../images/Emo6.gif
"בחיים האלה בכלל אתם ממציאים כאלה תירוצים דפוקים שאם תאמרו אותם בחיים האמיתיים ותתכוונו להם בשיא הרצינות אנשים ברחוב וקרובכם יחשבו שאתם מטורפים לגמרי!! " - עובדה שבפורום הזה אתה נחשב בעיני כולם להכי פחות שפוי, אני משוכנע שדעת אנשים שמכירים אותך באמת לא שונה מדעת חברי הפורום. "אני שפוי,אני חושב בהגיון ואני אומר את זה בשיא הביטחון ואם אטען את מה שאני טוען מול אנשים ולא מול מסך מחשב הם יבינו אותי,שלא כמוך אתה פשוט לא שפוי תסתכל על עצמך ועל השירשור הזה אני לא יודע איך הסקת את כל המסקנות האלה,כנראה שזה מאפיין את כל האתאיסטים אם אחד מבין שנינו צריך לראות פסיכיאטר בדחיפות זה יהיה אתה!" - אתה טוען שהIQ שלך 150 וכותב שטויות שילד בגן לא כותב, יכולת ההבנה שלך שואפת לאפס ואתה שם עצמך ללעג ולקלס כל הזמן מבלי לשים לב, אתה הוא הזקוק לפסיכיאטר, לא אני. "באידיוט כמוך עוד לא נתקלתי,אתה לא הגיוני,מפגר,עקשן ועוד אין ספור תאורים של אדם לא שפוי היו כמה אתאיסטים שהיתקרבו אליך בטענות המטופשות שלהם,אבל אתה פשוט עברת את כל הגבולות שברת את כל המחסומים ועברת את כל הקווים האדומים זה יכול להיות אחד משנים,או שאתה סתם משחק איתי ורוצה לעצבן אותי,או שאתה לא שפוי אני הולך על האפשרות השניה,מיכוון שכבר נתקלתי בעבר במקרים כאלה שאתאיסטים התחילו לי לפנטז לי על שטויות ועל אפשריות מטופשות שהם נדחקו לפינה ,וכנראה שזה הדבר המשותף שיש לכם ביחד" - אכן, אתה מעיד על עצמך, אגב, יש לך חברים או שאתה מכיר רק "מטורפים"? כבר מזמן הבחנתי שאינך שפוי.