אימא

אופק 3

New member
מי לא מגיע?../images/Emo12.gif

מי זה מה זה?????
אנחנו מכירים? עכשיו ברצינות הייתי בכמה מפגשים היה לי עניין. כרגע לא מתאים לי.. אה... עוד דבר החלטתי להשאר אנונימי
וורטואלי
אתם מצחיקים וטוב שכך המשמרת עוברת לי באחלה של כייף

שאני אגלה לך שאני רב"ט?../images/Emo6.gif

היה לי מפקד כל כך מגעיל בצבא, שבאופן עקרוני לא הסכמתי להעביר אליו את הבקשה של השלישה להקדמת דרגת הסמל שלי ליום העצמאות, ולכן השתחררתי רב"טית
כבר אז זה ממש לא עניין אותי. היום, באופן מפתיע - זה מעניין אותי אפילו פחות

אופק 3

New member
רק רב"ט ../images/Emo6.gif

את חמודה וזה סופיייייייייייייייייייייייייי

shon שון

New member
לא עברתי, לא יודע איך אגיב

דוקא יצא לי להיות בצד שלו, בגלל העובדה שהיו לה ילדים שקראו לה אמא, גם ביתי הצתרפה לחברה

סחתיין עלייך,

אני נעלבתי כשהחתולה שלי הלכה לגור אצל אמא שלי ובאה אליי רק לפינוקים. אם הייתי במצב שלך, פייר? לא יודעת איך הייתי מגיבה.

r o n35a

New member
זה מפריע לך ובצדק !!

זה מפריע לך כי אם לא, לא היית כותבת . מפריע ובצדק. לעיתים אצל ילדים נוצר בילבול . הגבולות הכל כך ברורים לנו מטשטשים אצלם. סבא הופך לאבא, חברה לאמא וכו"צב גרוש ששואל "זה מפריע לך ?" הוא אנפנטיל לא מפותח. הוא היה חייב לתקן את הילד ולהסביר לו מי אימו האמיתית. הנסיונות שלך להראות חזקה [כחלק ממלחמות בין הגרושים] "לא מפריע לי" ,גם הוא לא חכם. את באמת רוצה לשמוע את הילד שלך קורא לה אמא...??? את חייבת לדרוש ממנו להפסיק לבלבל את הילד ולשמור על מעמדך כאמא הרי אמא יש רק אחת

../images/Emo6.gif

אחת התופעות הביזאריות ביותר בפורום הזה היא, כשאני כותבת משהו אחד ובא מישהו ומסביר לי מצויין איך אני מרגישה בדיוק ההיפך ממה שכתבתי. ובכן - קוראים לי שורן ואני בת 33. יש לי יכולת טובה מאוד להביע את עצמי, בכתב ובעל פה. אני יודעת להביע את מחשבותיי, רגשותיי ודעותיי. אם זה היה מפריע לי - הייתי כותבת שזה מפריע לי. אני העליתי את הנושא כאן כי הוא רלוונטי למקום הזה. לא כתבתי עליו בקומונות שאני כותבת בהן. לא בפורומים אחרים. רק פה. כי זה נושא שידעתי שהרגשות כלפיו שונים והדיעות חלוקות. עניין אותי לראות איך יתפתח הדיון. תאמיני לי, אף אחד מאחוזי הנכות שיש לי לא קשור בשום צורה ואופן לנכות שכלית. אל תבטלי את הרגשות והדיעות שלי בגלל שאת חושבת אחרת או חושבת שהיית מרגישה אחרת.

r o n35a

New member
אז קודם כל אני הוא :)

לי היה קשה לקבל שילדתי תקרא לאדם אחר [חלילה] אבא. ובמבחן האדם הסביר לדעתי אני לא לבד. אם זה מקובל עליך , מאחל לך אושר ושיתוף פעולה פורה עם האמא הנוספת.

ואני שרון ולא שורן../images/Emo6.gif

זה שהוא יקרא לה אימא יהפוך אותה לאימא שלו? אז יכול להיות שאני לא עומדת במבחן האדם הסביר. ההגיון שלי עובד אחרת. עד עכשיו הלך לי איתו לא רע

r o n35a

New member
שרון שרון שרון

עזבי את האגו לרגע ותחשבי קצת על הילד. את יודעת מה ...... ירדתי מזה....... יום מתיש עבר על כוחותנו ואין לי כח להכנס לזה... שיהיה לך רק טוב
לילה טוב

cheshire9

New member
הילדים שלי

קראו לי בשם הפרטי מאז קטנותם..... אז אף אחד לא קרא לי אף פעם "אבא". וזה לא ממש חסר לי......

למעלה