אין לי כותרת

ToryMaster

New member
אין לי כותרת../images/Emo32.gif

טוב, אז במהירות וביעילות - זהו שרשור האוף טופיק של הפורום, המקום שאליו נשרשר את כל מה שיש לנו להגיד בנושאים שלא קשורים לנושא הפורום (מייפל סטורי), על כל מה שמשתמע מכך. מה למשל? ספרים, סרטים, מוסיקה, חוויות מהיום, בדיחות, קיטורים, התייעצות, חיבוקים, טלוויזיה, בי"ס, אוניברסיטה צבא, עזרה בשיעורים, שאלונים, דברים שאתם רוצים לחלוק עם העולם, כלבים, חתולים, סוסים ושאר בע"ח, תמונות, ממתקים, אוכל טעים ולא טעים, מתכונים, כאבים, מזג האוויר ושאר ירקות. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות |הא-ט| לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. והמשימה: בגלל שלא התייחסתם למשימה הקודמת, אני משנה אותה: ספרו לנו לפחות דבר אחד על עצמכם שאנחנו לא יודעים, אפשרו גם רצוי יותר.

משעמם לי../images/Emo10.gif../images/Emo87.gif

גם לכם? והמשימה... הממ. אני חולה על קולי זומביים ^_^

נו מה, אף אחד לא עונה?../images/Emo168.gif

אז אני יענה במקומכם. דבר אחד שאתם לא יודעים עלי........ אני בן 34 ואב ל-3 בנות (סתם בצחוק
) *אני שרוף על גיבורים! *אני לא יודע לנגן על

דוראן2

New member
אנא עראף

אני באמת דודו זר סתאאם אני באמת משועמם ולא משחק מייפל בשבת

icy rain drop

New member
אפשר לחשוב כמה אתם כבר כן יודעים עלי :]

אממ, אני קצת מכורה להישרדות. טוב קצת הרבה, בסדר? :]

יש לי חיבה לפרות משה רבנו../images/Emo15.gif

פעם לפני 10 שנים בערך הייתי כל הזמן מצ'וטטת ב mirc. הכינויי שלי היה LadyBug שזה השם באנגלית של פרת משה רבנו. ומאז גם יש לי אוסף ענקי של פרות משה, שהולך וגדל עם השנים. כאן בתמונה זה בערך רבע ממנו...

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif אדום לי בעיניים ../images/Emo2.gif XD

ואו, אוסף ענקי. ^^ כמו שלי יש חיבה לחזירים. D:

גם לי יש חיבה לחזירים!! 3: ../images/Emo109.gif

כל הגוף שלהם ככ מעוגל שזה עושה לי את זה.
שלמות *-* הו, כן. ואני מתופפת כבר שנה וחודש בערך. ^^"

את גם אוכלת אותם?../images/Emo2.gif

את יודעת למה קוראים לחזיר בשם הזה? כי: הוא לא יכול "להחזיר" את ראשו לאחור, אין צוואר צריך לסובב חצי גוף. כןכן, הזויי אבל נכון.

תופים../images/Emo99.gif

אם את יודעת לתופף את Toxicity של סיסטם אוף א דאון אני מורידה בפניך את הכובע! אם אני אלמד אי פעם תופים זה רק בשביל הסולו הזה

סורי, אפילו לא קרוב. ;-;

זה נראה קשה לאללה!! יקח לי עוד כמה שנים טובות ללמוד :) אני לומדת רק איזה שנה וחודשיים.

חחח

אחרי שחרשתי חרישה רצינית על השיר הזה, אני כבר יודעת לתופף אותו בעלפה
כאילו, באויר
בחיים שלי לא נגעתי בתופים ;; אבל זה גם משו

Nightfall Queen

New member
אני לא אוהבת את סיסטם P:

אבל אני יודעת לנגן את מאסטר אוף פאפטס של מטאליקה *-* [אבא מתופף. :)]

למעלה