אין אין על אלין הזו... עכשיו אמרה לאלירז

Sukhumvit

New member
אלירז מזכיר לי את איבגי.הבורר: "אלין,את יודעת

מה מקבלים על העלבת פותנה? "ונשמרתם לנפשותיכם",במדבר כ"ג,פסוק ט"ו - ועכשיו תתנשקו!" אלירז (במלעיל) למשרת הבורר הראשי לישראל!

schmoopy

New member
פותנה כפתה את עצמה גם בניסיון הסליחה

וזה גם משהו שהטריף את אלין, כביכול שפוטנה קובעת את סדר היום, זה כולל בעלות על הרגשות של אלין.

Fairywitch

New member
גם אני, כמו אלירז, אלרגית לטיפשים-

ולכן בהתחלה לא סבלתי את אלין. אבל שיניתי את דעתי- עם הזמן היא הוכיחה אינטליגנציה רגשית מדהימה, למרות החורים העצומים בידע כללי, אנגלית, או מידע שחורג מאופנה, דיאטות ותלבושות... בגלל האינט' הרגשית חיבבתי אותה, וגם בגלל שהיא אולי נעל- אבל נעל משעשעת וחמודה. הבעיה היא- שלאחרונה היא כבר ממש ממש לא

Daria83

New member
אנשים לא משתנים כ"כ מהר עימנואלה, גם לא

בריאליטי, הלוואי והיינו משתנים מהר, אבל לא. אני מאמינה שמה שאהבת באלין עדיין קיים, אז היא עוברת קצת ימים קשים, אז מה? קצת חמלה לקטנטונת.

Fairywitch

New member
אני סוחטת חמלה וסבלנות כבר כמה שבועות...

אבל לא נשארו עוד טיפות לסחוט... כמו שכתבתי בהודעה אחרת- היא התחילה לאבד אצלי נקודות ב: בכי המטופש אחרי הסולחה בבכי המיותר כשבירדי הגיעה החוסר בחוש ההומור (שתלמד לדבר צינית כבר!) הקיטורים הבלתי פוסקים על כל שטות(!!!) - התפקיד בקרקס, הדירוג ההוא (כמה עניין עשו מזה, דחילק!), זה שהביאו לה נעלי פוינט (מה יש לקטר על זה?) העיסוק הבלתי-פוסק במראה החיצוני שלה העובדה שעל הבוקר היא כבר בנעלי עקב ושמלת ערב זולה הצרחות ההיסטריות על העלייה במשקל (שם היא כבר כמעט איבדה אותי לגמרי- היא צרחה כאילו אונסים ושוחטים אותה!). ועכשיו ההתפרצות חסרת כל הפרופורציה על פותנה. זה מה ששבר את גב הגמל אצלי. היא דרמה קווין ילדותית ומתבכיינת, ואותי היא התישה לגמרי

XXXRONXXX

New member
אז ככה...

הבכי המטופש אחרי הסולחה - עד שהרגישה שיש לה ביטחון בבית ואנשים שאוהבים אותה ומגנים עליה היא הרגישה כאילו הכל נחרב פתאום. הבכי המטופש כשבירדי הגיעה - היא הייתה פשוט מתוקה שם. היא התביישה ממנה בסה"כ, פה אני באמת לא מסכים איתך. החוסר בחוש הומור - יש גם יש. את של פותנה היא אולי לא מבינה, אבל פותנה מגזימה איתה. אותי אישית אלין מאוד מצחיקה. התפקיד בקרקס - היא צדקה לחלוטין שם. הדירוג - שוב, צדקה לחלוטין. זה מעליב, מאוד. נעלי הפוינט - אוי נו, זה היה בגדר בדיחה. העיסוק הבלתי פוסק במראה החיצוני - מקבל. אבל זה היה מאז ומתמיד. נעלי עקב ושמלת ערב "זולה" - זה כמו הסעיף הקודם. מקבל. אבל זה תמיד היה אצלה. הצרחות ההיסטריות על העלייה במשקל - נו, באמת. זה היה בצחוק. ההתפרצות חסרת כל פרופורציה על פותנה - אני חושב שבמשך שעתיים היא הסבירה את זה מספיק טוב. פותנה מזלזלת בה, חד וחלק. ואני יודע שההודעה הזאת לא תגרום לך לשנות את הדעה שלך, אבל אני חושב שפיספסת אותה באיזשהו שלב.

sivan1237

New member
היא הסבירה שהיא ציפתה לפריט יותר שימושי מנעלי

ריקוד שלא עולות עליה.. כמו השמיכה של אלירז.. או פריט בעל ערך ריגשי עבורה כמו האבן של ארז..

