איכס

חן ה

New member
סבבה אחי....

ואני שוב מציע לך, אל תשמע שיר אחד או שתיים של נירוונה תישמע כמה שירים ואתה תיראה שלדעתי גם אתה תואהב אותם...., עם תה רוצה כמובן כולם פה יכולים להמליץ לך על שירים.....

ענבר 2002

New member
חתיכת חרא מצוי.....

לך לחפש את החברים שלך זה שאתה כותב דברים רעים לא יביא אותך לשום מקום חמודי כולם בסופו של דבר יתקפו אותך לעזעזל ומה רע בסמים (לא שאני משתמשת)יש אנשים שנהנים מסמים משחררים לחצים וזה בדיוק מה שקורטי עשה רק הקורטני לאב הזונה המסריחה רצתה את הכסף שלו בזמן שהיא שמעה שהוא רוצה להיפרד ממנה לך תחזור למקום ממנו באת ואם יש לך מטבע לך תתקשר ותספר את הבול שיט שלך למישהו שאכפת!

שלושי

New member
וואו יפה יפה

רק חבל שאת הנאום הזה ביזבזת עלי אני בטוח שבמזרקה של דיזינדוף היו מקבלים אותו בזרעות מחוררות ויפות והיו אולי מנסים להבין מה את בדיוק רוצה שיעולמטומטמתשיעול אני לא נעלב ואני די שמח שאת חושבת שיש לי מטבע את יודעת מטבע זה התחלה של מליון אז באמת נירוונה לא בשבילי ואני נהנה כל פעם מחדש לציין את זה פה וזה כייף לראות אותכם מתעצבנים ולא יודעים לדבר כמו בני אדם רק מחזק את הטענות שלי כל פעם מחדש אבל תמשיכו נראה לאיזה שיאים חדשים אתם מסוגלים להגיע גם לכם זה יעבור פעם.....

tomgavish

New member
יאללה שילשולי לך הבייתה אין לך מה ל

חפש פה.......ת´לא אוהב את נירוונה אז תעוף מפה אין לי כוח יותר להסתכל על השירשור המפגר הזה שמלא בשטויות שאתה מדבר בלי לדעת מה להגיד.....אין לך מה להשוות בכלל את נירוונה לפיפילים.....ההצלחה של הרד הוט הייתה קצת אחרי ההצלחה של נירוונה (אני מדבר על ההצלחה החזקה בכל העולם)....וגם אמרו הרבה דברים על נירוונה שבחיים לא יגידו על רד הוט

חן ה

New member
משי....

אולי תמחקי את כל ההודעות של הזבל הזה עד שהוא ילך כבר...

cleave

New member
טוב איש

אז ככה ת ילד קטן שלא מבין מהחיים שלו, אולי שהביטחון שלו לא גבוה במיוחד ולכן אתה נהנה לעצבן אותנו כי אין לך משו אחר לעשות זה די ברור . אבל למה לרדת על להקה שר-ו-א-י-ם שאתה לא מבין בה כלום למה לעשות לעצמך בושות מצד אחד כשאתה יכול מצד שני לקרא דברים חכמים הכתובים בפורום ללמוד , לשמוע שירים להבין קצת מה קורה ואז בסוף אם אתה עוד לא חובב נרוונה תסביר לנו למה בצורה מובנת כלומר לא: "שיעולמטומטמתשיעול". צדקת בהתחלה כשאמת שזה גם לטוב וגם לרע ואז דרדרת את עצמך לירידות (בורות מצידך)
s.p אני לא חושבת שמישו באמת מתעצבן ממך איש יקר . חושבת אני שבאיזה שי צורה גם הם נהנים מכל הסיפר הזה .

שלושי

New member
אז בואו נמשיך

למה לעצור פה שאפשר לעשות את זה הרבה יותר מעניין? תנו רעיון ותזרמו איתו אתם יודעים מה אני אתחיל נירוונה לא ראויים לפורום הנה אמרתי את זה בלי שום קללה או משהו בסגנון תמשיכו כמו בני אדם מה שאתם עושים הוא להסתוב סביב הזנב של עצמכם

שלושי

New member
../images/Emo127.gif

All around the world We could make time Rompin´ and a stompin´ ´Cause I´m in my prime Born in the north And born to entertain ya ´Cause I´m down for The state of Pennsylvania I try not to whine But I must warn ya ´Bout the girls From California Alabama baby Said hallelujah Good god girl I wish I knew ya I know I know for sure That life is beautiful around the world I know I know it´s you You say hello and then I say I do Come back baby ´Cause i´d like to say I´ve been around the world Back from Bombay Fox hole love Pie in your face Living in and out Of a big fat suitcase Bonafide ride Step aside my Johnson Yes I could In the woods of Wisconsin Wake up the cake It´s a lake she´s kissin´ me As they do when They do in Sicily I know I know for sure That life is beautiful around the world I know I know it´s you You say hello and then I say I do Where you want to go Who you want to be What you want to do Just come with me I saw God And I saw the fountains You and me girl Sittin´ in the Swiss Mountains Me Oh My O Me and Guy O Freer than a bird ´Cause we´re rochin´ Ohio Around the world I feel dutiful Take a wife ´Cause life is beautiful I know I know for sure #&$%?%&/#$&% I know I know its you #&%$/(%&?&%$ Mother Russia do not suffer I know you´re bold enough I´ve been around the world And I have seen yor love I know I know it´s you You say hello and I say I do

tomgavish

New member
בוא נגיד ככה....אם באמת נירוונה כבר

הייתה גמורה מבחינת קריירה אתה צודק לגמרי למה לדבר על משהו שנגמר? אבל פה הטעות שלך זה לא נכון.....הם לא גמורים הם עומדים להוציא שירים חדשים (שהוקלטו לפני שקורט מת), מה שמראה שהקריירה שלהם לא גמורה עדיין... חבל באמת שקורט מת אבל בוא אני יגלה לך סוד....אם קורט היה נשאר בחיים הקריירה של נירוונה הייתה נגמרת עוד ב95 והיום לא הייתה פה בוויכוח הזה...אבל מאחר שקורט מת....והקריירה נמשכת עד לזמנים האלא (עדיין יש חדשות לגבי הלהקה....בלינק שנתתי בחדשות האחרונות)....אז צריך ואף רצוי להמשיך את המוסיקה של נירוונה......

tomgavish

New member
ממש מוזר איך ששילשול נעלם כשמורידים

את המים בשירותים

שלושי

New member
תום?

נכון? לי בניגוד לתום יש חברים ואני לא יושב כל היום מול המחשב וכותב הודעות בן כמה אתה? תתחיל לחיות ועדיין לא ירדתי לביוב אם זאת התקווה שלך תהנה מחופש מול המחשב

tomgavish

New member
שילשולי מקלל אותי.....אוווו נפגעתי.

בניגוד אלי החברים הדימיוניים שלך לא נחשבים לחברים.....והחברים שלי ואני נוסעים על סקייט, בריכה ודברים כאלה ולא משחקים החצר האחורית בבית קפה ומורה ותלמידים, so shut da fuck up befor u die bitch u dont know to what u are getting yourself into אני לא מהפריקים האלה שאתה מדמיין אוהבי הרוק אחי, לא זה לא אני, אני נראה קצת יותר מתאבק מהטלויזיה......ואם אתה לא רוצה למצוא אותך בבית חולים כדאי שתחשוב פעמיים לפני שאתה כותב משהו

למעלה