? ../images/Emo168.gif

זה או זה? זוזה? תפוח או בננה?
אדום או סגול?
ירוק או כחול?
מחשב או טלוויזיה?
יס או הוט? |YES| עברית או אנגלית? אנגלית אירופה או אמריקה? אוסטרליה? איסי או מסן? QQ (בואו לסין ותגלו מזה...) שיער ארוך או קצר? קצר יום או לילה? יום קיץ או חורף? זה תלוי... בקיץ אני אגיד חורף ובחורף אני אגיד קיץ סתיו או אביב? סתיו (השם שלי) גיטרה קלאסית או חשמלית? אין אין אין כמו קלאסית (או שזה במבה?) ספר או סרט? ספר או סרט על ספר? במבה או ביסלי? ביסלי אמפי4 או איפוד? MP5 שיער מתולתל או חלק? תולתלת שיעור הסטוריה או מתמטיקה? אם הייתם מכירים את המורה שלי להיסטוריה לא הייתם רוצים אפילו לראות את המילה הזאת.. פיזיקה או כימיה? פיזיקה שקיעה או זריחה? שקיעה גשם או ברד? גשם שחור או לבן? שחור יותר מרזה... חתול או כלב? כלבה רוק או מטאל? רוק בשר או חלב? בשר אדום חמוץ או מתוק? חמוץ מתקתק? חריף או מר? חריף רגל או יד? ידיים? עיפרון או עט? עט מבחן או עבודה? אנה עראף שוקו או תה? שוקו ואנס או אולסטאר? אולסטאר פלטפורמה או עקב? מגפיים או מגפונים? עיתונים או מגזינים? עיתונים אמטיוי או ויאייצ'1? o_O עוגה או עוגיה? עוגונת שוקולד רגיל או לבן? מריר מיץ או מים? מים נביעות או מי עדן? מי עדן (די לפרסומות הסמויות!!!) ולסיום: זה טוב, זה אוסם!

דוראן2

New member
חכחעחכעמ

זה או זה? לא זה ולא זה תפוח או בננה?תפוח אדום או סגול?אדום ירוק או כחול?כחול מחשב או טלוויזיה?מחשב יס או הוט?יס עברית או אנגלית?ברוב שעברית אירופה או אמריקה?אמריקה איסי או מסן?איסי שיער ארוך או קצר?קצר אבל לא קצוץ יום או לילה?יום קיץ או חורף?קיץ סתיו או אביב?סתיו גיטרה קלאסית או חשמלית? גם וגם ספר או סרט?ספר במבה או ביסלי?ביסלי אמפי4 או איפוד?איפוד שיער מתולתל או חלק?חלק שיעור הסטוריה או מתמטיקה? בשניהם יש לנו מורים ליצנים פיזיקה או כימיה?פיזיקה שולטטטטטטטטטתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 שקיעה או זריחה?שקיעה (?) גשם או ברד?ברד שחור או לבן?שחור חתול או כלב?כלב רוק או מטאל?רוק בשר או חלב?בשר למרות שצריך לשמור אחר כך 6 שעות חמוץ או מתוק?חמוץ חריף או מר?חריף רגל או יד? ??????????????? עיפרון או עט?עיפרון מבחן או עבודה?מבחן שוקו או תה?שוקו ואנס או אולסטאר? סנדלי שורש פלטפורמה או עקב? ????????????????????? מגפיים או מגפונים? ????????????????? עיתונים או מגזינים? עיתונים אמטיוי או ויאייצ'1? לא זה ולא זה עוגה או עוגיה?תלוי שוקולד רגיל או לבן?רגיל מיץ או מים?אם לא קולה אז מים נביעות או מי עדן? ??????????????

