אילן רמון

אילן רמון

what a way to die
>ספל חמאה מדליקה
<

R a c h e

New member
לא יאמן../images/Emo70.gif

לא מסוגלת עדיין להדליק נר... רחל. <עם שמץ של תקווה???>

Le Fay

New member
נתקע לי בגרון.

עוד מוות מיותר לתפארת מדינת ישראל. במקום לקחת את שניים וחצי המיליונים שהלכו על זה, ולהשקיע אותם בשיפור תשתית הכבישים כאן. כואב הלב על המשפחה.

החללית לא נחתה

או נחתה בכמות גדולה של חלקים. תדליק טלויזיה, תפתח רדיו. WWW.GLZ.CO.IL >ספל חמאה מצטערת שאין לה טלוויזיה במקרים כאלה<

גל נעים

New member
יש דיווחים על גוף שמימי שטס ליד ה..

המעבורת. האם זה טיל או מטוס ירוט אי אפשר עדיין לדעת. מה שבטוח שהדיווחים מספרים על איזה שהוא גוף שמימי שטס ליד קולומביה. ------------------------------------------------------------------ אני כבר מתאר לעצמי מה הדוסים יגידו:"נו בטח,זה בגלל שהם נחתו בשבת..." <ואני לא צוחק אפילו לא לרגע ולא מנסה לעשות מזה קוריוז>

Ho My Goddddddd../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

כן עכשיו אני כבר מעודכן. איזו טרגדיה נוראה! יהי זכרם ברוך.

Le Fay

New member
מעבורת כנראה נכנסה לאטמוספירה

במהירות הרבה יותר גבוהה מהמותר. מדובר במעבורת בת 22. ואחרים ימצאו סימנים גם בזה שההתרסקות אירעה מעל לעיירה טקסאנית בשם "פלשתין".

מותר לי

New member
נו, בטח,

זה בגלל שהוא יצא מארץ ישראל, זה בגלל שהוא התקרב לאלוהים, זה בגלל שהוא נחת בשבת, זה בגלל שהאבן של הכותל היתה מדי כבדה למעבורת! לא הגיוני לחשוב כך? זה אולי קצת הגיוני, אך לא דוסי ועל כן יש לטעון טענות יותר טפשיות שיעלו בקנה אחד עם התזה החרידאית.

בן הרב

New member
../images/Emo16.gifזהו אין תקווה ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

הם מעורפלים ומערפלים בחדשות את הנושא אבל בין המילים אפשר לשמוע שאן תקווה הם הלכו ולא-פיי נשמה אולי אפשר להשאיר את הצניות לפעם אחרת בקשה

Le Fay

New member
הציניות של יוזמי הפרוייקט לא מטרידה

אותך? ממש היו מוכרחים לשלוח טייס חיל אוויר במקום מצלמה!

בן הרב

New member
אני לא מתווכח אם את צודקת או לא

אבל עכשיו זה לא הזמן והמקום (עדיין מתגעגע לשבת שהיית כאן)

גל נעים

New member
אני לא יכול להשלים עם זה.

נמאס לי מטרגדיות לאומיות. אני עייף מזה. והכאב הזה, כאב ההזדהות הזה לא עוזב אותי.

ידו בכל

New member
מזעזע !!

אסון ! מי שרוצה לקרוא קצת על מה שקורה בנאס"א ואיך היא מתנהלת, יכול לקרוא את ספרו של הפיסיקאי ר'צארד פיינמן "מה איכפת לך מה חושבים אחרים". חצי מהספר מתאר את רשמיו של פיינמן, שהיה חבר בוועדה שחקרה את התפוצצות של המעבורת צ'אלנדר ב 1986. מדיברי הביקורת שלו על נאס"א הרלוונטים כמעט לכל גוף גדול וענק אפשר היה להבין כי אסון נוסף אפשרי מאד. מרתק במיוחד אותו ניסוי פשוט שהוא ביצע בשידור חיי של ישיבת הוועדה, כאשר הוא הטיל טבעת אטם עשויה מגומי משרידי הצ'לנדר והטיל אותה למי קרח והראה שהיא מאבדת את גמישותה בטמפרטורה של 0 מעלות. מה שתהתברר כסיבה לכך שהצ'לנדר התפוצצה.

אילן רמון השתתף בהפצצת הכור בגרעיני

בעירק. לזכרו
Ground Control to Major Tom Take your protein pills and put your helmet on Ground control to Major Tom Commencing Countdown, engines on Check ignition, and may God's love be with you This is ground control to Major Tom You've really made the grade And the papers want to know who's shirts you wear Now it's time to leave the capsule if you dare This is Major Tom to Ground Control I'm stepping through the door And I'm floating in the most a peculiar way And the stars look very different today For here am I sitting in a tin can Far above the world Planet Earth is blue And there's nothing I can do Though I've crossed one hundred thousand miles I'm feeling very still And my spaceship seems to know which way to go Tell my wife I love her very much She knows Ground control, to Major Tom !Your circuit's dead, there's something wrong ?Can you hear me Major tom ?Can you hear Me Major Tom ...Can you hear me Major Tom

הנשיא בוש מדבר עכשיו

שידור חי המנהיג העולם החופשי מדבר על הטרגדיה נורא

למעלה