אין גבול לשקרים

בנזין 95

New member
אז מרוויחה 6000 לחודש

וחוסכת כבר 13.9 שנה. בקיצור בואו נעזוב את השטויות - יש לה מקורות כספיים ענקיים, משהו כמו המוביל הארצי, שהיא איננה מגלה מיהם ומהם - ובפועל היא מוכרת את ראשות העיר לאותם גורמים. הציבור לא טיפש, היא לא תהיה ראש עיר. אם לעשות מקח טעות, אז הטעות עם גרמן הרבה יותר קטנה, פה אנחנו יודעים לפחות את גודל הטעות. גרמן לא צרכה מיליונים על מנת להעיף את לנדאו. (אם כי זה מאד מצער שגרמן נזקקת למיליונים על מנת להישאר - וזה מוכיח הרבה על החשש שלה מפני כישלון.) וכל מי שחושב שמיליונים הם אלה שיביאו אותו לתפקיד, או ישאירו אותו בתפקיד - טועה. אלה נתוני מבקר המדינה בקשר להוצאות של חיים פלד ויהודה אוריאלי בבחירות הקודמות - ותראו עם מה הם יצאו: פלד: 1,786,005 ש"ח מתוכם כיסה האוצר רק 695,296 ש"ח אוריאלי: 1,487,833 ש"ח מתוכם כיסה האוצר רק 556,237 ש"ח אז רשפי, אוריאלי, גרמן, פלטי, לב-צור, דעו לכם שהמליונים שאתם שופכים ברחובות - רק מזיקים לכם - אנא צפו להופיע כולכם ברשימה השחורה של תקציבי בחירות גרעוניים בדו"ח הבא של מבקר המדינה.

היא באה ממשפחה אנידה

ומשם רוב התקציה שלה, שגם מפלגת העבודה נותנת כספים וגם מתרומות אישיות על סך 5000 ש"ח מכל בית אב

EmperorMollari

New member
חביבי, גם בכספה שלה אסור לה להשתמש

מעבר למה שמותר בחוק. מימון הבחירות המקסימלי המותר למועמד הוא עד 150% מתקציב הבחירות הרשמי שמעניקה המדינה כהלוואה, אם רשימתו מנתה 2 מנדטים בקדנציה היוצאת, ועד 200% ממימון הבחירות הרשמי אם רשימתו מנתה למעלה מ-2 מנדטים בקדנציה היוצאת. לפיכך, אוריאלי יכול להוציא לכל היותר 510,000ש"ח והוא הודיע על 650,000 ש"ח. לכן, אוריאלי עובר על חוק מימון הבחירות. רשפי יכולה להוציא גם היא לכל היותר 510,000 ש"ח (170,000 ש"ח לכל חבר מועצה, 2 חברי מועצה שהזדהו עם רשימתה, כפול 1.5), והיא הודיעה על 850,000 ש"ח. לכן, גם רשפי עבריינית בתחום זה של מימון הבחירות. הרי כבר ידוע שהיא עבריינית בתחום חוק הבחירות (דרכי תעמולה) באופן בו היא מלכלכת את העיר בתליית והדבקת שלטים במקומות אסורים. זה לא משנה מאיפה מגיע המימון הנוסף, מפלגת העבודה, תרומות או כספה הפרטי. יש תקרה למימון המותר והיא חורגת ממנה תוך שהיא סומכת על כך שהציבור לא מכיר את החוק ולא יבין כי היא עבריינית. היא כמובן צודקת, הציבור לא מכיר ברובו את החוק אבל זו ההזדמנות להפנים. רשפי עבריינית. היא לא ראויה להיות ראש עיר. דרך אגב, גובה התרומה המותרת מבית אב היא רק 1800 ש"ח. נערי רשפי בפורום החליטו להקפיץ את הסכום הזה ל-5000 ש"ח בנסיון להצדיק איכשהו את מימון הבחירות המופרז והמוגזם שלה. אני נותן לכם ליהנות מן הספק. אינני מאשים אתכם, אלא את רשפי שמשקרת לכם. בדקו בחוק וראו - 5000 ש"ח תרומה זה עבירה על החוק. מה גם שלכולם ברור שזה שרשפי הכריזה שתקציבה 850,000 ש"ח לא משנה את העובדה שבפועל הוא מיליונים רבים של שקלים שמגיעים בעיקר מסולל-בונה.

EmperorMollari

New member
לעומת זאת, גרמן...

הודיעה על תקציב של 1.8 מיליון ש"ח. זהו התקציב המלא והיחיד שלה, והוא נמוך משמעותית מתקרת המימון המותרת לה. 8 חברי מועצה הזדהו עם רשימתה, כלורמ בסה"כ 1.36 מיליון ש"ח. אם ניקח 200% מזה, המימון המקסימלי המותר לה הוא 2.72 מיליון ש"ח ואילו היא הגבילהאת עצמה ל-1.8 מיליון ש"ח, וגם זה כולל מע"מ. כל הסכום כולו מגיע ממפלגת מרצ. גרמן היחידה ששומרת על החוק בכל המובנים בקמפיין הבחירות הזה, הן במימון והן בדרכי התעמולה. ראיתם שלט אחד מלכלך של גרמן בעיר? אני לא.

