אין גבול לשקרים

eopeace

New member
איך אתה מקבל החלטות כאלו שרירותיות?

אני מציע שכל אחד יחליט בעבור מי הוא מצביע משיקוליו האישיים - אבל אם השיקולים הם מימון הבחירות, אז המדד הוא המדד החוקי - והמדד החוקי הוא מספר המנדטים שיש (או מנדט אחד למי שאין). תושבי העיר החליטו לפני חמש שנים בהצבעה של יותר משליש מהתושבים להצביע בעבור רשימתה של יעל גרמן, שזהו מימון הבחירות שעליה לקבל - זה חלק מהמשמעות של הצבעתם של התושבים. אם היום פחות יבחרו ברשימתה, מדובר יהיה במהות החלטתם לגבי הבחירות הבאות. ליעל גרמן היום 8 מנדטים - ולכן זהו המדד. אני, אגב, לא שמעתי מאיפה הכסף - כאמור, מה שרשפי הצהירה מקבל סתירת לחי בשטח - שלטי החוצות שלה בלבד נראים שעולים הרבה יותר ממה שהיא אמרה. מאיפה הכסף של פלטי עדיין אין לי מושג... וכאן שאלה חדשה, מי מממן את ניסנוב? וגבעתי? מה התקציב שלהם? האם הוא עומד במסגרות החוק?

המדד הוא 340 אלף ש"ח

גרמן OUT אוריאלי OUT פלטי OUT לב-צור OUT רשפי OUT אני יודע שאצלכם הכסף עלה לראש, והקריטריונים הם אחרים - אך רוב הציבור חכם - מיליונרים רצים לבחירות רק בשביל לעשות עוד מיליונים, ולא על מנת לטפל בתושב. חתימה טובה

"ובכל שאר הנושאים..."

בוא נניח לרגע, שאני חושבת שהראל ניסנוב הוא דמות חינוכית. הוא נניח שאני חושבת שהוא אדם מוכשר. בוא נניח שאני סבורה שהוא-הוא זה שעשה את המהפך בחינוך בהרצליה. נניח שהראל הוא האדם הכי מקצועי בתחום החינוך בהרצליה והכי הומני והכי אוהב ילדים והכי הכל. נניח לרגע. ומה עם כל שאר הנושאים? מי יטפל בהם? ממתי ניסנוב מבין בתשתיות? או בבנייה? אוקי, אז הוא לא חייב להבין. נניח שלא. אז למה שלא יהיה קודם חבר מועצת עיר וילמד (בדומה לאוריאלי, רשפי, בללי, וכמובן גרמן שהיתה באופוזיציה נגד לנדאו לפני שרצה לראשות העיר). מדוע מיד "ללכת על הכל" ועוד בתקופה בה ברור כי רה"ע הנוכחית זוכה לתמיכה אדירה? למה הוא לא מציג מצע בשום תחום מלבד החינוך? האם הוא חושב שהתושב יסתפק בראש עיר שמרים רק דגל אחד? אתה, פעיל שלו, כנראה עברו שאלות כאלה או דומות, בראשך. אם אתה עדיין פעיל שלו, כנראה שהיתה לך תשובה אליהן. אשמח לשמוע.

