נירוונה אין לכם טעם במוסיקה red hot chilli peppers זה הדבר האמיתי ואל תזיינו לי את השכל שנירוונה זה סמל כי הם לא וקורט קוביין הוא חתיכת נרקומן שלא ידע כלום מהחיים שלו
ועוד ה100 אנשים שיהיו איתי.........אנחנו באים עם אלות ואבנים (וכמובן מזרקים), לשבור לרד הד הזה תראש, חוץ מזה כנראה שהוא לא יודע אבל גם חברי רד הוט צ´ילי פפרס היו על סמים הרבה שנים ודרך אגב הדיסק החדש שלהם מסריח
ואני לא מבין מה הבעיה שלכם שאני אומר את דעתי הרי אם זה פורום שעוסק בנירוונה אז זה לטוב ולרע אז אני אומר מה שאני חושב ונירוונה הם לא טובים בכלל ובלי קשר למוות של קורט אני לא הייתי נותן להם הרבה זמן לשרוד הם אומנם הצליחו אבל ההצלחה הייתה על סף קטיעה ודרך אגב צילי פפרס ענקיים ולמרות הסמים וכל הזבל שמסביב תראה אותם היום ואם אני לא טועה by the way רשם הצלחה ענקית....אז תקנו אותי אם אני טועה......אל תתעצבנו תהיו בני אדם
נקטעת כי אם היית קצת חוקר היית מבין שקורט לפני שהוא מת במילא רצה לפרוש....דבר שני קראתי איזה ראיון שהוא עשה והוא אמר שברגע שהם יהפכו להיות סופר סטארים הם הורסים לעצמם תקריירה והם פורשים (מה שהם באמת עשו), דבר שלישי.... הם נחשבו בעולם המוסיקה כהממשיכים של הביטלס אל תשווה בכלל את רד הוט לנירוונה....אני יכול לכתוב מגילה על השטויות שאתה אמרת על נירוונה (כאלו דברי נגד) אבל אני מרחם על האנשים שקוראים את זה
דבר אחד לא נכון שאמרת שהפורום הוא לטוב ולרע..... כי קודם כל עם אתה לא אוהב את נירוונה אז אל תיכנס לפה בכלל, למה נכנסת, ופורום הזה הוא של המעריצים של נירוונה ונכנס לפה מי שאוהב את נירוונה, וזה לא מעניין אותנו עם אתה שונא אותם
מה שהוא אומר זה די הגיוני אבל הוא לא צריך להגיד את זה בצורה כזו ! דבר ראשון שיסביר מה הוא חושב בצורה ברור ובלי כל ה "show" --אתה לא צריך לדבר בגסות כדי שיקשיבו לך אח!
מצד אחד אתה צודק הוא לא צריך להגיד את זה ככה בכדי שיקשיבו לו.... אבל מצד שני אני עדיין עומד על זה שעם הוא לא אוהב את נירוונה הוא בכלל לא היה צריך אפילו להיכנס לכאן כי לא סתם רשום נירוונה ב מ-ע-ר-י-צ-י-ם
every man women n child has a right להגיד את דעתו כל עוד זה לא נוגד לכללים מסוימים האמת היא שהוא (מזה הוא או היא? טוב לא משנה) עבר על הכללים הללו אבל פרט לכך יש לו זכות להגיד /לשאול למה אנשים אחרים אוהבים את נרוונה כשדעתו מנוגדת לשלהם. את יכולה לחשוב מה שאת רוצה
אבל אחי אני קודם כל בן.... ושנית, אני לא יודע, הוא אמר את דעתו, סבבה הוא לא עבר על הכללים, אבל זה שהוא בא לפורום שקודם כל הוא לא אוהב את הלהקה שלשמה הוקם אותו הפורום, וחוץ מזה שהוא נכנס בכזאת גישה...., שבא לך פשוט להרוג אותו....