ווינגז

New member
אני אוהבת שאלונים ../images/Emo99.gif

תפוח או בננה? תפוח אדום או סגול? אדום ירוק או כחול? כחול מחשב או טלוויזיה? מחשב יס או הוט? יס עברית או אנגלית? אנגלית אירופה או אמריקה? תלוי איסי או מסן? מסנג'ר שיער ארוך או קצר? ארוך יום או לילה? תלוי למה קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? אביב גיטרה קלאסית או חשמלית? קלאסית ספר או סרט? ספר במבה או ביסלי? ביסלי פלאפל אמפי4 או איפוד? אייפוד שיער מתולתל או חלק? חלק שיעור הסטוריה או מתמטיקה? הסטוריה פיזיקה או כימיה? כימיה שקיעה או זריחה? שקיעה גשם או ברד? גם וגם שחור או לבן? שחור חתול או כלב? כלב-חתול וחתול-כלב. רוק או מטאל? רוק בשר או חלב? חלב חמוץ או מתוק? מתוק חריף או מר? חריף רגל או יד? רגל עיפרון או עט? עיפרון מבחן או עבודה? עבודה שוקו או תה? שוקו ואנס או אולסטאר? אולסטאר פלטפורמה או עקב? תלוי לאיזה אירוע מגפיים או מגפונים? מה זה מגפונים? עיתונים או מגזינים? עיתונים אמטיוי או ויאייצ'1? VH1 עוגה או עוגיה? עוגה שוקולד רגיל או לבן? רגיל מיץ או מים? מים נביעות או מי עדן? מי ברז

יאייי שאלוןןן

זה או זה? זה! תפוח או בננה? תפוח! אדום או סגול? בהתאם לעונה,כרגע סגול ירוק או כחול? ירוק מחשב או טלוויזיה? מחשבבבבב יס או הוט? הסדרות של הוט הרבה יותר איכותיות עברית או אנגלית? אינגליש אירופה או אמריקה? לא יודעת איסי או מסן? מסנ שיער ארוך או קצר? ארוך יום או לילה? לילה קיץ או חורף? קיץ [בקיץ אני אגיד חורף
] סתיו או אביב? סתיווו גיטרה קלאסית או חשמלית? חשמליתתתתתתתתתתתתתתתתתת
בלי ויכוח בכללללללל
ספר או סרט? סרט. במבה או ביסלי? במבה אמפי4 או איפוד? איפוד שיער מתולתל או חלק? חלק שיעור הסטוריה או מתמטיקה? מת' פיזיקה או כימיה? כימיה שקיעה או זריחה? שקיעה גשם או ברד? גשם שחור או לבן? שחור
חתול או כלב? כלב רוק או מטאל? מטאל ורוק
קשה לבחור בשר או חלב? חלב חמוץ או מתוק? מתוק חריף או מר? ---- רגל או יד? יד עיפרון או עט? עט מבחן או עבודה? עבודה שוקו או תה? שוקו!! ואנס או אולסטאר? ואנס פלטפורמה או עקב? פלטפורמה מגפיים או מגפונים? מגפיים עיתונים או מגזינים? מגזינים אמטיוי או ויאייצ'1? איכס ויאייצ'1
אמטיוי[2] שולט
עוגה או עוגיה? עוגה שוקולד רגיל או לבן? רגיל מיץ או מים? מים נביעות או מי עדן? מי עדן

שאלון!! -ריר- ../images/Emo109.gif

זה או זה? זהזה. תפוח או בננה? תפוחח. אדום או סגול?אדום *-* ירוק או כחול?כחול! מחשב או טלוויזיה?מחשבבבבבבבבבבב יס או הוט?יס? עברית או אנגלית?א-נ-ג-ל-י-ת. אירופה או אמריקה?וואו, זה קשה. אני חולה על אנגליה & אמריקה. הממ. אמריקה, אני מניחה. איסי או מסן? מסן D: שיער ארוך או קצר? ארוך, הכי ארוך שאפשר. יום או לילה? לילה לילה לילה לילה לילה לילה לילה יום. קיץ או חורף? חורף. סתיו או אביב?אביב D< גיטרה קלאסית או חשמלית?חשמלית~ ספר או סרט?תלוי. במבה או ביסלי?במבהD= אמפי4 או איפוד?איפוד~ שיער מתולתל או חלק?חלק או גלי~מתולתל. שיעור הסטוריה או מתמטיקה?לא זה ולא זה ;; פיזיקה או כימיה?כימיה, אני מניחה. שקיעה או זריחה?שקיעה ^^" גשם או ברד?ברד~ שחור או לבן?שחור D= חתול או כלב?שניהם *-* ריר. רוק או מטאל?רוק. בשר או חלב?חלבבבבבבבב חמוץ או מתוק?מתוק ^^" חריף או מר?לאזה ולאזה. רגל או יד?יד? עיפרון או עט?עט! מבחן או עבודה?מבחן. שוקו או תה?שוקו!!!1111111 ואנס או אולסטאר?אולסטאר *-* פלטפורמה או עקב?פלטפורמה. מגפיים או מגפונים?לא יודעת מה ההבדל :D עיתונים או מגזינים?מגזינים. אמטיוי או ויאייצ'1?לאדת. שניהם. תלוי ^: עוגה או עוגיה?עוגייה~ -ריר- שוקולד רגיל או לבן?גם וגם. מיץ או מים?מים. נביעות או מי עדן?נביעות XDD פקק יותר כיפי. בתכלס לא מבדילה. ד"א. מה רציתי לומר? אה. כן. רגע. שכחתי. ם-ם" אע!!!1 זרקו עליי גלידה בדרך הביתה. ;-;