אינני פעיל אצל הראל

אני תומך, ופעיל לשעבר בועד ההורים. אם את מסכימה שהראל הוא דמות חינוכית, והוא מוכשר, והוא היה ממובילי מהפך החינוך והוא מקצועי בתחום החינוך, והוא ישר, ומסור ונאמן - גם את תצביעי עבורו. וכי איזה ניסיון כחבר מועצה הוא צריך, האם זה הניסיון השלילי שגרמן צברה אצל לנדאו? ואיזה ניסיון שלילי הוא יצבור הראל מישיבה במועצת גרמן?, הרי עיקר הלימוד יהיה לימודי קללות מפי האדון, חיוכים מלווים ע"י הגברת, והצבעות אוטומטיות על פי החלטות שמתקבלות טרם הדיונים ומחוץ לאולם הישיבה. אין אדם השולט לבד בכל רזי השלטון. לכל אחד יש את נקודת החוזקה שלו, והצוות משלים אותו, בכל שאר הנקודות. אדם אשר הוכיח עצמו בעבודה ציבורית, במישור המוניצפאלי, ואשר תכונותיו הבסיסיות הן סופר חיוביות - מאד מאד ראוי לתפקיד, מאד ראוי לתמיכתי בו - ומאד ראוי לתמיכת הציבור בו. לגבי טענתך לתמיכה האדירה בראש העירייה המכהנת - דומני שזו פנטזיה של התומכים, הביטי לכיוון רעננה, שם יש תמיכה אדירה - ולכן שם באמת יש מספר מועט של מתמודדים. ואם התמיכה כל כך אדירה למה שורפים כל כך הרבה כסף? ולעניין האחרון, עניין המצע: כל מצע עירוני אשר מפרט יותר מאשר סדרי עדיפויות ועקרונות אידיאולוגיים, הוא מצע שקרי. אוריאלי מבטיח רכבת פנימית, אז האם תהיה פה רכבת פנימית? האם יש הצדקה לרכבת פנימית? כתב, נו אז מה?. ורישפי מבטיחה שקיפות, אז האם תהיה שקיפות, גם גרמן הבטיחה והאם יש שקיפות? הצגת העקרונות של סדרי העדיפויות, ומועמד ישר, נאמן עם רקע וניסיון במישור מוניציפאלי הן הסף שהייתי מצפה ממתמודד לראשות עירייה, והראל עובר היטב היטב את הסף הזה. הראל ראוי לאמון שלי, ראוי גם לאמונך, וראוי לאמונם של כל תושבי העיר.

lulla b

New member
היא לא תקפה אותך...

אם לנסות לענות על השאלה ששאלת והופיעה פה מול כולנו זה להתקיף אותך אז היא באמת התקיפה. אבל אני לא ראיתי שום התקפה מממנה. גמר חתימה טובה

הסגנון שלה-התקפה

יש לענות בצורה אובייקטית, ללא ניסיון להתקיף ולזלזל באנשים, אך עזבי אני לא מתייחס לדוברת של גרמן, שהיא בעצם מס' 9 ברשימתה. באמת מתחיל להימאס מדוברים ויח"צנים ונערי מרצ בפורום- הגיע הזמן להתייחס לאנשים רצינים בלבד! שנה טובה,גמר חתימה טובה וצום קל לך,

eopeace

New member
אז למה אתה מתייחס בדיוק?

אתה מתייחס לכותבים או למה שכתוב? אם יבוא האדם שנראה לך הכי מעצבן טיפש ואידיוט, אבל יאמר דברי חוכמה - אתה תתעלם מהם בגלל שהאדם לא נראה לך? נשמע לי שאתה בוחן את האנשים שאתה רוצה לענות להם בצורה חיצונית בלבד בלי להתייחס לדבריהם - ואתה יודע מה אומרים - אל תסתכל בקנקן... אם נמאס לך מאנשים שמביעים את דעתם, אתה מוזמן לא להייחס אליהם - אבל זו זכותם להביע דעתם (למיטב זכרוני, היה גם איזה יום שדרשת שלא אתייחס למה שאתה כותב - אני מבין שהבנת לבסוף שאינך יכול לשלוט על דברים אלו). הויקינגית כתבה דברים רציניים ביותר - אני מקבל את הרושם שאינך רוצה או מסוגל להתמודד איתם - אם המצב כך, אז אל תבוא אליה בטענות על דברי הטעם שהיא כותבת.

eopeace, יום הכיפורים מכפר

על עבירות בין אדם לחבירו. אז תתיחד עם עצמך בבית הכנסת או בבית, תבקש סליחה על הנתונים הלקויים שהעברת לנו בפורום, תבקש מחילה על התעמולה הזולה שאתה מנסה לשפוך עלינו, תזכור - זהו יום הכיפורים האחרון לפני הבחירות. אז שתהיה לך שנה טובה וחתימה טובה.

הדעה לא שלכם-של בן-אליעזר

אתה וחבריך הדוברים לא מציגים דעה שלכם, זוהי דעתו של בן-אליעזר (הרי אתה בעצמך הודית בפורום שכל דבר שאתה אומר הוא רשמי-סימן הינך דובר) תפסיק לקרוא לה "ויקינגית" יש להם שם-מאיה קדנטברי מס' 9 שלכם. אל תנסו להסתיר זאת... גיליתי את האמת... חבל שאתה עיוור בכל מה שקשור לגרמן... תאמין לי אתה תסבול מזה לא אני. חתימה טובה

eopeace

New member
עם כל הכבוד....

