אימא

אני בת להורים גרשים

שהתחתנו שוב לאשתו של אבי אף פעם לא יכולתי לקרוא אמא כי אמא יש רק אחת אבל מה שמוזר שדווקא לבן זוג של אימי ששימש לי כאב אם השנים קראתי לו אבא אבל אף פעם לא בנוכחות אבי הביולוגי למרות שידע על כך בהתחלה בתור ילדה בת 4 קראתי לו אבי ואחר כל אבא למרות שאמא היתה בהלם אבל לא ניסתה לחסום אותי היום שכבר התחתנתי ואני נשואה בעצמי משום מה קשה לי שוב לקרוא לו אבא במיוחד שבמשך השנים ועכשיו יש לי מין הורות מחודשת עם אבא הביולוגי שלי למרות שבקשר לאמא אני חושבת שבעלך יכול להסביר לו שיש לו אמא אחת שהביאה אותו לעולם ואת שלו ולברר מדוע חשוב לו לקרוא לאשה האחרת אמא

OnlineOne

New member
אתנחתא קומית

חבר של חברים (או קשר ארוך כזה) נפל גם קורבן לטעות אימהית של ילד. כשהיה הבן שלו קטן, החליטו שני ההורים, שעבדו שעות רבות כל יום, להעסיק או-פר(מטפלת) ארגנטינאית שתגור עם הילדים ותטפל בהם כל אימת שההורים לא בבית. ההורים יצאו בנחת, הילדים גדלו עם האו-פר והבית החמים שלהם התנהל כשורה. כשגדלו הילדים והבכור הגיע לגיל 14 בערך, נגמר תפקידה של האו-פר אמנם את החותם שלה היא השאירה: עד היום, כשהוא בן 22 בערך, לילד יש עברית מושלמת אבל במבטא ספרדי כבד... הקשר לדיון הזה, הוא שילדים קטנים לא ממש מחפשים להבין את כל הצרות של המבוגרים ומעדיפים לבחור בדרך הקלה להתמודד איתה. הילדים של אותו זוג (הבכור לפחות) התרגלו לעברית של האו-פר ולא רצו להתרגל גם לעברית של ההורים, שדיברו עמם פחות, והילדים של פותחת הדיון הזה, שכנראה גרים עם האב, מעדיפים שלא להסתבך ולקרוא גם לזוגתו החדשה אמא, פשוט כי זה יותר קל להם. אמנם הורי חיים ביחד, אבל מה"ניסיון" שיש לי עם חברים שהוריהם גרושים- אם הצד שלא מגדל את הילדים לא מזניח אותם, הוא תמיד יקבל את העדיפות של ההורה הביולוגי על חשבון בני הזוג...

הילדים של כותבת ההודעה ממש לא גרים עם

אבא שלהם... והם בטח שלא מפחדים להתעסק עם מישהו. הם ילדים. לא צריך לסבך כל דבר או להפוך כל דבר לפסיכולוגיה בגרוש

../images/Emo6.gif

הזכרת לי ילד של חברים של אחותי שלמרות מוצאו האשכנזי ביותר מדבר בח' וע' גרוניות בגלל מטפלת תימניה. ילדיה של פותחת השרשור גרים איתה באושר גדול. מצד שני, פותחת השרשור לא חושבת שעצם זה שבנה קורא לאשתו של הגרושלה "אימא" מוכיח שהוא אוהב אותה יותר או פחות וכו'. בריאות ואושר

א פרסקי

New member
שיר לאמא שיר לאמא שיר לאמא

מקווה שמותר להעלות מילים שמתי גם את הכותב והמבצע ורק חלק מהשיר אמא סליחה שאני מתלכלך אם סי מנצור יאאלה איפה הטרבוקה שלי ינעל דינק. אמאאאאא איפה הטרבוקה. תקשיבי לי טוב אמא כאן אם סי מנצור 2003 סוגר איתך תחשבון יאמא, זוכרת עם מי השארת אותי בי בי סיטר?? עם צ'יקו הבן של צדוק הזגג הכין לי מטרנה מהמים של הבאנג לא מספיק הייתי פג נולדתי בחג יום כיפור לא נתת לי שלוק מהשד במפסקת רץ לתקווה לדפוק שיפודים ואני באינקובטור הורדתי קילו ועשרים לא החלפת לי טיטולים היה לי קקי אספנים אורנה בנאי ואני ניראים תאומים ניקית לי ת'אוזניים עם פילטרים של נלסון לא לימדת אותי לחצות כביש שאסון האלכסון מצאתי עצמי על גריל של קורטינה בדרך לראש פינה ינעל דינה איזה אמא שלחת אותי לגן עם פרוסה וצימחוני כל הילדים בגן קראו לי חטופי יא'תמוני שרו אבא שמעון דפקו לי ג'חנון בראש ואבא של יוגב הגנן הרביץ לי עם מלקוש. אמא סליחה שאני מתלכלך שיקראו לי שתינקר אבל אני שם הקלפים על השולחן יאאלה עוד פעם אחת עליי.... אמא סליחה שאני מתלכלך אם החבאת לי תטרבוקה אני תופס אותך חבל לך על הזמן.

א פרסקי

New member
MC מנצור האחד והיחיד

יש לו המון שירים מדהימים כמו השיר על מרפי הבן זונה

מח שב על

New member
זה לא הגרוש לך זה בעלך לשעבר

הזכות שלך עליו אבדה תקלטי זאת וכל האחרות זה לא הגרוש שלכם , שכחו מזה , נכון שאתן מנסות לשלוט בו היום דרך הכסף אך הוא לא שלכן יותר

מח שב על

New member
מעולה , לכן הוא לא שלך

תפסיקו עם כל הרכושנות הזו התגרשתן , תעזבו , לכו , אל תחזרו רוצות כסף ? לילדים מגיע לכן לא

באימא'שך

מה הקטע שלך? מהנסיון שלי הוא דווקא זה שניסה לחזוררררררררר די עם ההכללות האלא בולשיט

הוא מעולם לא היה בעלים שלי ולכן הוא פשוט

הגרוש שלי. אין לי שום רכושנות עליו. אני לא מנסה לשלוט בו. כנראה שאתה ממש שולט בחומר, כי באמת לא מגיע לי (ואני גם לא רוצה) ממנו כלום. לילדים מגיע. קוראים לזה מזונות. בריאות ואושר לך

Wane

New member
אני קוראת לאשתו של אבא שלי אמא כבר

8 שנים בערך. מאז שהם התחילו לצאת, אולי יותר. לאמא שלי אף פעם לא הייתה בעיה, אני חושבת. אני בטוחה שבהתחלה קצת עצבן אותה. הבעיה שלי הייתה שאמי החורגת כביכול לא אהבה את זה בהתחלה.. לאט לאט זה הסתדר לה ואנחנו בסדר גמור עכשיו. האם הביולוגית שמחה שטוב לי. לא אכפת לה איך אני קוראת לאחרים והיא יודעת ש'אמא' ו'אבא' זה האנשים שמגדלים אותך ולא מעיד על קשר ביולוגי מסויים.. יום טוב

k e r e n m

New member
למרות

שאני לא בסטטוס שלך..אני חושבת שאסור לך להתייחס לכך כעניין של מה בכך ולהציב גבולות-כי אמא יש רק אחת ולא שתיים. אני במקומך הייתי משוחחת עם הבן ומסבירה לו, וגם עם הגרוש שידרוש שלא לכנות את החברה "אמא". היום זה לא מפריע לך בעתיד את עלולה לסבול מזה קשות.תתאפסי ומהר..

למעלה