אין אלוהים!!

קספיאן

New member
אין אלוהים!!

ובכל זאת מכבי ניצחה! יופי של משחק! צהוב עולה זה מכבי.

ואווווו ראית את המשחק!!!!!

והכל בזכות התא הזה שהציל את המצב לפני 3 מיליארד שנה איזה כיף שנוצרנו במקריות יא אללה איזה שמחה הכל בזכות התא שנוצר איזה כיף

Governor

New member
אני מצרף למקבץ רק שטויות קולוסליות,

לקלוס שמך בגויים...

איגנורנס, הקשב למה שאומר כאן פעם

אחת בלבד, הצעתי להלן יפה ל- 48 שעות בלבד, ותפוג ב- 5/5/2004, שעה 00:20 (1) אתה נדרש להסגיר לידי את הסיסמא של ה- nickname האידיוטי שלך, על מנת שאחליפנה ואניחנו למעצבה בצד, ללא שמוש עוד (2) תוכל לבחור לעצמך nickname אחר (3) אפסיק לנגח אותך עם ה- intelligence IQ150 Hall of Fame Quotes (4) סעיפים (1) עד (3) לעיל הם מקשה אחת ולא נתנים למקוח השעון החל מונה ______________________________________________________________

טוב אם זה מה שיגרום לך להפסיק אז

"(1) אתה נדרש להסגיר לידי את הסיסמא של ה- nickname האידיוטי שלך, על מנת שאחליפנה ואניחנו למעצבה בצד, ללא שמוש עוד " הינה שמתי כאן את הסיסמא שלי שכולם ידעו לא רק אתה(חצי נחמה) " (2) תוכל לבחור לעצמך nickname אחר" באמת תודה,אולי אעשה זאת "3) אפסיק לנגח אותך עם ה- intelligence IQ150 Hall of Fame Quotes (4) סעיפים (1) עד (3) לעיל הם מקשה אחת ולא נתנים למקוח השעון החל מונה " ביצעתי את מה שביקשת עכשיו הפסק עם על השטויות שלך!!!!!!!

אויי לא מה אעשה!!!

נותרו לי רק עוד 47 שעות פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיק אתה!!!!!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני יושב ולא מפסיק לצחוק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבנאדם חי בסרט חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חושב שאוסיף את זה ל- Governors Hall of Fame Quotes

../images/Emo6.gif

מה באמת חשבתם שאני אתן לכם את הסיסמא לניק שלי? ועוד הוא בא לי בדרישות של סרטים חחחחחחחחחחחח זה היה קורע,אז הבאתי לו אתר שיגיד לו את האמת בפנים מה רע בזה??

SupermanZW

Well-known member
לא

אבל חשבתי שלפחות תיתן קישור לאיזה אתר מעניין שאתה גולש בו שמנסה להוכיח את טענותיך, אך כעת כשאני יודע במה הנך עוסק בזמנך הפנוי אני מבין שסיפוק היצר הוא בראש מעייניך ולא עבודת ה'. כבר סיפרת לרבי?

לספר מה אידיוט?

נתתי לגופי קישור לאתר שיומר לו את האמת בפנים(שהוא אידיוט)

חיפשתי את "you are an idiot"

בגוגל,וכנראה שזה היה על האתר הזה,לא בדקתי את האתר עצמו רק נתתי קישור ל-"you are an idiot" אז לפני שאתה רושם את ההודעה תחשוב קצת,אני יודע שזה קשה אבל תעשה מאמץ

Governor

New member
אין תימה. הרי נאמר עליהם "רוממות

אל בגרונם..." החברל'ך ה`צדיקים` הצדקנים הללו הם הצרכנים הגדולים ביותר של השרותים האישיים של `מוכרות המזון` אשר ברחוב שמואל הנביא. כל פעם שאני נוסע במונית לתחנה מרכזית, החברל'ך יורדים שם, ונעלמים בפתחי בתים שם, בקובות הפזורות לארך הרחוב... ______________________________________________________________

למעלה