איכס איכס איכס!!!!

kobyz21

New member
לי יש בעיה איתו

מרוב שהוא מנסה לצאת מוצלח ואיכותי בכל דבר, כבן אדם ללא פגם, אחד כזה שבצורה ובסגנון שלו מחפש להיות יפה ונכון בכל תחום ועניין,
עבורי זה הביא אותו למצב שאני לא יכול להרגיש בו את הנשמה, הרוחניות, האמת שלו, המשהו הפנימי אישי, ולא יכולתי להתחבר אליו!

andre93

New member

אורישקי

New member
אני גם לא אהבתי את ג'קי בצורה יוצאת דופן.

אבל אני כן חושב שהוא בחור טוב, הוא משעשע ברמות, הוא לא התמסכן כל כך (על פי מה שהבנתי משכנה לשעבר ולקוחה של אבא שלי, הוא בא ממשפחה מאד קשת יום, יותר ממה שהוא ציין, ומגיל קטן הוא עבד כדי לעזור לה, היא גם סיפרה שכל סופשבוע הוא שמר אוכל מהמסעדה שלו ותרם אותו, אז זו לא הצגה), והוא מאד חברותי. בסה"כ הייתי יותר משמח להכיר אותו. הוא אמנם עילג אבל יש לו אינטיליגנציה רגשית מהגבוהות שראיתי, ולב ענק, כמו אלין לוי רק פחות מדהים.
וכן, אלירז
למרות שנמאס לי לראות אותו בכל חור מאז הזכייה. הוא פשוט היה מלך וקונצנזוס שלא היה כמותו, חוץ מתמיר אולי. חבל שגם השנה לא זכה הבן אדם שכל המדינה בפירוש אוהבת.

Just Neta1

New member
סיכום עונה במילה אחת-

סער!

ברצינות, הוא פשוט בן אדם נדיר, גם בחברה שלנו בכלל, אבל בטח ובטח שבטלוויזיה- זה מתמודד הריאליטי שהכי הערכתי אי פעם. בן אדם חכם ואינטיליגנטי ברמה מטורפת, בעל חשיבה מקורית ואמיצה, ועם זאת- אף פעם לא מתנשא, תמיד נמצא שם בשביל אחרים, מקשיב, מייעץ ותומך בהם (ולא סתם דיירי הבית כל כך אוהבים אותו ומשבחים אותו בכל מקום, ולא סתם גם השונאים שלו מבקרים אותו רק על הדעות, אבל גם הם מודים בחצי פה שהוא אחלה בן אדם ושאם לא הדעות הם היו בעדו) ולא שם את עצמו או את צרכיו במרכז (בניגוד לשאר), צנוע, נחמד וחם תמיד ולכולם אבל לא מוותר על עקרונותיו, ויחד עם כל זה- תמיד מודע למציאות ויודע להסתכל עליה בהומור, גם ביחס לעצמו.
אני פשוט גאה בו על מי שהוא ועל קהל המצביעים (כן, גם אני
פעם ראשונה שהצבעתי באח הגדול) שהצליח להתגבר על הסטיגמות ולהביא אותו למקום השלישי. ושלא נדבר על זה שהוא חתיך הורס
(או כמו שמישהי כתבה- "לא אכפת לי מה הדעות של סער, כל עוד הוא אומר אותן בלי חולצה"
). אגב, אני בעד סער לא למרות הדעות, אלא דווקא יחד איתן.

לגבי קותי- עצוב מאוד שהוא זכה, כי זה מעיד הרבה על החברה שלנו (הייתי אומרת שרק על קהל המסמסים, אבל לצערי אני מכירה המון אנשים בסביבה שלי שהיו בעדו גם בלי להצביע). יש עכשיו דיונים בכל מקום אם הוא שיחק תפקיד או לא (לדעתי זה די ברור שהוא כן ניסה כל הזמן להתאים את עצמו לדמויות הזוכות מעונות קודמות- מירי בוהדנה=בר רפאלי של ג'קי, כל עניין הקיפוח וכל המודעות התמידית לאיך שהוא יוצא במצלמות), אבל זה לא העניין- שחקן או לא, מה שעצוב זה שהקהל בחר באדם אלים, מתמסכן, אגואיסט לחלוטין (הרבה הרבה יותר מאביבית שדווקא לה יוחסה התכונה), בוטה וגס למנצח שלה, ומה שעוד יותר עצוב- זה שזה היה ברור כבר מתחילת העונה.

לגבי תמיר- הוא באמת באמת חמוד, אבל יש לי קצת בעיה עם כל האהדה סביבו. אל תהרגו אותי, אבל היחס אליו מרגיש לי כמו יחס לילד קטן, כמו שאני אדבר על אח שלי שבן 5- "איזה חמוד הוא..". זכורות לי כל מיני סיטואציות שהוא משתף דיירים ברצינות, והם (וגם תגובות חיצוניות) מגיבים לו כ"תמיר, אתה כזה חמוד.." זה טבעי, כי למרות שהוא בן 37, הוא מתנהג כמו ילד קטן, אבל לא בטוח שזה מה שטוב לו בשביל להתגבר על חוסר הביטחון שלו. מה שכן, אין ספק שהוא בן אדם טוב בסך הכול (גם אם יש לי כל מיני בעיות עם ההתנהגות שלו).

