אין אלוהים!!

תגיד אתה דפוק או מה?

אני אומר לך את האמת,ואתה מנסה לעוות שוב את המציאות כמו שאתם האתאיסטים רגילים לעשות בכל מקרה אשאל אותך שאלה איזה אינטרס יש לי לשים את האתר הזה????????????????????? האם זה יטיב לי שאשים אותו? ונראה שאתה הוא זה שנהנה להפנות אותנו שוב ושוב לאותו אתר

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אנשים מטבעם אוהבים לעניין אחרים בנושאים המעניינים אותם, ואתה מראה לנו במה אתה מתעניין. בהחלט מקובל ומכובד להתעניין באתרים מסוג זה שהבאת בפנינו אך הדת מתנגדת להצגת תוכן אתרים כאלה בפרהסיא ובכל זאת אתה מציג אותם בפנינו, מה שמראה שאתה רק מתחזה לדתי ובעצם אתה כופר, ברוך הבא לעולמנו.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

שאלת: 1) "איזה אינטרס יש לי לשים את האתר הזה?????????????????????" 2) "האם זה יטיב לי שאשים אותו?" התשובות הן: 1) אתה מנסה לעורר בנו אהדה בכך שתראה לנו שיש לך ולנו תחומי עניין משותפים, הרי זאת נקודת ההנחה ממנה אתה יוצא, שהאתיאיסטים שטופי זימה, מכאן שהאינטרס שלך הוא ברור וכך אתה מנסה להתחבב עלינו. 2) בוודאי שייטיב, כך אנחנו רואים שגם אתה אדם נורמלי בעל יצרים ולא יצור לא אנושי חסר יצרים וצר אופקים, מכאן שעשית לעצמך טובה. הבעיה היחידה שיצרת לעצמך בהצגת האתרים הללו היא שפוצצת את המיתוס בו האמנו שאתה דתי, הסתבר שאתה שיקרת אותנו כל הזמן וניסית ללעוג לנו, אך אתה בעצמך אינך מאמין במה שאתה כותב.

SupermanZW

Well-known member
כך זה נראה

הרי אם היית בתמימות משתמש בGOOGLE כפי שטענת היית בוחר את האתר הראשון עליו הצביע, גם שם היה אותו חלון עם אותה הודעה, אך לא כך עשית, מכאן שבהחלט היתה לך מטרה לשים דווקא את הקישור על האתר בו צפינו.

SupermanZW

Well-known member
כך זה נראה

הרי אם היית בתמימות משתמש בGOOGLE כפי שטענת היית בוחר את האתר הראשון עליו הצביע, גם שם היה אותו חלון עם אותה הודעה, אך לא כך עשית, מכאן שבהחלט היתה לך מטרה לשים דווקא את הקישור על האתר בו צפינו.

רצית לשים את הלינק עם הקישור שיהיה

הכי מהיר וזה היה הלינק הכי מהיר אני לא ידעתי שמדובר באתר כזה ואין לי שום אינטרס להתחבב על האתאיסטים מה שאמרת זה פרי דמיונך בלבד,ואין לו שום קשר למציאות

SupermanZW

Well-known member
תגובה

לי הקישור הראשון שהופיע בGOOGLE הופיע מהר מאוד, לא הייתה בו שום בעיה, לך כנראה היו מטרות אחרות.

מה אני היחיד ששפוי כאן!!????????

כולכם משוגעים זה סופי כל האתאיסטים מטורפים על כל הראש!!! לאיזה רמות פיגור אתם עוד מסוגלים להגיע????? כל פעם אני נדהם מחדש!!

SupermanZW

Well-known member
כן

אתה היחיד ששפוי כאן ואנחנו מטורפים על כל הראש! מעניין, בדרך כלל רק משוגעים סבורים שהם השפויים היחידים ושכל שאר האנשים מוגעים, הסימפטום שלך ידוע ומוכר לכל הפסיכיאטרים. האם גם אתה משתמש בInternet Explorer ?

