אין אלוהים!!

s u p e r mind

New member
../images/Emo167.gif

סובל?! לא... לדעתי אתה הוא היחיד שסובל בשל החוקים הנוקשים במגזר החרדי - ואם שברת כמה כללים, זה לא בגלל שאתה אשם אלא מכיוון שאתה חי במערכת מטורפת... ואתה עוד מאשים את האתאיסטים באי שפיות ~ כאשר אנו חיים בחופשיות ובאושר, ואילו החרדים/דתיים כלואים בדרך ללא מוצא (כמעט), וגורלם מר. ואתה מאשים אותנו שאנחנו "מאמינים" לתיאוריות מוזרות שהמדע "המציא" - כאשר אינך מבין ולא רוצה להבין אפילו את קצוותיהן ~ אחרת לא היית פולט שטויות כמנהגך הקבוע כאן. אם אתה שפוי, כדאי שתתחיל לחשוב היכן ואיך ולמה אתה חי במגזר ששולל ממך הרבה מאוד דברים ~ כולל חופש ואת הזכות לחפש את האמת, ולא להתקע בבדיונית. האם Superman צודק בחשדותיו? ייתכן... לי בכל מקרה, אין ספק שלא אתה ולא אף אחד אחר לא יכול לברוח מיצרים טבעיים, למעשה זאת טעות לברוח - ההשלכות חמורות. ומה לעשות... אני אישית מכיר שני אברכים שחבריי תפסו אותם מעיינים בחוברות פלייבויי, וגולשים לאתרי "זימה", במה אתה שונה מהם בדיוק?

ראית איזה טיעונים טיפשיים

זרק הסופר מן הזה לחלל החדר? אני בתחילת דרכי ניסיתי להבין את תפיסות המדע בקשר המדע בקשר לבריאת העולם,בדקתי את תאורית האבולציה ואת תאורית המפץ הגדול והאבולוציה לא נראתה לי הגיונית במיוחד,עד עכשיו ראיתי שיש בה סתירות מכל כיוון,חורים ענקיים,המדענים לא מצליחים ליצור תא אחד אך טוענים שהוא נוצר במקריות זה לא נתפס לי בדעת,מצטער יש לי קטע כזה של הגיון תאורית המפץ הגדול מתקרבת לתיאור בריאת היקום על פי חכמי הקבלה חקרתי את היהדות וראית שלא מדובר כאן בסתם דת,מדובר כאן בדת עצומה שמשכה את כל העולם אחריה,הביאה לעולם את תורת המוסר,בתוך ספר התורה יש הרבה פלאים אם רק מעיינים ובודקים אז רואים את האור אתם בניגוד אליי טומנים ראשכם באדמה ולא מוכנים לקבל עוד תאורית כי אחרי הכל כולנו אנשים מתקדמים(ספיאנס ספיאנס) ולא פרימיטיבים,כמו שהיו אבות אבותינו ולכן צריך לצעוד הלאה ונותנים לאמת לחמוק מבין ידיכם

s u p e r mind

New member
ידידי האינטליגנט.

