אין במי לבחור!!

אין במי לבחור!!

אין במי לבחור במדינה זאת!!! בהתחלה חשבתי על קדימה אבל אז קרה מה שקרב לשרון.. ואולמרט לא מסוגר לשלוט במדינה.. שהוא היה ראש העיר של ירושליים הוא הרס אותה! בביבי בטח שאי אפשר לבחור אולי הוא היה שר אוצר טוב אבל הוא היה חרא של ראש ממשלה.. בפרץ אין סיכוי שאני בוחרת, הוא מבטיח מלא דברים כמו סחר מינימום של 1000 דולר פנסיה לכל אדם ועוד.. ואין למדינה כל כך הרבה כסף כדי לעשות את כל זה.. וגם מה אם המצב הבטחוני?! במפלגות הדתיוית אין מצב שאני תומכת כי זה לא בסדר שהם לא עושים צבא! ובמפלגות החילוניות אני לא בוחרת כי הם יותר מידי קיצוניים.. בשמאל הקיצוני אני לא יתמוך בגלל שאני לא מאמינה בהחזרת שטחי 67.. ובימין קיצוני אני גם לא יבחר כי הם מאמינים רק במלחמה וככה לא נשיג כלום.. במר"צ אני לא יתמוך כי הם בכלל לא דואגים לבטחון ולדעתי זה מעל הכל.. כי קודם צריך שנחייה ורק אז לעשות לנו את החיים ליותר קלים.. בקיצור אין לי מושג במי לתמוך כולם על הפנים... :( :(

../images/Emo6.gif

אוי, כמה צחקתי כשראיתי את הפרסומת הזאת. "אולמרט? נייט!". כבר עדיפה הפרסומת עם החרדים המתפוצצים של שינוי.

קקטוסץ

New member
ביב היה שר אוצר נוראי

הכלכלה שלו מותאמת בעיקר לו ולחברים שלו. בקשר לפרץ, יורת חשוב לאכוף את שכר המינ' מאשר להעלות אותו. מה גם, שהעלאת השכר לא תיעשה בבת-אחת וכו', אבל זה לא משנה. לפרץ פשוט אין את מה שצריך כדי להיות רוה"מ. אני אומרת להצביע למפלגת לב!

ביבי לא יהיה בממשלה הבאה

צריך מעכשיו להזהר מאנשים אחרים פרץ לדוגמא ואני מקווה שאולמרט לא יכניס את מרצ

דומני

שהאבטלה ירדה משיעור של 10.7% ל9.1, והצמיחה הכפילה את עצמה ב(1-), פחות או יותר, ועכשיו היא שוב חיובית. בנוסף, תקרת המס הופחתה לכדי 49 אחוזים, בוטל חוק משפחות ברוכות ילדים שעודד תכנון לא נכון של המשפחה, והחלו תהליכי הפרטה של כמה מהמונופוליים הממשלתיים הגדולים. כמובן, במחיר כואב, מחיר שאולי היה ניתן לצמצם. בייגה שוחט היה שר אוצר טוב יותר, ואולי גם ברוורמן יהיה (אם כי יש לזכור שעל מנת להיות שר אוצר טוב צריך הרבה יותר מידיעות בכלכלה. צריך להיות פוליטיקאי טוב). יחד עם זאת, לקבוע שביבי היה שר אוצר נוראי ולהאשים אותו בנפוטיזם מבלי לנמק - זה כבר די בעייתי בהתחשב בנתונים.

pimpf

New member
לא להתבלבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

האבטלה אמנם ירדה- אבל העוני עלה. אז יותר אנשים הלכו לעבוד, יותר אמהות חד הוריות יצאו מהבית לעבודה, אבל המציאות לא נתנה להם לעבוד במשרה מלאה, לכן המשכורת- על הפנים, קצבה מהביטוח הלאומי- כבר לא כשהיתה, והעוני? חוגג... אז כבר עדיף לאותן מסכנות לשבת בבית ולקבל קצבה נורמלית- זה מה שביבי לא מבין ולא יבין לעולם.