אנא, אם אתה רוצה לשים דברים בפי, לפחות שים את האמת - אני אמרתי בדיוק ההפך - איני דובר רשמי של אף אחד - אני כאן כאזרח וכתושב העיר, וכן, גם כמועמד למועצת העיר. אני רואה השתלחות חסרת רסן וחסרת בסיס ביעל גרמן ואני רואה זאת כחובתי מתוך מצפוני לענות על כל מיני שטויות כדי שחס וחלילה אם ייכנס לכאן מישהו שאינו מכיר את כל השטויות, שלא יקבל עמדה חד צדדית, עד כמה שהיא נראית מנותקת מהמציאות. וגם, אם נניח שהייתי דובר רשמי, זה לא היה אומר דבר לגבי דעתו של מי אני מציג - אני כבר אמרתי שאני מציג את דעתי האישית אז בבקשה, אם אתה רוצה לטעון שאני מציג דעתו של מישהו אחר, תביא קודם מסמך מקורי, חתום שבו אני אומר שאני מציג את דעתם של אחרים כאן - כיוון שמסמך כזה אינו קיים, אז עד שתמציא אותו, אל תנסה לומר את דעתו של מי אני מציג. אני מכיר את מאיה קרבטרי - שים לב פעם אחת ולתמיד לאיות של שם משפחתה. והיא אכן מספר 9 ברשימתה של יעל גרמן. לגבי ויקינגית - אם זו היא או לא זה לא מקומי לומר או להתייחס אלא אם כן הויקינגית תחליט להזדהות. אני בחרתי החל מהודעתי הראשונה (או השניה אם אני זוכר במדיוק) להזדהות בשמי ובתפקידי. אתה בחרת שלא להזדהות. אם, נניח אני הייתי יודע מי אתה, האם היה זה במקום שאני אומר לכל העולם? הרי בפורום אתה בוחר שלא להזדהות. לצורך העניין, נניח שאני יודע ששמך מתחיל בא' (לא סוד גדול לאור הכינוי שלך). אבל נניח שגם הייתי יודע באיזה אות הוא מסתיים. למשל ן'; או אולי י' (סתם דוגמאות שאני זורק לאוויר כמובן...) - האם זה במקום שאפרסם ואגלה לעולם מי אתה? או מה אתה עושה בחיים? אבל, בוא נניח שאתה צודק לגבי הכל, ושכל אחד כאן שבוחר לכתוב לטובת יעל גרמן, הוא אכן דובר רשמי ושכל דבריו מוכתבים, מילה במילה על ידי יריב בן אליעזר. האם זה אומר שאין להתייחס אליהם בצורה עניינית? אתה שוב מסתכל על הקנקנן ולא מה שבתוכו. האם זה החינוך שאתה נותן לתלמידייך?

עם כל הכבוד

נתחיל במקצועי-שאתה אוהב לזרוק לי כל הודעה שניה שלך (יש לך בעיה מסויימת עם עבודתי?). אני מורה מקצועי, אני מעביר את החומר. אינני מחנך כיתה-ולכן לא מתפקידי להעביר חינוך מתפקידי להעביר חומר, כדוג': אני לא מתעסק עם בעיות משמעת, מי שמפריע מקבל אזהרה ואח"כ נשלח למחנכת ו\או לרכזת השכבה שלו,וכמו שאמרתי לך אני לא דן עם תלמיידי בנושא הפוליטיקה! אין לי בעיה לדון על נושאים האחרים (כול עוד שזה רלוונטי לשיעור)-אך כל עוד זה מגיע לפוליטיקה הדיון מופסק בבו הרגע. שמי-נכון א' זה האות הראשונה של שמי, האם אתה יודע את שמי? לא נראה לי? ושמתי
שאתה רוצה שאני אזדהה כל פעם-מה האינטרסט שלך? אתה כועס שטפסתי את מיק הצעיר ומאיה קרבטרי שותפייך לדוברות? אבל כל הכבוד שאמרת מהפעם הראשונה את זהותך וכי הינך מועמד למועצת העיר! ולא מסתתר כמו מאיה. בקשר לשם משפחתה, זהו שם לא מצוי ואני מתבלבל ואין קשר לשגיות כתיב ואינני עושה זאת בכוונה. ואם יש השתלחות חסרת רסן בגרמן, כנראה יש סיבה לכך מדוע אינך מבין זאת? ואין זה מתפקידך לצאת בדברים, אם גרמן רוצה שתצא ותבוא לפורום-כמו שרשפי עשתה וענתה לכל תושב. חתימה טובה!