אתה וכל חבריך האתאיסטים לא חיים

בחיים האלה בכלל אתם ממציאים כאלה תירוצים דפוקים שאם תאמרו אותם בחיים האמיתיים ותתכוונו להם בשיא הרצינות אנשים ברחוב וקרובכם יחשבו שאתם מטורפים לגמרי!! אני שפוי,אני חושב בהגיון ואני אומר את זה בשיא הביטחון ואם אטען את מה שאני טוען מול אנשים ולא מול מסך מחשב הם יבינו אותי,שלא כמוך אתה פשוט לא שפוי תסתכל על עצמך ועל השירשור הזה אני לא יודע איך הסקת את כל המסקנות האלה,כנראה שזה מאפיין את כל האתאיסטים אם אחד מבין שנינו צריך לראות פסיכיאטר בדחיפות זה יהיה אתה! באידיוט כמוך עוד לא נתקלתי,אתה לא הגיוני,מפגר,עקשן ועוד אין ספור תאורים של אדם לא שפוי היו כמה אתאיסטים שהיתקרבו אליך בטענות המטופשות שלהם,אבל אתה פשוט עברת את כל הגבולות שברת את כל המחסומים ועברת את כל הקווים האדומים זה יכול להיות אחד משנים,או שאתה סתם משחק איתי ורוצה לעצבן אותי,או שאתה לא שפוי אני הולך על האפשרות השניה,מיכוון שכבר נתקלתי בעבר במקרים כאלה שאתאיסטים התחילו לי לפנטז לי על שטויות ועל אפשריות מטופשות שהם נדחקו לפינה ,וכנראה שזה הדבר המשותף שיש לכם ביחד

SupermanZW

Well-known member
../images/Emo6.gif

"בחיים האלה בכלל אתם ממציאים כאלה תירוצים דפוקים שאם תאמרו אותם בחיים האמיתיים ותתכוונו להם בשיא הרצינות אנשים ברחוב וקרובכם יחשבו שאתם מטורפים לגמרי!! " - עובדה שבפורום הזה אתה נחשב בעיני כולם להכי פחות שפוי, אני משוכנע שדעת אנשים שמכירים אותך באמת לא שונה מדעת חברי הפורום. "אני שפוי,אני חושב בהגיון ואני אומר את זה בשיא הביטחון ואם אטען את מה שאני טוען מול אנשים ולא מול מסך מחשב הם יבינו אותי,שלא כמוך אתה פשוט לא שפוי תסתכל על עצמך ועל השירשור הזה אני לא יודע איך הסקת את כל המסקנות האלה,כנראה שזה מאפיין את כל האתאיסטים אם אחד מבין שנינו צריך לראות פסיכיאטר בדחיפות זה יהיה אתה!" - אתה טוען שהIQ שלך 150 וכותב שטויות שילד בגן לא כותב, יכולת ההבנה שלך שואפת לאפס ואתה שם עצמך ללעג ולקלס כל הזמן מבלי לשים לב, אתה הוא הזקוק לפסיכיאטר, לא אני. "באידיוט כמוך עוד לא נתקלתי,אתה לא הגיוני,מפגר,עקשן ועוד אין ספור תאורים של אדם לא שפוי היו כמה אתאיסטים שהיתקרבו אליך בטענות המטופשות שלהם,אבל אתה פשוט עברת את כל הגבולות שברת את כל המחסומים ועברת את כל הקווים האדומים זה יכול להיות אחד משנים,או שאתה סתם משחק איתי ורוצה לעצבן אותי,או שאתה לא שפוי אני הולך על האפשרות השניה,מיכוון שכבר נתקלתי בעבר במקרים כאלה שאתאיסטים התחילו לי לפנטז לי על שטויות ועל אפשריות מטופשות שהם נדחקו לפינה ,וכנראה שזה הדבר המשותף שיש לכם ביחד" - אכן, אתה מעיד על עצמך, אגב, יש לך חברים או שאתה מכיר רק "מטורפים"? כבר מזמן הבחנתי שאינך שפוי.