אפשר לדעת באילו מקורות בחרת ללמוד על תיאוריית/עובדת האבולוציה והמפץ הגדול? ומה לא נראה לך הגיוני? ועל אילו סתירות אתה מדבר? "המדענים לא מצליחים ליצור תא אחד אך טוענים שהוא נוצר במקריות זה לא נתפס לי בדעת"- 1) אף אחד לא טען שהתאים נצרו ב"מקריות". 2) אין שום ראיות לכך ש"בורא" or what ever יצר את היקום... ובטח שאין ראיות לכך שמדובר ב"בורא" שמסופר עליו בתנ"ך - ועד עתה לא ראיתי שום "בורא" היוצר באופן ספוטאני דבר מה... אז על מה אתה מדבר? 3) בקשר לתא... נכון, עד עתה לא הצלחנו ליצור תא מחורים אנ-אורגניים, אולם בהחלט הקרבנו לכך כאשר הצלחנו ליצור מחומרים אנ-אורגניים, חומרים אורגניים מוכרים ~ חלבונים. זאת ביצענו ע"י ניסוי שבא לדמות את התנאים שאנו משערים (עפ"י ממצאים שונים) שהיו בכדוה"א לפני יותר מ3 מיליארד שנים... חלבונים הם המולקולות המבצעות את מרבית העבודה הכימית במערכות החיים, היינו, אנו הצלחנו ליצור את החומרים הפשוטים המרכיבים את התא החי, ממרכיבים לא חיים ~ וזה צעד משמעותי, האם האלוהים שלך הדגים לפנינו, כיצד הוא יצר את עולם החי בתוך יומיים לכל היותר? לא נכון? אז מדוע אתה יוצא בהצהרה שאם המדענים עדיין לא ליצור תא, אז כנראה התיאוריה שלהם שגויה? הרי הם לפחות ניסו והגיעו לאבני דרך חשובים... ועוד משהו, כעת דיברנו על תיאוריית האבולוציה, ישנה גם את עובדת האבולוציה שבאה לידי ביטוי בעמידות חיידקים, נגיפים וחרקים בפני אנטיביוטיקה/קוקטלים/תרסיסים ~ כמו כן, חיידקים ונגיפים פיתחו תכונות שלא היו להם לפני כן (בתנאי מעבדה כמובן ~ או לרוב), והכל עפ"י כללי האבולוציה. "מצטער יש לי קטע כזה של הגיון תאורית המפץ הגדול מתקרבת לתיאור בריאת היקום על פי חכמי הקבלה חקרתי את היהדות וראית שלא מדובר כאן בסתם דת,מדובר כאן בדת עצומה שמשכה את כל העולם אחריה,הביאה לעולם את תורת המוסר,בתוך ספר התורה יש הרבה פלאים אם רק מעיינים ובודקים אז רואים את האור אתם"- שטויות, "חכמי הקבלה" לא התקרבו בתיאוריהם את "בריאת העולם" לתיאוריית המפץ הגדול (10 הספירות אינם מה שאתה חושב...). היהדות אכן הביאה עמה השראה לאנשים רבים, כי הרעיון של אל יחיד ומופשט, הוא רעיון די נחמד - ומפותח יחסית לאמונות אחרות. היהות לא הביאה שום תורת מוסר... המוסר קודם כל טבוע באדם, ומלבד זאת, דתות אחרות, קדומות יותר, חוקקו חוקים שבעזרתם סופרי התורה ניסחו את החוקה המקראית הידועה.

Governor

New member
`והאבולוציה לא נראתה לי הגיונית

במיוחד, עד עכשיו ראיתי שיש בה סתירות מכל כיוון, חורים ענקיים` ???? ומה עם זה? `המדענים לא מצליחים ליצור תא אחד אך טוענים שהוא נוצר במקריות` אוי, לדעת איגנורנס אבולוציה היא הופעת התא הפרימיטיבי הראשון. יש לי חדשות, איגנורנס. הופעת התא הפרימיטיבי הראשון היא abiogenesis, או אבולוציה מולקולרית, ולא מה שמתכוונים אליו כשאומרים סתם evolution, ואגב, גם אלהיך לא נצפה מעולם יוצר תא חי. אמור מעתה, המדענים ואלהים אימפוטנטים במדה שווה, בכל הנוגע ליצירת תא חי, אולם בעוד שיש סכוי סביר כי אימפוטנטיות המדענים תחלוף - הרי אימפוטנטיות אלהיך היא פרמננטית `זה לא נתפס לי בדעת, מצטער יש לי קטע כזה של הגיון` צודק `תאורית המפץ הגדול מתקרבת לתיאור בריאת היקום על פי חכמי הקבלה` הקבלה מבוססת בעקר על הזהר. הזהר נכתב ס"ה לפני פחות מ- 720 שנה, כל המידע בו היה ידוע ליוונים מזה לפחות 1500 שנה, ואינו נקי משגיאות `חקרתי את היהדות וראית שלא מדובר כאן בסתם דת` נקב בשמו של ספר הגות יהודית אחד שקראת עד תומו `מדובר כאן בדת עצומה שמשכה את כל העולם אחריה` ומצויה היום במעוט `הביאה לעולם את תורת המוסר` לא. המוסר הוא קוד חברתי שגובש ע"י החברה ויוחס למקור שמימי כדי להעניק לו תקף וסמכות `בתוך ספר התורה יש הרבה פלאים` ...name one ______________________________________________________________ 0284392570 intelligence_IQ150

נו, סופרמן וסופרמיינד, תעזבו אותו.

די. זאת כבר סתם התעללות. אותכם ליצחק קדמן.

רשמת הודעה זו

בשביל לתת לחיזרים את האישור לתקוף בעוד 48 שעות עם החלליות המתקדמות שלהם את כדור הארץ,נכון? דיברת עכשיו בקודים שרק החיזרים יכולים להבין והם חיכו להודעה הזאת הדיוק בשעה הזאת בדיוק עם מספר האותיות שסגרתם עליהם זה היה רק בשביל להמחיש לך כמה הסופרמן הזה דפוק

preacher

New member
מזתומרת "בכל זאת"?