עוד כמה דברים קטנים לגבי דיירים אחרים-
שרי- היא ממש מותק, רציתי לכתוב עליה גם כמה דברים פחות טובים אבל בדיוק שמעתי ראיון איתה והיא ממש החמיאה לסער ובזה היא קנתה אותי לגמרי. אבל איזה כיף שהיא יצאה אחרי יאנה שהתנשאה עליה לאורך כל העונה!
דיירים חמודים אחרים: יעל, אביבית (כן, התחלתי לחבב אותה אחרי הדחתה משום מה, אבל רק כדמות טלוויזיונית וגם זה בטח יעבור לי מהר).
דיירים בסדר: ערן (לא סבלתי אותו במשך העונה ואני עדיין חושבת שהמודעות שלו למצלמות מנעה ממנו להתנהג כאדם שפוי ושיש לו בעיות רציניות באישיות אבל כרגע אני קצת משוחדת לטובתו בגלל הדברים שאמר על סער ועל קותי), סופי (מעצבנת אבל מצחיקה).
דיירים שמי זוכר: עינב, קפרא הבת, רגב (האהבה תנצח 2012
), איתם, לירון.
דיירים שאני לא סובלת: יוסי (חי בסרט- "הודחתי מתוך שאננות", "לא עשו לי חיקוי בארץ נהדרת כי קשה לחקות אותי" פחח בטח), קפרא הבן (גם הוא חי בסרט- "הצ'ק היה אצלי בכיס" כן, ברור), ברי וזיווה (זיווה סתם טיפשה אבל ברי פשוט בן אדם מגעיל וממש התביישתי בייצוג הזה של החברה הדתית, תודה לאל שהן עפו מוקדם), קים וצבי (המזעזע מכולם, אין ספק).

סליחה על החפירה המטורפת

MoRoSH11

New member
|כן\ על מה שאמרת על סער

ואתמול, במכללה גיליתי שעוד הרבה אנשים חושבים ככה וזה עשה לי פשוט טוב.
הוא פשוט אדם אינטלינגטי, רהוט, שיודע לבטא את עצמו, שיודע להקשיב ולענות בצורה בוגרת ועניינית.
ובאמת אין בו טיפת התנשאות, ורק על זה אני נותנת לו את כל ההערכה שלי.
הוא מדהים

אני גם גאה בו, ואני בעיקר גאה בזה שהצביעו לו ושהוא הגיע למקום ה-3, כלומר אנשים הצליחו לראות את האדם שמעבר לדעות ולפוליטיקה.

אורישקי

New member
מממ

לגבי סער, הוא באמת בחור טוב אבל אני עדיין סולד קצת מהדעות שלו, לא אוהב לשמוע כזה דבר וזו הסיבה שלא כל כך תמכתי בו. גם טלוויזיונית הוא לא כזה מעניין.
לגמרי מסכים לגבי קותי, דוחה את השועלים ואין פלא שרק יאנה שמחה שזכה, כשכל השאר בכו. וגם זה סביר להניח כדי לקבל קצת מהמיליון שלו. פוסטמה.
תמיר הוא באמת חמוד קודם כל, אבל הוא הרבה מעבר לזה, הוא היה אינטיליגנטי וידע להגיד למתמודדים דברים מאד חכמים, וביחד יכל גם להיות קופץ,שמח ואופטימי כמו שהוא. הוא בן אדם מדהים שהצליח בחיים כנגד כל הסיכויים, והחיבוק הענק של הדיירים בשבילו ביציאה שלו הוכיח את זה. הוא פשוט מרגש וכל כך הגיעה לו הזכייה הזו.
שרי באמת ממש מותק, וחבל שהראו בקושי משפט וחצי שלה עד השלבים הממש אחרונים, אני זוכר שבזמנו בפרק הראשון ראיתי את שרי,יאנה וברי כפייבוריטיות שלי. חשבתי שהן רגועות כאלה ואינטיליגנטיות. מסתבר שהשתיים האחרונות לא ממש למרות שעשו רושם כזה.
יעל באמת חמודה, מאד אוהב אותה ואת ההערות שלה. אביבית מדהימה, מה זה התבאסתי איך שהיא בכתה בשביל תמיר. היא בחורה מדהימה לדעתי ואני חושב שיש לה לב ענק למרות כל השטויות שלה. ואחד הרגעים הכי משעשעים בגמר:
יאנה השיכורה: "אביבית כפרה עלייך נשמה מתה עלייך"
*אביבית בפרצוף של: WTF*
יאייי לפחות הבנת שערן בסדר, אני ממש אוהב אותו
בחור לעניין שנעשה לו עוול מטורף. את סופי אני לא סובל, בחורה בלתי נסבלת.
כל מי שציינת באמת מיותרים, אבל כשהם תומכים בתמיר אז זה קצת מעלה להם נקודות. את רקב לא סובל.
את יוסי אני גם לא סובל!!! פשוט בן אדם פתטי, הרג אותי האהבה העצמית שלו, אנשים לא מבינים שזה שהוא אומר שוואיוואיה ולעזה וחרבו דרבו וכל השטויות האלה שלא מביישות את מרגול זה יכול להחזיק לו לשבוע שבועיים אבל כשזה מה שהוא מוציא מהפה כל העונה, זה לא מעניין ואפילו דוחה. דודו קפרא גם כן דוחה אבל התחלתי לחבב אותו בגלל התמיכה בשרי ותמיר, ולא בקותי למרבה הפלא. ברי וזיווה מלכות
זיווה במיוחד, היא הורגת אותי מצחוק ויכלה להוסיף מלא לעונה, גם לברי אני חושב שנעשה קצת עוול, היא באמת בן אדם תוקפני אבל היא לא בן אדם רע לדעתי, ואני קצת מרחם עלייה כי אני באמת רואה עלייה שהיא מנסה להיות נחמדה אבל משהו באישיות שלה פשוט סותר את זה. הן הפספוס של העונה, כנ"ל קים שלמרות שלא סבלתי לכמה זמן, אני חושב שבכללי אם נגיד הייתי עובד איתו או משו הוא בחור נחמד וטוב שלוקח דברים בקטנה ובכיף בסה"כ. צבי באמת דוחה ואותו ואת קותי אני הכי שונא העונה.