Fairywitch

New member
תראה, בשורה התחתונה אני עדיין מעדיפה אותה

בגמר מאשר את איילה, סער או ארז... לגבי שני הדברים שקיבלת- הם תמיד הפריעו לי, אבל זה לא היה נורא לפני שהיא הפכה לקוטרית בכיינית. לגבי הסולחה- זה שאנשים אחרים כבר לא בריב- לא אומר שהפסיקו לאהוב אותה. לא הבנתי על מה ולמה היא בכתה שם, כאילו היא נורא נהנתה מהברוגז. זה ממש עיצבן אותי. ולגבי הדירוג- זה היה החלק הכי מטומטם. בשנה שעברה הייתה להם משימה דומה, הרבה יותר גרועה. הם התבקשו לדרג כמה דירוגים- מי הכי יפה, מי הכי תחמן, משהו כזה. הם החליטו פה אחד אז לא לקחת את זה ללב, ולהעביר את המשימה בחפיף. למשל, אני זוכרת שבהכי יפה שמו את עינב בובליל מקום שני
הקיצר- אף אחד לא עשה מזה עניין, העיקר היה להעביר את המשימה ולזכות בתקציב. והפעם- אלין והילה חפרו וחפרו וחפרו על זה אח"כ במשך שעות! זה היה מייגע
עדנה בכלל הגזימה עם ה"עדיף לרעוב" שלה...

s7m42

New member
את לא יכולה להתעלם מזה שבסופו של דבר

המשימה הייתה לדרג מי הכי פופולרי...

Fairywitch

New member
אפשר לראות את זה ככה, ואפשר לראות את זה

גם כלדרג עם מי הכי לא רוצים לפתוח בריב... אז דירגו את הזוג גבוה... ובכל מקרה, בשנה שעברה היו דירוגים יותר מעליבים (בפוטנציה), אבל צריך לחפף את זה בקטע של "בואו נגמור עם זה וזהו", ולא לחשוב יותר מדי על המשמעויות, בדיוק כמו שהציע גואל, שחזר ואמר "רצינו כבר לגמור עם המשימה הזאת". בחיי- אני הייתי *מתנדבת* לעמוד נמוך, העיקר לסיים עם זה.

s7m42

New member
כמו שאת אומרת את זה עכשיו

גם אלירז וגם סער (שלדברים שלו אי אפשר להתייחס באמת) אמרו את זה אחרי המשימה... הסיבה שכל הבלאגן קרה זה שאף אחד לא אמר באותו הרגע, וכל אחד כעס על עצמו או על אחרים על ההתנהגות באותו הרגע... לא כל אחד, רק מי שאכפת לו או מי ש"נדפק" במשימה זה מהמצבים האלה שעושים משהו מהר כדי לסיים אותו ואחר כך מתחרטים ומבינים שהיה צריך לעצור לשנייה לחשוב.

השרוף45

New member
אלירז מתנה ליקום ומדהים בתובנות שלו ואיזו...

ואיזו יכולת נתינה הקשבה ויעוץ הקטוט הזה בלי שום קשר למשחק המסחרי הזה אני אומרת תודה למי שליהק אותו ואומרת תודה גדולה להורים של אלירז שגידלו קטוט כזה חכם לדעתי מי שיהיה בגמר הם אלירז אלין איילה סער וארז כי ברגע שהם יעלו את הצד הרע לרוב ככה יהיה להם יותר כסף 3 רעים מול אלירז הטוב ההפקה לא אולכת אם הצדק ואותה לא מעניין אף אחד מהדיירים הם בתוך עסק מסחרי ושם רואים רק את השקע והתקע שמייצר את זרם הכסף זהו אבל אם לנו חשוב אלירז ומה שהוא מייצג אז ניתן לו את המליון למרות המשחקים המלוכלכים של ההפקה

שושוווו

New member
וכן ירבו אנשים כמו השניים אלין ואלירז../images/Emo23.gif

פותנה יכולה ללכת לחפש. היא באמת מזלזלת וחושבת שמגיע לה הכל... הדברים שאלין אמרה היום חידדו לי והבהירו לי מי היא,תמיד אמרתי שיש בה משהו שלא מסתדר לי,שהיא לא מושלמת כמו שכולם טוענים. אגואיסטית,זאת המילה המדויקת בשבילה. אלין ילדה בת 19, יכולה ללמד את פותנה אישה בת 40 המוןןןןןןן!!!

katam

New member
אם היא לא תיהיה בגמר אין לי כוונות לראות אותו

את סער, איילה ופותנה אני לא סובלת את גואל הילה וארז עוד אפשר לראות אבל היא ואלירז הם הכי מתוקים

אלין מלכה אבל

היא לא מבינה את פותנה בכלל. אלירז אמר לה חד וחלק, "את נופלת כל פעם מחדש בגלל ההומור של פותנה שאת לא מבינה" פותנה אומרת לאלירזז דברים כמו שהיא אומרת לאלין , באותו הטון רציני, אבל אלירז כבר קלט שזה ההומור שלה ולכן לא לוקח קשה אלא זורם איתה, ואלין כל פעם מחדש לוקחת אותה חדשה ואז נהיה בלאגנים.

למעלה