איכס

James Hammerton

New member
ומה הוא בעצמו מרגיש כלפיך?

כי תראה, גם אם הוא היה הכי נחמד בעולם אבל לא מעוניין בקשר, אז בכל מקרה זה לא משהו שיכול ללכת. זה נורא מוזר, כי מצד אחד אתה מנסה להתרחק ממנו ומצד שני אתה לא יכול... כביכול אתה מנסה להכריח את עצמך להפסיק לחשוב עליו. זה בד"כ לא הולך ככה... תנסה פשוט לעשות דברים אחרים עד שתשכח ממנו (בקטע הרומנטי), בסופו של דבר זה חייב יהיה לקרות.

הוא לא מרגיש כלום

הוא לא בקטע בכלל... הוא פשוט לא נקודה. הוא קיבל אותי ממש יפה כמו חבר והכל, עזוב חבר... כמו הבן אדם הכי מדהים בעולם.. הוא שואל אותי מידי פעם איך אני עם זה.. ושאני אומר לו תודה על איך שהוא הגיב הוא אומר לי "בשביל זה יש חברים"... רקכשסיפרתי לו הוא אמר כל מיני דברים של "צריך להלחם בשביל הקשר הזה ואני מתכוון להלחם עליו ואני לא רוצה לאבד אותו..." וכל מיני כאלה.. ובגלל זה קשה לי לחשוב עליו כבן אדם רע/חרא/אגואיסט/מגעיל כל מה שרק הוא בעצם. נכון אני מנסה לשכוח אותו, בכוח.. לא יודע.. עד הזמן האחרון כל פעם שרק חשבתי על מישהו אחר הרגשתי שאני בוגד בו או משהו כזה.. עכשיו פחות... אבל עדיין... מנסים לחשוב על אנשים אחרים פשוט... וכל פעם שהוא קופץ לראש לזכור כמה שהוא חרא של בן אדם.. רק כל פעם שאני מזכיר לעצמי כמה הוא לא.. אני שונא את עצמי יותר ויותר... אבל שוב כמו קודם.. יהיה טוב...

James Hammerton

New member
בטוח שמה ששמעת נכון אגב?

וחוץ מזה, זה שהוא עשה דברים רעים לא אומר שהוא לא יכול גם להלחם על קשר או לתמוך בחברים שלו...

תתפלא..

במי עדיף לך לפגוע ביתר ברירה.. בחברים הכי קרובים אליך? או באלה שהם ככה לא בדיוק החברים הכי טובים.. לא כאלה משפיעים על החיים...? ברור שעל אלה שלא משפיעים על החיים... רק שהוא פגע בהכי קרובים אליו.. ולא בשום אין ברירה.. מתך כוונה.. מתוך רצון.. מתוך אגואיזם בלבד... בגלל זה המצב מבלבל...

James Hammerton

New member
הבנתי

במקרה הזה, אם חבר פוגע בך (או בחברים שלך) - תחשוב שוב אם הוא באמת חבר...

בי הוא לא פגע

זה מה שמבלבל... אבל זה לא שהוא פגע בחברים שלי... הוא פגע בחברים שלו! הכי קרובים אליו! אבל על החברות שלנו הוא רצה לשמור (ותאמין לי, שהיא הייתה הרבה פחות חשובה לו מחברויות אחרות).. אז מה הולך כאן.. לא ממש מסתדר לי...

James Hammerton

New member
אני לא יודע

כי אני לא מכיר אותו... יכול להיות שיש לו אינטרס כלשהו. אבל בכל אופן, היה לי קשה להתחבר או להכנס לקשר רומנטי עם מישהו שפוגע בחברים הקרובים לו, כי אם הוא פוגע בהם - הוא יהיה עלול בעתיד לפגוע בי.

probably

New member
now I'm broken.

דע לך כי הזמן הוא רופא חינם. אני מבין את קשייך, ומנסה להעריך את מצבך ממבט מאד אובייקטיבי. אז קודם אני אומר לך, תסתכל על המצב כהתפתחות. החוויה הזאת ביגרה אותך. היא גרמה לך להבין דברים שלא הבנת קודם. היא מכאיבה. רק שלא ת שאיר צלקת. שלא תהיה בררן מידי בעתיד. תבין שעכשיו, תבחר את אנשיך בצורה יותר מבוקרת. וזה פוסיטיבי עד מאד. יחד עם זאת, אני מבין שקשה וכואב לך. וזה קורה כמעט בכל פרדה של שני אנשים באמת הרגישו אחד כלפי השני, משהו. זאת תופעה שכיחה שכואב לך, והיא גם ברורה מראש ומאד-מוסברת. ראציונלית. קשה להתמודד עם הכאב, אני מסכים. הייתי מציע לך לגמור בתוכך את הקונפליקט האחרון שלכם, להשלים עם עצמך כיחיד,ולתת לזמן לעשות את שלו. ובסוף תזכור אותו ולא תרגיש אליו דבר. זה קשה. וזאת לא הולכת להיות תקופה קלה כלל. אבל מערכת יחסים זה לא דבר פשוט, או קל להתמודדות, וידעת זאת כשנכנסת לקשר מראש. אני מצטער בפניך [feel sorry for you] על כל מה שקרה, ועל כל מה שהתברר שהבנאדם הזה הוא באמת. גם דברים כאלה קורים. אתה לא צריך לשכוח אותו, רק לקבל שאתם כבר לא ביחד. ובאיזשהו שלב, אתה גם חייב לצריך להכריח עצמך שאין טעם שתאהב אותו עוד. ולסיום, אתה לא מגעיל. אתה אנושי. וזה מה שיפה בנו. אנו מרגישים וכואב לנו [לחלקנו, לדאבוני הרב]. וגם טוב לנו. שיהיה לך יום מקסים. :)

למעלה