אני קצת נעלב

כשאני מציג נתונים ומקבל בתגובה הרבה סימני קריאה. בפעם האחרונה שבדקתי, הם לא היו שקולים זה לזה.

131187מיכל

New member
אז אני אסביר

אולי האבטלה ירדה- אבל זה רק בגלל שאנשים התחילו לעבוד בחצי משרה- 1800 ש"ח לחודש. מה בדיוק אפשר לעשות מ 1800 ש"ח??? ומדובר על משפחות. פיחות באבטלה לא בהכרח מצביע על צמצום העוני. זה שאנשים עובדים, אבל נשארים עניים זה לא מצב חיובי.

iknow

New member
אני פשוט לא מבין את השטות הזאת

עבודה זו הדרך היחידה לא להיות עני. הנתונים הסטטיסטיים מאששים זאת. כמעט ולא קיימות משפחות עם שתי מפרנסים שהן עניות, ואחוז העוני בקרב המשפחות בעלות מפרנס יחיד נמוך בהרבה ביחס למשפחות החיות על קצבאות. אני גם מעולם לא הבנתי מדוע כל אותן משפחות בעלות 5 ילדים מתלוננות על זה שהמדינה לא מביאה להן מספיק כסף. לעזאזל, לעיתים נדמה שאנשים אלו בכוח מנסים ליצור לעצמם תנאים שהם לא יוכלו לעמוד בהם. אני בטח שלא מבין את כל אותם אלו שמתלוננים על כך ש"ילדים הפכו להיות שיקול כלכלי". כמה פרזיט כבר אפשר להיות?

meitush123

New member
עדיף מונופול פרטי?

חברת החשמל היא מונופול טבעי (כשמפצלים אותה מקבלים את קליפורניה- הפסקות חשמל יזומות של כמנה ימים כי המערכת פשוט לא בנויה כמו שצריך) אז ברור שעדיף מונופול ממשלתי על מונופול פרטי .

אני מצטער

אני חושב שלא בדקת את הנושא לעומק. באופן כללי, מערכת החשמל האמריקנית זולה באלפי מונים מהישראלית ויעילה בהתאם לכך. אבל אם את מעדיפה שכספי המיסים שלך או של ההורים שלך יהפכו את עובדי חברת החשמל (התחום הרווחי ביותר במשק) לעשירים, אני באמת לא יכול לעצור אותך.

noamgk

New member
בלי סיסמאות ובלי להתבלבל.

יש מפלגות שמאל שתומכות בבריחה חסרת תועלת מחלקי מולדת - אבל לא לחזרה מלאה לגבולות 67. יש מפלגות חרדיות, ורוב החרדים לא משרתים בצבא. יש מפלגות דתיות-לאומיות, ורוב הדתיים כן משרתים בצבא (באחוזים - אפילו יותר מהחילונים), לרוב בקרבי. 50% מהקצונה בצה"ל חובשת כיפה סרוגה. הימין הקיצוני (חי"ל, חירות) לא מאמין במלחמה, אלא - נכון לעכשיו - בעידוד ההגירה למדינות ערב (פינוי-פיצוי לערבים). זה שמרצ לא מציע פתרונות ביטחוניים, לא אומר שאף אחד לא יטפל במצב הביטחוני. הצעה שלי? האיחוד הלאומי-מפד"ל. ביטחון, חינוך לערכים, יהדות, תמיכה בחלשים. מפלגה נקיה משחיתות, שהכריזה מלחמה בשחיתות. http://www.leumi.org.il/default.asp כמובן, זה תלוי לאיזה כיוון את נוטה - ימין או שמאל. אם תפרטי מה את רוצה, נוכל לעזור לך להחליט יותר טוב.

למעלה