אין אין על אלין הזו... עכשיו אמרה לאלירז

Fairywitch

New member
לגבי ה"התנשאות" של פותנה על אלין-

גם אם נתעלם מהעובדה שאלין תינוקת מתבכיינת- פותנה יכולה להיות אמא שלה. קצת כבוד לא היה מזיק לה. אלירז צדק במאה אחוז במה שהוא אמר לה.

רקלוש

New member
היא גם ניסתה הומור עם פוטנה לגבי העוגה

ופוטנה כהרגלה הגיבה כמו מורה קפדנית בבית ספר. ואז התחיל כל הפיצוץ!

cheelly33

New member
לא לכל אחד יש את אותו ההומור.. ../images/Emo3.gif

נתחיל בזה שאני באמת חושבת שאלין הוכיחה כבר לא פעם שהיא לא נעל. נוח להרבה אנשים להגיד עליה שהיא נעל, אבל אם מסתכלים אובייקטיבית על כמה וכמה סיטואציות בבית והצורה שבה היא ניתחה אותן - יש לבחורה לא מעט שכל. לגבי התגובות הקיצוניות שלה - אין ויכוח. מדובר בילדה אובר רגישה שנותנת לעצמה להיסחף איתם עד הסוף. ולגבי ההומור- אני לא מסכימה שלאלין אין הומור. פשוט לא כולם יודעים לעכל הומור ציני. יש הרבה אנשים שנעלבים מדברים שנאמרים בהומור למרות שלדובר אין כוונה לפגוע בהם. אלו מקרים קלאסיים שמובילים עפ"י רוב לאי הבנה . וזה בדיוק מה שקורה לאלין עם פותנה וגם עם גואל. ושוב, אני לא חושבת שזה עניין של שכל. אבל זו רק דעתי

Fairywitch

New member
המממ, מסכימה שלא לכל אחד יש אותו הומור-

אבל גם אם היא לא יודעת לעכל הומור ציני- היא אמורה כבר לפחות להבין שזה נאמר בהומור (גם אם זה לא מצחיק אותה) - ולא להיפגע מזה. במילים אחרות - להיפגע זאת בחירה, ברוב המקרים. לגבי השכל- מסכימה לגבי אינטליגנציה רגשית וחברתית- אלו חזקות אצלה בצורה מדהימה לפעמים. אבל מבחינת ידע כללי, עומק, ונושאי שיחה (שחורגים מאופנה ואיפור) - המצב קשה. זה לא הפריע לי בתקופה שהיא לא הייתה קוטרית בכיינית כמו עכשיו. לאחרונה זה עובר כל גבול של טעם טוב...
אבל כמו שאמרתי פה בכמה הודעות- היא עדיין צריכה להיות בחמישיית הגמר, ולו בגלל הלב הרחב שלה. בטח ובטח עדיפה על כל אחד מבני הזוג המל(א)כותי.

katam

New member
בנות 19 הן ילדות !

תדבר עם כל הורה שיש לו ילדה בגיל הזה יגדו לך שיש להן נפש של ילדות. הבת שלי בת 18 ואני רואה אותה ואת הבנות של החברות שלי. בגיל הזה הן ילדות. אז תתחילו לשפוט את אלין כמו ילדה. ילדה מדהימה עם רגישות וטוב לב אבל ילדה.

אביבוטר

New member
אני איתך בכל מילה קטאם אלין ילדה טובה ומתוקה

שעם השנים תשתפשף ותהיה פי אלף מאיילה

Fairywitch

New member
היא כבר עכשיו פי אלף ממנה...

לא ביופי החיצוני- אלא בפנימי (וזה מה שחשוב). וזה לא סותר את כל מה שכתבתי עליה קודם- אני עדיין עומדת מאחורי הדברים. איך אמר אלירז לסער? "אתה צריך לעבור 7 גלגולים כדי להגיע לנשמה כמו שלי!"

