אין אין על אלין הזו... עכשיו אמרה לאלירז

אין אין על אלין הזו... עכשיו אמרה לאלירז

"אתה קיבלת את התפקיד הכי קשה בבית האח הגדול, כולם פונים אליך לדבר איתך, אני היתי שמה אותך כיועץ..." - משהו כזה... יש לה כאלה חושים מחודדים - מדהימה וחכמה !!! ואיך היא קולטת את היחס של פוטנה אליה ... היא כרגע מסבירה לאלירז ובחוכמה רבה על אישיותה של פוטנה... אני פשוט המומה שוב ושוב מהחוכמה שלה ואיך היא קולטת אנשים... מדהימים אותי גם אלירז וגם אלין !!! עם החוכמה שלהם והראייה הנוקבת שלהם !!!

Daria83

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלגמרי - הלב של שניהם במקום הנכון../images/Emo70.gif

Daria83

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלגמרי - הלב של שניהם במקום הנכון../images/Emo70.gif

Daria83

New member

הגר331

New member
פוטנה מתכונת עכשו לטפל באלין

בצורה אחרת עכשו חרם עליה והדחה..

sivan1237

New member
איילה ייעצה לה לטפל בה בצורה אחרת

העיקר אלירז חושב שהיא חוזרת בתשובה

Daria83

New member
אל תדאגי סיון, הוא אמר לפותנה אחרי שאיילה

הלכה, שעם איילה זה לא מספיק שהיא אומרת, צריך לראות שה באמת קורה. הוא לא פראייר הילד הזה. אם הוא לא יראה שינוי אמיתי בהתנהגות, הוא לא יקנה את הלוקש.

רוננת 88

New member
איילה גם שמחה ממריבות בקבוצה השניה

וגם מקווה להחליף את מקומה של אלין אצל פותנה

Sukhumvit

New member
מתוקה אמיתית הילדה הזו. הרבה יותר בוגרת

מהפותנה. אהבתי גם את התגובה של אלירז לפותנה: "יאללה,תאכלי דייסה" (בעצבים),על משקל יאללה תקדמי,תאכלי את מה שאת מבשלת! אלין'קה,אני משוגע עליה!

Sukhumvit

New member
המוחל על כבודו-כבודו מחול!

אלין לא מוותרת,וטוב שכך. נמאס מההתייחסות המזלזלת. כל מה שהיא אומרת עכשיו,נכון ומדוייק.

הגר331

New member
הבחורה הזאת היא נומרו אונו-אלין

גם לי נמאס מהתנשאות של פוטנה כלפי אלין

מיק101

New member
אני רוצה גם את השיחה הזאת שיראו

הילד מלך והילדה מלכה רבאקקקקק איזו שיחה

Sukhumvit

New member
אלירז למליון,אלין כוכב עליון.

אשרי ההורים שאלו בניהם.

ואזנה

New member
תפסיקו להדביק את אלין לאלירז

אתם עושים לו עוול היא גוררת אותו מטה מטה והוא מפטפט עצמו לדעת. הזהרתי אתכם מפניה. בגללה הוא הולך להיות הלוזר הגדול בתולדות הריאליטי בעולם. המטומטמת הקטנה הזו מיותרת בסביבתו של אלירז. יאללה שתעוף.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifנאמסה עליי בשבועות האחרונים../images/Emo4.gif

מיום ליום יותר בלתי נסבלת
בכיינית, חצופה, בכיינית, קוטרית, בכיינית, נעל!!! בכיינית כבר אמרתי? היא הלכה ואיבדה אצלי נקודות לאחרונה (החל מהבכי המפגר אחרי הסולחה, והבכי המטומטם כשבירדי נכנסה)- והיום באמת שברה שיאים חדשים של טיפשות
היא לא מבינה צחוק, נפגעת מכל פיפס, יאללה- שתתקדם! אין אפס- אני מעדיפה אותה על זוג המשתרללים, אבל היא משמ הפכה להיות מעצבנת

Fairywitch

New member
בד"כ אני איתך- אבל הילדה הזאת נעל../images/Emo4.gif

נעל בית חמימה- אבל נעל נשארת נעל. היום נמאס לי ממנה באופן סופי, ובאמת שניסיתי להיות סבלנית... לבכי הבלתי פוסק על כל שטות, לחוסר ההבנה של צחוק וציניות מצד פותנה וגואל (קצת הומור לא הזיק לאף-אחד), לעיסוק הבלתי פוסק במראה החיצוני (והיא מדברת על ארז
לא שהיא טועה- אבל מה עם קצת מודעות עצמית?), לשמלת-ערב-זנותית+עקבים על הבוקר, לצרחות ההיסטריות בגלל עלייה קטנה במשקל... יאללה כבר, נמאססססס!!!!!!!!!!!!!!

למעלה