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifוואו..0-0

האנשים פה אשכרה אוהבים שאלונים..XDXDXD צריך לעשות שאלון שבועי כזה..:pיכול להיות נחמד לא?XD

Black Stain

New member
גמאני גמאני

זה או זה? תפוח או בננה? תפוח אדום או סגול? אדום ירוק או כחול? כחול מחשב או טלוויזיה? מחשב יס או הוט? יס עברית או אנגלית? עברית אירופה או אמריקה? אירופה איסי או מסן? מסנג'ר שיער ארוך או קצר? תלוי יום או לילה? אחרהצהריים קיץ או חורף? אני לא יודעת נורא קר לי עכשיו;[ סתיו או אביב? סתיו גיטרה קלאסית או חשמלית? חשמלית ספר או סרט? סרט במבה או ביסלי? ביסלי אמפי4 או איפוד? איפוד שיער מתולתל או חלק? מתולתל דה שיעור הסטוריה או מתמטיקה? היסטוריה פיזיקה או כימיה? לא יודעת, כימיה אולי שקיעה או זריחה? זריחה גשם או ברד? גשם, ברד כואב שחור או לבן? שחור חתול או כלב? כלב רוק או מטאל? רוק בשר או חלב? חלב חמוץ או מתוק? מתוק חריף או מר? חריף רגל או יד? יד עיפרון או עט? עט מבחן או עבודה? מבחן, רק כי אני לא עושה עבודות לעולם שוקו או תה? תה!! שוקו
ואנס או אולסטאר? ואנס פלטפורמה או עקב? - מגפיים או מגפונים? - עיתונים או מגזינים? מגזין אמטיוי או ויאייצ'1? אמטיוי עוגה או עוגיה? עוגה שוקולד רגיל או לבן? לבן מיץ או מים? מיץ נביעות או מי עדן? אם רק הייתם יודעים כמה לא אכפת לי

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי גאד איך צחקתיייייי "שוקולד לבן- איכס." "מה פתאום, זה הדבר הכי טוב בעולם!!! וזה מה שאני אביא לך ליומולדת..D:" "עדיף שכבר תביאי לי ארטישוק" |מתה מצחוק| אני המטורפת היחידה שזה ממש מצחיק אותה?

ווינגז

New member
אמ, תני לי לחשוב...

- כשהייתי בת שלוש עשיתי הסכם עם סבא שלי - הוא יפסיק לעשן ובתמורה אזרוק את המוצץ לפח. זרקתי את המוצץ והוא לא הפסיק לעשן. כעסתי עליו בגלל זה במשך כמה שנים טובות. - עוד לפני שהתחלתי ללכת (התחלתי ללכת מאוד מאוחר) כבר ביקשתי מסבא שלי שיתן לי לצלם עם המצלמות שלו. בהתחלה צילמתי בוידאו, אבל בגיל ארבע בערך התחלתי להתעניין בצילום סטילס והייתי גונבת לו מהחדר את המצלמות הישנות שלו ומשחקת איתן. בגיל חמש וחצי קיבלתי מאמא ואבא את המצלמה הראשונה שלי, שאמורה להיות איפשהו בבית עדיין. - אגב צילום - בפעם האחרונה שבדקתי, סבא שלי, אח שלו, דודה שנייה שלי והילדים שלה, הסבא השני שלי, אבא שלי, אמא שלי ואחותי מצלמים או צילמו, וזה רק מהאנשים שעולים לי לראש מייד. לסבא שלי, אגב, יש ארכיון תמונות מטורף לגמרי של כמה מאות אלפי תמונות לדעתי, ואני מסדרת אותו לאט לאט. כשיעל הייתה איתי שם היא כמעט התחילה לבכות מההתרגשות, יש שם דברים שהם פשוט היסטוריה (שלא לדבר על הספרייה). יעל, נכון ידעת את הכל?

למעלה