מחק את החיוך המטופש מפניך,שוטה

"עובדה שבפורום הזה אתה נחשב בעיני כולם להכי פחות שפוי, אני משוכנע שדעת אנשים שמכירים אותך באמת לא שונה מדעת חברי הפורום. " לא דווקא תופסים ממני חכם ברייל לייף אתה לעומתי,טיפש,אפס,לוזר ,אימבציל הוצאת בשירשור הזה משפטים שלא ישכחו,בדומה לתגובה שלי לשייח ספיר למטה(על חיזרים) ועוד מה,אתה לוקח הכל בשיא הרצינות,וזה מה שמפליא,באידיוט כמוך עוד לא פגשתי "אתה טוען שהIQ שלך 150 וכותב שטויות שילד בגן לא כותב, יכולת ההבנה שלך שואפת לאפס ואתה שם עצמך ללעג ולקלס כל הזמן מבלי לשים לב, אתה הוא הזקוק לפסיכיאטר, לא אני. " יכולת ההבנה שלי מכפיליה פי2 אם לא 3 את יכולת ההבנה שלך ואת מה שאמרת בשירשור הזה,מתאים בדיוק לשטויות שילד בגן יומר "אכן, אתה מעיד על עצמך, אגב, יש לך חברים או שאתה מכיר רק "מטורפים"? כבר מזמן הבחנתי שאינך שפוי. " אני לא שפוי?,ראה מה כתבת בשירשור הזה אידיוט

SupermanZW

Well-known member
תגובה

"לא דווקא תופסים ממני חכם ברייל לייף אתה לעומתי,טיפש,אפס,לוזר ,אימבציל הוצאת בשירשור הזה משפטים שלא ישכחו,בדומה לתגובה שלי לשייח ספיר למטה(על חיזרים) ועוד מה,אתה לוקח הכל בשיא הרצינות,וזה מה שמפליא,באידיוט כמוך עוד לא פגשתי" - יראו הקוראים וישפטו מי בינינו שפוי ומי לא ולמי שייכות אמרות השפר האלמותיות שילד בן 3 יכול להבחין בטפשותן. "ההבנה שלי מכפיליה פי2 אם לא 3 את יכולת ההבנה שלך ואת מה שאמרת בשירשור הזה,מתאים בדיוק לשטויות שילד בגן יומר" - אמרות השפר האלמותיות שלך ממחישות את יכולת הבנתך, אני ממליץ לך להחליף את הניק שלך ל-Impotence IP1.50 , הוא יתאים לך הרבה יותר. אני רואה מה כתבתי בשרשור, אך כולם רואים מה כתבת אתה בשרשור זה ובכל שרשור אחר בו השתתפת, מנת המשכל שלך ושפיותך הודגמו לעיני כל.

גאון הדור?

אפילו אימבציל מושלם יוכל לראות שהוא פשוט לא שפוי,הוא מכתיב לי מה חשבתי לעשות,אתה קולט?? וגם אתה סובל מהתופעה הזאת אבל לא כמוהו,במקרה כזה עוד לא נתקלתי

SupermanZW

Well-known member
../images/Emo6.gif

כולנו סובלים מתופעות פסיכוטיות ורק אתה הנורמלי מכולם, ענק!!! יש שיר שנכתב עליך: "ורק אני ואנוכי נורמלים מכולם...", מכיר?

אני היחיד ששפוי כאן?

אתם משוגעים,אם הייתם אומרים דברים אלה ברחוב או בבית הספר או בכל מקום ציבורי,היו לועגים לכם,אך מיכוון שאתם מסתתרים מאחורי כתובת איי פי ויושבים מול מסך מחשב,אתם מוגנים אבל כבר אותר הניצוץ של האי שפיות אצלכם,זה רק עניין של זמן עד שהוא יצא לאור

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אני מתחיל להאמין שדיכאת את יצריך זמן רב מדי ולכן איבדת את שפיותך, סינדרום ידוע הוא שמשוגע חושב עצמו לנורמלי בעוד הוא חושב את כל השאר למשוגעים, לך לטיפול.

למעלה