eopeace

New member
קשה לי להאמין

קשה לי להאמין שכמורה אתה מעביר רק חומר לימודים יבש - הרי כמורה וכדמות סמכותית עלייך להכניס תוכן למה שאתה מלמד - איני מדבר על פוליטיקה - זה כלל לא קשור - אני מדבר על זה שחינוך זה יותר מחומר יבש - אחד מהערכים החשובים שמלמדים במערכת החינוך - ואני זוכר את זה בערך מכל מערכת חינוכית שבה למדתי, זה לא להסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו - זאת אומרת, לצורך העניין הנוכחי אליו לא התייחסת כלל - זה לא משנה האם מי שאומר לך דברים הוא מועמד, או יחצ"ן או כל דבר אחר שתרצה לקרוא לו (קנקן לצורך העניין) - מה שמשנה זה מה שאותו אדם אומר - זה התוכן שלו. אז במקום להתייחס למהות, אתה שוב מתייחס לעטיפה. אני כועס עליך על דבר אחד ולכן הכנסתי גם את שאלת זהותך - וזה שגם אם אתה יודע מי מולך, בשם, תן לאותו אדם את הזכות להחליט האם להזדהות או לא. כמו שאינך רוצה בעצמך להזדהות, ייתכן שהויקינגית, או כל אחד אחר לא ירצה להזדהות. זו זכותם ולא לך הזכות לשלול זאת מהם. אם יש סיבה להשתלחות חסרת התוכן, מעבר למשהו אישי, אנא פרט - ספר מה לא בסדר - אבל נמאס מהשטויות שחוזרים עליהן כאן שוב ושוב - זה לא רציני. אפילו אם כל אחד מהדברים שסיפרתם כאן היה נכון (והם כלל וכלל אינם נכונים ונסתרים על ידי נתונים רשמיים, חלקם של גורמים מחוץ להרצליה כמו משרד החינוך ומשרד הפנים), אבל אפילו אם הם היו נכונים, זה לא מצדיק השתלחות שכזו. להפך, אם הם היו נכונים, אז אולי אתם הייתם צועקים פחות והיה מתקיים דיון יותר ענייני. לגבי ביקור של יעל גרמן בפורום - אם היא תרצה בכך היא תבוא ושיקוליה לא לבוא הם שיקוליה. אבל היא עונה על כל שאלה ששולחים אליה לאימייל - אתה כבר שאלת, וקיבלת תשובה - האם התשובה שקיבלת אינה מספקת?

lulla b

New member
היא לא דוברת גרמן..

היא הגיעה לכאן מרצונה החופשי כמו כל אדם הכותב בפורום זה ואחרים. קשה לי להאמין שגרמן שולחת לכאן אנשים כדי שידברו בשמה.. כל אדם מגיע לכאן מרצונו החופשי בלבד - כמוני צום קל ומר חתימה טובה...

בנזין 95

New member
חסכה, בטח חסכה

מורה, כמה מרויחה, נגיד מרויחה 5000 שקל בחודש נטו. מוציאה עכשיו על הבחירות איזה מיליון שקל מיננננימום. מאתים חודשים חיסכון, ונגמר הסיפור. וכמה זה 200 חודשים כוללללה 16.6 שנה. קטן עליה.

[אורן]

New member
אני מבין

שאתה מעדיף שיבוא קבלן עשיר שיקנה את העיר, וזה יהיה בסדר מבחינתך.

קבלנים

קבלנים הם לא אויב, גרמן עשתה לכם שתיפה מוח או מה? לא צריך לתת להם "חגיגה" בעיר, צריך להגיע איתם להסכמה והבנה וגם לתבוע מהם דברים (כדוג' סלילת כביש ליד קניון בפיתוח...). גרמן מחשיבה אותם כאויב, אך מה לעשות בלי קבלנים אין פיתוח משמעותי באף עיר. אז שגרמן לא תשחק אותה שהיא יכולה בלי קבלנים.

היא לא עובדת כמורה

היא עוסקת כמפקחת ברשת אמי"ת, רשת חינוך דתית, שם מרווחים יפה מאוד ואל תשכח שהיא מכהנת בנוסף לכל כירקטורית בחברה למתנ"סים, החברה הציבורית מן הגדולות בישראל, ולא לשכוח שהיא הדירקטורית הבכירה והוותיקה ביותר!

למעלה