איכס

שלושי

New member
איכס

נירוונה אין לכם טעם במוסיקה red hot chilli peppers זה הדבר האמיתי ואל תזיינו לי את השכל שנירוונה זה סמל כי הם לא וקורט קוביין הוא חתיכת נרקומן שלא ידע כלום מהחיים שלו

Hole In The Sky

New member
יאללה מי בא איתי להביא לו מכות?

מה אתה בכלל מבזבז מהזמן שלך כדי להיכנס לכתוב כמה אתה שונא נירוונה? בזבוז.. תעשה דברים יותר מועילים בזמן הזה.

tomgavish

New member
אני אני אני אני אני אני אני אני אני

ועוד ה100 אנשים שיהיו איתי.........אנחנו באים עם אלות ואבנים (וכמובן מזרקים), לשבור לרד הד הזה תראש, חוץ מזה כנראה שהוא לא יודע אבל גם חברי רד הוט צ´ילי פפרס היו על סמים הרבה שנים ודרך אגב הדיסק החדש שלהם מסריח

שלושי

New member
אממ אני יודע

ואני לא מבין מה הבעיה שלכם שאני אומר את דעתי הרי אם זה פורום שעוסק בנירוונה אז זה לטוב ולרע אז אני אומר מה שאני חושב ונירוונה הם לא טובים בכלל ובלי קשר למוות של קורט אני לא הייתי נותן להם הרבה זמן לשרוד הם אומנם הצליחו אבל ההצלחה הייתה על סף קטיעה ודרך אגב צילי פפרס ענקיים ולמרות הסמים וכל הזבל שמסביב תראה אותם היום ואם אני לא טועה by the way רשם הצלחה ענקית....אז תקנו אותי אם אני טועה......אל תתעצבנו תהיו בני אדם

tomgavish

New member
דבר ראשון אתה צודק שההצלחה הייתה

נקטעת כי אם היית קצת חוקר היית מבין שקורט לפני שהוא מת במילא רצה לפרוש....דבר שני קראתי איזה ראיון שהוא עשה והוא אמר שברגע שהם יהפכו להיות סופר סטארים הם הורסים לעצמם תקריירה והם פורשים (מה שהם באמת עשו), דבר שלישי.... הם נחשבו בעולם המוסיקה כהממשיכים של הביטלס אל תשווה בכלל את רד הוט לנירוונה....אני יכול לכתוב מגילה על השטויות שאתה אמרת על נירוונה (כאלו דברי נגד) אבל אני מרחם על האנשים שקוראים את זה

tomgavish

New member
אחי להיות מנהל זה לא בא ברגל אתה צר

יך להוכיח תצמך

tomgavish

New member
תשאל את משי (hole in the sky) מה

מבקשים בשביל להיות מנהל פורום.....

חן ה

New member
אחי אבל.....

דבר אחד לא נכון שאמרת שהפורום הוא לטוב ולרע..... כי קודם כל עם אתה לא אוהב את נירוונה אז אל תיכנס לפה בכלל, למה נכנסת, ופורום הזה הוא של המעריצים של נירוונה ונכנס לפה מי שאוהב את נירוונה, וזה לא מעניין אותנו עם אתה שונא אותם

cleave

New member
תאמת זה לא ממש נכון

מה שהוא אומר זה די הגיוני אבל הוא לא צריך להגיד את זה בצורה כזו ! דבר ראשון שיסביר מה הוא חושב בצורה ברור ובלי כל ה "show" --אתה לא צריך לדבר בגסות כדי שיקשיבו לך אח!

חן ה

New member
לדעתי

מצד אחד אתה צודק הוא לא צריך להגיד את זה ככה בכדי שיקשיבו לו.... אבל מצד שני אני עדיין עומד על זה שעם הוא לא אוהב את נירוונה הוא בכלל לא היה צריך אפילו להיכנס לכאן כי לא סתם רשום נירוונה ב מ-ע-ר-י-צ-י-ם

cleave

New member
אבל

every man women n child has a right להגיד את דעתו כל עוד זה לא נוגד לכללים מסוימים האמת היא שהוא (מזה הוא או היא? טוב לא משנה) עבר על הכללים הללו אבל פרט לכך יש לו זכות להגיד /לשאול למה אנשים אחרים אוהבים את נרוונה כשדעתו מנוגדת לשלהם. את יכולה לחשוב מה שאת רוצה

חן ה

New member
טוב עם אתה אומר....

אבל אחי אני קודם כל בן.... ושנית, אני לא יודע, הוא אמר את דעתו, סבבה הוא לא עבר על הכללים, אבל זה שהוא בא לפורום שקודם כל הוא לא אוהב את הלהקה שלשמה הוקם אותו הפורום, וחוץ מזה שהוא נכנס בכזאת גישה...., שבא לך פשוט להרוג אותו....

cleave

New member
היי היי

ת מחזיר לי או משו ני בת לא בן לי לי זה שם של בת וכן תאמת ני רוצה לפוצץ אותו ....אבל מ... הוא קצת צודק תזה ת חייב להודות.

חן ה

New member
אופס מצטער.....

מצטער....., ולילו´ש לא רציתי להחזיר לך....., לא ידעתי..... והנה אני מודה....

למעלה