אין במי לבחור!!

iRoNBaLLz

New member
חס וחלילה יכול. אבל כעיקרון ידוע

מה הוא רוצה לעשות איתנו

מצחיק

כשנח לך, אתה מסכים שהקסאם הוא בדיחה. אח"כ, כשמנסים להראות את "נזקי" ההתנתקות, מיד מציינים את "האיום האסטרטגי של קסאמים על אשקלון", כאילו באמת יקרה משהו אם הקסאם יפגע בתחנת הכח של אשקלון (וכאילו פגיעה כזו היא סבירה).

Dudidud

New member
טוב..

כבר פגע קסאם ב"מתקן אסטרטגי" באשקלון, ובתור תושב אשקלון אני יכול להגיד שהשמועות שרצו היו שפגע קסאם בתחנת הכח. ונניח ופגיעה של קסאם בתחנת הכח לא תעשה כלום (פרט ללכבות את האור רוב אזור הדרום ויותר מזה.. אבל נתעלם מזה). מה לגבי פגיעה במתקנים של קצא"א (קו צינור (נפט) אילת אשקלון). או במצבורי הגז של פי גלילות שמרביתם הועברו לאותו אזור. או מתקן ההתפלה שהוקם שם לאחרונה.

שני דברים:

1. אם יפגע קסאם בתחנת הכח באשקלון, כנראה שהוא יעשה חור קטן בקיר, ואולי ישבש את העבודה לשעה או שעתיים, לא יותר. קסאם מורכב מצינור של תמרור וחומר נפץ, ואין מסוגל לחדור בטן ממוגן, למשל. 2. ההסתברות שקסאם יפגע דווקא בתחנת הכח, בצינור הנפט או במתקן ההתפלה היא פשוט זניחה. הקסאם איננו טיל שיוט, והכיוון שלו מסתמך כולו על כישורי הבליסטיקה של המשגר (וגם אם המשגר הוא ד"ר לפיזיקה, עדין אין לו את האמצעים לשגר את הטיל בצורה מדוייקת). כמו שאתה שם לב, ברוב המקרים נופל הקסאם על שטח פתוח. כשהוא נופל על בית זה בטח לא אומר שכיוונו אותו באופן ספציפי לאותו בית. כמובן, ההסתברות שקסאם יפגע בבית כלשהו היא גבוהה, וזה לא דבר שעל ישראל להשלים עימו. מאידך, ההסתברות שקסאם יפגע בבית ספציפי, ששטחו לא עולה על 30 מ"ר, היא אפסית, אם לא שלילית.

לקאסם אין משהו שמכוון אותו...

הוא פשוט עף באויר ומנחשים איפה הוא יפול הפעם

כמעט מדויק לחלוטין.

מושיבים אותו על מוט ברזל, והזווית של המוט היא שקובעת את הדיוק. הבעיה היא שזו שיטה מאוד מאוד מאוד מאוד לא מדוייקת.

the mnm factor

New member
מליון וחצי יש רק בעזה

לפחות מליון ביהודה ושומרון... בדוק את העובדות. אני לא מדבר כרגע על הפתרון שלי- אני מדבר על הפתרון שלך... כרגע אמרת שהוא לא ריאלי ושהכי ריאלי זה "להכנס בהם" כי "הם רוצים מלחמה" נכון? מה אתה שונה מהם? אתה רוצה מלחמה בדיוק כמוהם... עכשיו תגיד שאתה רוצה מלחמה רק כי הם רוצים- אבל הם יגידו בדיוק הפוך... ממש כמו ילדים בכיתה א... מי התחיל ומי התחיל- עוד רגע אני רואה אותך מושך לאבו מאזן בצמות רק כי אתה מאוהב בו... " ואיראן? משקשקים מפני ארה"ב וגם למודיעין הישראלי יש את כל המידע הנחוץ עלייהם כדי שהם לא ישגרו עליינו את "טילי האטום שלהם"." גאון שלי- ארה"ב לא יגנו עלינו אם "נכנס בהם"- להיפך! הם אפילו יגנו עליהם...

iRoNBaLLz

New member
כל פעם שהציעו להם הסכמי שלום

הם השיבו במלחמה. אני רוצה להיכנס בהם על סמך ניסיון עבר בלבד שמוכיח שהם רוצים מלחמה ולמחוק אותנו מהמפה בכל מחיר. ארה"ב תגן על איראן? אני בטוח בכך. ארה"ב מחפשת סיבות כדי להתיישב באיראן כמו שהם כרגע בעיראק. עכשיו שמתי לב שאתה מנוער מרץ. אז שלום ברוך הבא לעולם שבו עם הערבים אפשר לעשות שלום. הם מתפוצצים בבתי קפה כי כבשנו להם את הארץ שלהם. הם תמיד רצו ותמיד רוצים שלום ורק הימין המטומטם בארץ לא רוצה. צריך מדינת כלל אזרחיה !!

noamgk

New member
מפרטים תוכניות במצע?

ממתי? אם למהלך גזעני של גירוש יהודים יש תמיכה, אפשר להשיג תמיכה גם לגירוש של אויבים. מה גם שציינתי - התוכנית יכולה להתמשך לאורך שנים. אמרתי שעלה הרבה לגרש 1800 משפחות מבוססות (כלכלית). 60% מהערבים בארץ חיים מתחת לקו העוני - הטרנספר הזה יעשה להם רק טוב. ולגרש יהודים זה כן מוסרי? אני מוצא את ההבדל בין הוצאה של אדם מביתו בכח הזרוע, לבין עידוד אדם להגר למדינה אחרת, בה יהיו לו תנאי חיים יותר טובים.

למעלה