לאדומים, ניצחון של מכבי הוא ההוכחה הניצחת שאין אלוהים, או לכל הפחות שהשטן שולט ביקום כבר כמה עשורים.

התולעת 1

New member
שקרן

אתה שקרן, אתה עוצם את העינים מלראות את האמת, נוח לך בהפקרות, אבל אתה תשלם על זה, אם היו מודיעים שהמים מורעלים בשכונה, בסיכוי של עשרה אחוז, הייתם נותנים לילדים שלכם לשתות מים? לא. ואני מתפלא למה לא? הרי תשעים אחוז סיכוי שהמים לא יורעלו רק עשרה אחוז סיכוי שהורעלו, למה לא תתנו להם לשתות? לא לוקחים סיכון, אז איך אתה חי עם מאה אחוז סיכון, לא השארת לך אפילו סיכוי אחד, כשיש למעשה לפחות חמישים אחוז סיכוי, אתה שקרן אתה שקרן, אנשים חיים בשקר כן? אדם יודע כתוב בגמרא רשעים אפילו על פתחה של גיהנום לא חוזרים בתשובה, אדם שהושקע בשקר חי אותו אכל אותו טחן אותו נשם אותו קשה לו לחזור בתשובה הוא רגיל לשקר, הוא יודע שבצד שלו אין לו שום תשובה, הוא יודע שאין דרך לחילוניזם, אין לו תשובה הוא לא יודע למה הוא חי, הוא יודע שבצד השני יש תשובה, ואעפ``כ הוא בוחר בצד שאין תשובה, רגע, אם אתה בא וטוען על הדתיים תוכיח לי תוכיח לי, מי אמר, איפה זה כתוב? אני שואל שאלה אם אתה כל כך רוצה לדעת ולחקור אני מסכים כל הכבוד, אנשים חושבים אני רואה, אנשים שבודקים זה טוב? ככה צריך להיות בשביל זה קבלנו שכל, מה ההבדל בינינו לבין החתול? שקבלנו שכל לבדוק, זה ההבדל, אבל אם אתה עם השכל לא בודק אתה גרוע מחתול, אז יחשוב האדם אם אתה בודק אצל הדתיים כל דבר איפה זה כתוב ומי אמר למה לא עשית חקירה כזאת בצד שלך שאתה נמצא איפה זה כתוב ומי אמר?

התולעת 1

New member
שקרן

אתה שקרן, אתה עוצם את העינים מלראות את האמת, נוח לך בהפקרות, אבל אתה תשלם על זה, אם היו מודיעים שהמים מורעלים בשכונה, בסיכוי של עשרה אחוז, הייתם נותנים לילדים שלכם לשתות מים? לא. ואני מתפלא למה לא? הרי תשעים אחוז סיכוי שהמים לא יורעלו רק עשרה אחוז סיכוי שהורעלו, למה לא תתנו להם לשתות? לא לוקחים סיכון, אז איך אתה חי עם מאה אחוז סיכון, לא השארת לך אפילו סיכוי אחד, כשיש למעשה לפחות חמישים אחוז סיכוי, אתה שקרן אתה שקרן, אנשים חיים בשקר כן? אדם יודע כתוב בגמרא רשעים אפילו על פתחה של גיהנום לא חוזרים בתשובה, אדם שהושקע בשקר חי אותו אכל אותו טחן אותו נשם אותו קשה לו לחזור בתשובה הוא רגיל לשקר, הוא יודע שבצד שלו אין לו שום תשובה, הוא יודע שאין דרך לחילוניזם, אין לו תשובה הוא לא יודע למה הוא חי, הוא יודע שבצד השני יש תשובה, ואעפ``כ הוא בוחר בצד שאין תשובה, רגע, אם אתה בא וטוען על הדתיים תוכיח לי תוכיח לי, מי אמר, איפה זה כתוב? אני שואל שאלה אם אתה כל כך רוצה לדעת ולחקור אני מסכים כל הכבוד, אנשים חושבים אני רואה, אנשים שבודקים זה טוב? ככה צריך להיות בשביל זה קבלנו שכל, מה ההבדל בינינו לבין החתול? שקבלנו שכל לבדוק, זה ההבדל, אבל אם אתה עם השכל לא בודק אתה גרוע מחתול, אז יחשוב האדם אם אתה בודק אצל הדתיים כל דבר איפה זה כתוב ומי אמר למה לא עשית חקירה כזאת בצד שלך שאתה נמצא איפה זה כתוב ומי אמר?

למעלה