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifמסכימה. בדיוק דיברנו על זה עכשיו פה בבית

אחרי שראינו את אלין המסכנה בוהה בתמונות מהבית
לא משנה כמה היא עיצבנה לאחרונה - אחרי הכל היא צעירונת, בגיל שעדיין הכל נתפס נורא מוקצן ונורא רגיש... פתאום התחלתי להבין שכל הבכיות שלה הן לא באמת על פותנה, הדירוג, וכן הלאה, אלא על דברים מתחת לפני השטח, ובעיקר הגעגוע שמכרסם (ועוד התחזק אחרי ה"מפגש" עם המשפחות). היא פשוט על הסף כל הזמן. סף בכי, סף התמוטטות, סף שבירה.

Sukhumvit

New member
מי ומתי מחליפים אותו? הוא במשמרת כבר 12 שעות.

מת על הילד הזה.אין עליו! חמוד שמנסה להלך בין הטיפות ולהיות בסדר עם כל השרוטות שם.(איילה ופותנה) אני נגנב מכמה מחמדים ומתיקה יש בבחור הזה. תן גם לנו קצת יא אלירז (במלעיל). אלירז למליון,אלין כוכב עליון!

תותי 40

New member
חמודון האלירזון הזה - אין עליו

איזה ילד מתוק!!! כפרות עליו.

Sukhumvit

New member
אין עליו.אבל אני קצת מאוכזב ממנו עכשיו. נו,יא

אלירז הילדה כבר ממש מתננת,תן לה איזה נשיקה קטנה. או חיבוק. או ליטוף. או אללה יעלם מה. שחרר לה את ה-ארדונג!!!! מצנף לצנף!!!

EMANUELA XD

New member
../images/Emo47.gifמלכה מלכה מי כאן המלכה?אלין../images/Emo23.gif

מי מסוגל לפגוע באלין המלכה? מיייייייי ??? כול מי שפוגע באלין סופו הדחה בקרוב
הלוווווווווווווווו פותנה
הלוווווווווווווווווווווו איילה
אתם על הכוונת אתן נידונות להדחות הבאות!!!!!! חשבתי להוריד הילוך מאיילה,אבל אני רואה שאילה אוהבת שמשפילים אותה באח הגדול ע"י סער. כאן בפורום רואים את מה שאיילה מנסה להסתיר מאיתנו - וכך מגיבים לפי ההתנהגות הביזרית מצד איילה איילה מתגרה באלין, ולי לא מתאים לראות את אלין במצב של עצבים בכי ומרגישה נפגעת פעם אחר פעם לכן אני חוזרת למתכונות הקודמת וממשיכה להשפיל את איילה הרעה הגועלית והבלתי נמאסת איילה מכשפה ותשאר מכשפה
איילה היורשת של שרה ,וכפי ששרה הודחה בגלל הרוע והרעל שפזרה בכול הבית כך איילה הולכת לקבל לפנים - אבל זאת הולכת לקבל בזבנג שאולי יוריד לה את האף למטה הבחורה אשכרה דורשת חינוך אקטיבי

הגר331

New member
קדימה עמנואלה

שנה שעברה הורדת יופי של תמונות ושירים, תורדי ץמונות יפות ושירים לאלין יעשה טוב בנשמה, לילה טוב.

EMANUELA XD

New member
הגר../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

מהקומונה של שפרה - שהייתה
העונה אני משאירה את התפקיד לאחרים אני נהנת בלבד מהצפיה והפורום !! לילה טוב

רקלוש

New member
פוטנה ביקשה מאיילין סליחה בעיתוי שלא התאים

לאיילין היא היתה כעוסה ופגועה ולא התאים לה מבחינת רגשות והיא צדקה, היא אמרה לפוטנה שכרגע לא מתאים לה...פוטנה מתייחסת לכולם באופן שיטחי וחסרת רגישות... מצפה שכולם יתנהגו בהתאם לחליל שלה וכזה לא קרה "אם הבית החסודה" נפגעה... אלירז טועה בזה שאמר לאיילין שהיתה באותו הרגע צריכה לקבל את השיחה ולהגיב אחרת...

Doda da da

New member
כשאביב לקח לאלירז את התמונה של בר, לקח לאלירז

הרבה זמן עד שקיבל את הסליחה של אביב. הוא היה צריך את ה space שלו, אז למה לאלין אסור בכל מקרה אני מאוד אוהבת את שניהם

למעלה