אין דילמה ואין מוסר

אשרת

New member
מה הקשר בין התגובה שלך למה ש-DATHא

אמר? שמתי לב שזאת התגובה שלך לכל מי שמנפץ לך את האשליות ה"שלום" שלך בפנים. תתחיל להגיב קצת יותר בענייניות.

yeshgvul

New member
../images/Emo39.gif אשרת נכבדתי

לך אני משתדל תמיד להגיב בענייניות. אם את קוראת כאן בקביעות, ודאי שמת לב לרחמים העצמיים של DEATH שטוען כל הזמן שהוא מציע לפלסטינים בטוב, אבל בעצם תומך בכפית פתרון אפרטהייד, ועוד מצפה שאנשים כמו סרי נוסייבה לתמוך בזה, למרות שהברנש לא חתם אפילו על מסמך אילון נוסייבה. אז את מרשה לי למצות את האירוניה לנוכח עמדותיו? יש משהו שאני נמנע מלהתיחס אליו? האירי עיניי. האם את מוכנה לדון עמי בשאלה "למה מתכוון שרון כשהוא מדבר על סיום הכיבוש" ? אני רציני.

אשרת

New member
תקרא... אני קוראת בפורום קבוע

לא תמיד מגיבה. ואני מכירה את ההודעות שלך ושל DEATH. חלק מהתגובות שלך לפעמים הן כבר לא ממש אירוניות , אלא פשוט לא לעניין. במיוחד שזה חוזר על עצמו. אם התגובות שלו, לא מתאימות לך, אז אל תגיב. לגבי שרון- אין לי מה להגיד - הוא לא הטיפוס האמין, אבל כרגע זה מה יש.

ricardo18

New member
אני מודיע לך שהגענו למסקנה שהצלחת

לרדת לשורשיו הרעיוניים של השמאל. אנחנו באמת זוממים לרצוח אותך ואת חבריך כבר חודשים ארוכים. כל הכבוד! ועכשיו שפרקת את השמאל מנשקו זכית במדינה דו-לאומית נפלאה עם ראש ממשלה פלשתיני כבר ב2020! פשוט אידיוט.

אל תדאג לו

הוא משוכנע שמה שלא הצליח בדרא"פ לאורך זמן יצליח לו עם הערבים בפלסטינה.

ricardo18

New member
אתה שומע, מוות? אתה לא יכול לקרוא

רוצח למי שבא לך. לפחות לא כאן. כאן אתה אורח.

אשרת

New member
הוא אורח בדיוק כמוך!!!!! אתה לא

שווה יותר מאף משתתף אחר פה בפורום. אז אנא להרגע בבקשה

ricardo18

New member
אני מצטער, לשרוץ בפורום של השמאל

ולחזור שוב ושוב על הרעיון לפיו אנשי השמאל הם רוצחים שפלים - קצת סהרורי במקרה הטוב לטעמי. את רואה מישהו לכל אורך הדיונים מכנה כאן איש ימין "רוצח"? יש למישהו מאיתנו ספק שאתם מחפשים את טובתו של עם ישראל בדיוק כמונו? לא. אין לנו. לפיכך לא עולה על דעתנו להעלות על בדל שפתנו אפשרות שאתם מחשפים את מותנו. מקסימום - טועים. אבל להחליט שאנחנו פושעים נמלטים - זו הצהרה לפיה אין כאן תרבות דיון, אלא נסיונות רדיפה.

אשרת

New member
אני חושבת שהוא באמת התכוונן לזה.

ובמשפט זה אני לא מקלה במה שצטטת פה. אבל אתה צריך להבין דבר אחד- תקרא את ההודעות שלך , את ההודעות של ישגבול , של סוציולוג. ותנסה להבין מאיפה הוא מגיע. אני בהחלט לא מצדיקה אותו ולא מצטרפת אליו, רק אגיד שחלק מהדעות הללו לא מקובלות עלי כלל. לגבי המצאות אדם ימני בפורום שמאל, לך לליכוד ,ותראה מה אנשי השמאל עושים לימין .

ricardo18

New member
אני לא מבין באיפה זה בא, מצטער.

אין דין שונה לאנשי ימין ולאנשי שמאל. כפי שאנו לא יורדים לפסים אישיים - מצפים אותו דבר מחברינו מהצד השני. ואני חושב שפורום הליכוד לא מתורפד ע"י פעילות אינטסיבית של אנשי טרול. כאן לעומת זאת, הדיונים הפנימיים הם כמעט בלתי אפשרים כי אנחנו נלחמים על הלגיטימציה שלנו.

ricardo18

New member
אבל את זה אני אמרתי...

אולי אני איש ימין שכלוא בגוף של איש שמאל

ricardo18

New member
בבקשה

• אני מודיע לךו Deathatred [מצורף קובץ jpg] ו 17:36 | 11/06 "מסע הדה-הומנזציה האנטישמי שאתה מנהל כנגד העם היהודי לא יצליח לך ולחבריך הרוצחים המתועבים וחברי המצפון. "

למעלה