איכס

איכס

אני מרגיש מטונף.. אני מרגיש מגעיל.. אני דוחה את עצמי.. אני כל כך שונא את עצמי. שלוש שנים שאתה מאוהב בבן אדם.. שלוש שנים.. ואז פתאום הכל מתפוצץץץ אתה מבין עד כמה הוא חרא של בן אדם סכסכן מגעיל שאין לו ערכים שלא אכפת לו מאחרים שהוא אגואיסט מגעיל שסוף סוף יצאת מהבועה שלך אז יופי אז תנצל את זה תשכח אותו אבל לא אני לא ישכח אותו אני לא מסוגל הלב כואב מידי למרות שאני יודע עד כמה הוא חרא עד כמה הוא לא באמת אנושי הלב עדיין אוהב אותו, ולא יכול לשנוא אותו אז אני שונא את עצמי אני מפנה את השנאה הזאת כלפי כי אני טיפש שלא מצליח להתגבר על הרגשות שלו טיפש שחי באשליה שאני באמת שוכח אותו אבל כל פעם שרק עולה השם שלו כואב הלב בדיוק כמו לפני ש"שכחתי אותו" איכס... אני מגעיל...

טIcטי

New member
../images/Emo14.gif

אממ.. ואוו זאת הודעה נורא נורא טעונה. אני חושב שרק הזמן, הוא התרופה פה. אנחנו לא באמת יכולים לשלוט על הלב. כמה שהיינו רוצים. אבל אני חושב שאין כאן מקום לשנאה. לא אותך ולא אותו. הוא התגלה כבנאדם רע, כמה שזה קשה, אוקיי מוחקים. אתה? אתה הכי לא אשם פה. כי כמו שאמרתי אתה לא שולט על הלב. כל שאתה יכול לעשות, זה לקוות שעם הזמן הכל יחלוף. ולהעזר באנשים שלצידך. מאחל לך המון המון בהצלחה. ושעם הזמן הכל יחלוף.
.

Beautiful Scar

New member
האמ.. ../images/Emo199.gif

הזמן לא מרפא את הכאב, הוא רק מרגיל אותך למצב החדש.

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif אהמ. הבעתי את דעתי. לא ביקשתי

שתגיבי. במיוחד לא עם כמות הפסימיות שבך. תודה ויומנעים.

Greeny16

New member
זה מסוג ההודעות שאני שונא שאומרים!!

(ההודעה של ליגל)

לדעתי

פשוט צריך לא להגיב אם הרעיון שלך הוא לפגוע.. זה הכל... פשוט די עם כל התגובות הזל האלה שסתם עושות חרא לאנשים....

eliormagick

New member
לפעמים...

צריך לדעת לחיות עם דברים ולקבל אותם... גם אם זה אהבה שלא תהיה שלך ותמשיך לאהוב אותו תמיד ועד כמה שהוא דפוק מגעיל וכל שאר הדברים אתה עדיין אוהב אותו אז פשוט צריך ללמוד לחיות עם זה ולקבל את זה כמשהו שקיים בתוך עצמך ולהאמין שהזמן ירפא... אבל עד שהוא ירפא צריך לחיות עם זה... כמו שחיים עם מחלה ככה לחיות עם זה עד כמה שזה לא נשמע אופטימי לדעתי זה מאוד מציאותי

yafit17

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

אני יודעת איך אתה מרגיש אבל אם שמת לב פתאום שהוא חרא של בן אדם עכשיו יהיה לך יותר קל לשכוח אותו בדר"כ שמאוהבים במישו כל דבר שהוא עושה אפילו רע לא נראה לנו מזיק אבל אם שמת לב פתאום שהוא חרא אתה כבר עם רגל אחת לשכוח אותו כמו ששחף אמר עם הזמן הכל חולף באמת מניסיון! תיהיה חזק

James Hammerton

New member
האם היה ביניכם משהו?

או שרק היית מאוהב בו? ספר קצת יותר על הרקע
בכל אופן, אני יכול להגיד לך כמעט בודאות שסביר להניח שלא תחשוב עליו יותר (בהקשר רומנטי, אולי כן תרגיש כלפיו סלידה) תוך זמן לא רב.

אני דווקא חושב...

שאתה תגלה לאט לאט כמה הוא בכלל לא מעניין אותך..כי גם לי היה מקרה דומה... אבל אתה תיראה איך אתה בעצמך כבר לא תירצה להיסתכל עליו... הוא יגעיל אותך בצורה כזאת שאתה כבר תגיד לעצמך... "רגע רגע...איך לעזאזל עוד הייתי מאוהב?...מה אני דפוק?..".... בהצלחה אחי...יהיה טוב...תיהיה חזק....

spooky shadow

New member
אם

הוא לא היה מגעיל וסכסכן לעולם לא היית שם לב אליו ומתאהב בו מלכתחילה. אז אל תתבכיין על זה שגילית שמתאהבים רק בשמוקים. מורגן.

לא היה משהו

אני מאוהב בו במשך שלוש שנים.. הוא יודע עלי והוא יודע על האהבה שלי.. והוא קיבל אותי.. הוא אמר לי משפטים כמו "צריך להילחם על חברויות" "בשביל מה יש חברים" וכל אלה.. שפשוט לא מתאימים לסיפורים ששמעתי.. למעשים שהוא עשה.. ששם כאילוץץ החברים שלו הם הדבר האחרון שקיים.. אם בכלל.. בסדר העדיפויות שלו... כמה שהיא פסימית.. יש משהו במה שהיא אומרת... הזמן לא מרפא.. הוא רק מרגיל למצב הקיים.. זה קשה.. אבל לא נורא מתרגלים... וליוני... לא אחי.. אני לא מצליח להרגיש אליו סלידה.. כל יום אני מתאהב בו מחדש.. למרות כל מה שאני יודע... על זה אני שונא את עצמי.. על האהבה הדבילית הזאת שאני לא מצליח להתנתק ממנה... אבל יהיה טוב =] צריך להיות אופטימים.

למעלה