חביבי, שטיפת המוח של גרמן לא אצלי

מודה ומתוודה, שאין לי שמץ של מושג בדיני בחירות. מה שאני כן יודע שתרומה היא עד 5000 ש"ח מכל בית-אב, וזה ראיתי בעצמי. אני לא מתעסק מאיפה מקור הכסף (וזה לא תשובה רשמית, רק הידוע לי)-שיש למשפחתה כסף רב, כסף ממפלגת העבודה ותרומות. אין כאן שום "נערי רשפי", היחידה ששולחת את נערים זאת גרמן, את נערי מרצ שיהללו אותה וישבחו אותה עד סוף, ויספרו לנו עד כמה היא חייכנית ואיכפת לה מן העיר, למה אנו לא יכולים לפרגן לה...? אני חוזר ושב! סולל בונה לא מזרימה שום כספים, הכל זה המצאות של גרמן, כחלר מן הקמפיין שלה-הקבלנים רוצים לסלק אותי! אסור לקבל תרומות מעסקיפ פרטיים, ורשפי לעולם אבל לעולם לא תקבל תרומה מעסק. אז חברי הפורום היקרים, תפסיקו להאמין לשקרי גרמן. אגב, השבוע הסירה גרמן בתביעתה כנגד פלטי, שאפריקה ישראל ממנת את הקמפיין שלו...מדוע עשתה זאת?

eopeace

New member
קצת סדר

מועמד שמועמדותו היא לא מטעם מפלגה אכן יכול לקבל תרומות של 5,000 ש"ח מבית אב. אבל גם בסכום כזה, על רשפי למצוא 200 תורמים שכאלו על מנת לממן את הקמפיין שלה - לפי הצהרותיה על העלות - אבל בואו נעשה תרגיל - תראו כמה שלטי חוצות מפרסמים את רשפי - כל אחד מהם עולה אלפי ועשרות אלפי שקלים - רק מלראות שלטים אלו ברור כי רשפי מוציאה הרבה מעבר למיליון שהיא הצהירה. רוב האנשים במדינה הזו נמצאים במצב כלכלי לא מזהיר בימים אלו - מאיפה מצאה רשפי כל כך הרבה אנשים שיתרמו כל כך הרבה כסף? יעל גרמן החליטה שהיא לא מקבלת כל תרומה, מאף אחד על מנת שלא תהייה חייבת להם אחרי הבחירות - לא רק עסקים - מכל אדם - כי כל אחד ירצה טובה אחרי הבחירות. לכמה אנשים רשפי תהייה חייבת אחרי הבחירות?

אין לי מושג כמה אנשים תרמו לרשפי

גם פלטי,אוריאלי, עולמי ואפילו גרמן יש שלטים רבים, שעולים אלפי שקלים. לפחות בתי הדפוס מרוויחים כמו שצריך...

eopeace

New member
כנראה שאינך מבין

שלטי החוצות הגדולים (החוקיים), למשל בעלייה לאיילון, כמו גם השלטים על איי התנועה בכבישים הם שלטים יקרים מאוד (עשרות אלפי שקלים לשלט). יעל גרמן לא פרסמה דבר על שלטים מסוג זה (או על אוטובוסים לצורך העניין). רשפי ואוריאלי כיכבו ומככבים בשלטים אלו - לאחרונה רשפי בייחוד - תספור כמה שלטים יש מכל סוג, פנה לחברת הפרסום ובדוק כמה עולה לפרסם שלטים כאלו - התוצאה תהא שרשפי מבזבזת יותר כסף רק על שלטים אלו מאשר מה שהיא אומרת שזה סך התקציב שלה. כיוון שיש לה גם מטה בשכירות, עובדים, רכבים וכן הלאה, כנראה שהיא מוציאה יותר ממה שהיא אומרת.

בנזין 95

New member
אמידה לא מספיק, צריך עשירה מאד.

לזרוק סתם מיליון שקל, לטנף את הרחובות, ולהכעיס את כל העיר, מצריך הרבה כסף מיותר או הרבה אינטרסים. כסף לא מתגלגל ברחובות, ולכן כנראה מדובר באינטרסים. ובכלל, כיצד זו ש"תילחם על שקיפות" לא "נלחמת" על "שקיפות" המטה שלה? ושם לא צריך להילחם, צריך פשוט לפרסם את מקור הכסף, שקל שקל וזהו. ומה שהכי חשוב זה, להפסיק ללכלך. גם מפלגת העבודה למדה פרק בלכלוך ופרסה שלטי בחירות פרטאצ'יים במרכז העיר בין עמודי חשמל ועמודי רמזורים, מעל לכביש - אשר רוח קטנה עלולה להפוך אותם למכשול תחבורתי מאד מאד מסוכן. לסיכום, אתם יודעים איך מרגיזים אנגלי שנותן לכם שרות גרוע? אומרים לו: NOW, I FINALLY UNDERTANT WHY YOU LOST YOUR EMPIRE שמעת ח"כ סנה? אתה נציג הבכיר של מפלגת העבודה בעיר הזו.

למעלה