אורישקי

New member
ואני באמת שלא אוהב את מה שסער אומר

נתחיל בעובדה שהוא מציג את זה בצורה חד צדדית, הוא מתעלם מכל כך הרבה טילים,פיגועים או איומים כנגד ישראל והיהודים שחיים בה, איך הוא בכלל יכול להציג את זה שישראל היא האשמה היחידה במצב?.
ולגבי העניין של מדינה רב לאומית - אני גם כן לא מסכים עם זה. מדינת ישראל קמה על בסיס הקמת מדינה יהודית, מתוך ההבנה שכשהיהודים היו מפוזרים בגולה היה סיכוי רב להשמיד אותם, אז מדינה רב לאומית, יכולה לגרום להתבוללות או לניסיונות נוספים להשמיד את היהודים. אני לא מבין את זה, באמת.

Just Neta1

New member
אז ככה-

סער- עניין זה סובייקטיבי, אותי סער מאוד מאוד עניין, הייתי מרותקת מכל שיחה וראיון איתו. זה כמו בראיונות של אסי וארז, כולם שם, חוץ מסער, הלכו על קלף המסכנות ואני לא אגיד שזה לא עבד- שרי ותמיר כן ריגשו (על קותי ויאנה אני לא מדברת) וזה ברור שזה מה שאסי וארז רצו לשמוע, אבל סער היחיד שבאשכרה גרם לי להקשיב ולחשוב על כל מילה שהוא אמר, זה באמת היה ראיון מרתק (לא יודעת אם שמעת כי הוא לא שודר בתוכנית עצמה). אבל ראיתי בדיוק היום את הקטעים שנבחרו ע"י הצופים לקטעים הכי טובים בעונה וכולם מזעזעים בעיני (חוץ מזה של תמיר), אז כנראה שהטעם שלי לא חופף לזה של הקהל.
לגבי הדעות של סער- אני לא מסכימה עם חלק מהדברים שהוא אומר, אבל אני כן עם הרבה דברים אחרים. אני לא רוצה להיכנס כאן לדיון לגבי מדינת כל אזרחיה כי לא לשם כך התכנסנו, אבל אני רק אגיד שהדעות של סער מאוד מעוותות בציבור- כמו שכולם זורקים שהוא שונא יהודים ובעד מחבלים, וזה ממש לא מה שהוא אומר, נקודת המוצא שלו היא שצריך לכבד כל אדם כאדם כשהלאום בכלל לא משנה ואני חושבת שעם זה כולנו מסכימים, השאר זה כבר פיתוח של נקודת הבסיס הזו, גם אם זה מגיע למקומות קיצוניים מדי לעיתים.

לגבי שאר הדיירים-
תמיר- הביקורת העיקרית שלי שכתבתי קודם הייתה לו לגביו ספציפית, אלא לגבי ההתייחסות אליו- שהיא לרוב כמו לילד קטן וחמוד ופחות כמו לבן אדם שווה ערך. אז כן, הוא מוקף בתשומת לב ואהבה, אבל אני לא בטוחה שזאת תשומת לב מהסוג הנכון. ואם כבר פתחת את הנושא לגבי תמיר עצמו- הוא מאוד מאוד נחמד ותמיד אדיב ומצחיק ובאמת חמוד, אבל הבעיה שלי איתו, או לפחות אחת מהן, היא שהוא הרגיש לי מאוד מרוכז בעצמו לאורך כל העונה, גם אם הוא כיסה את זה כלפי חוץ באמירות שונות. הוא נראה מסוג האנשים שיגידו לך מה שאתה רוצה לשמוע, בלי קשר לאם זה אמיתי או לא.. כמו למשל כשהוא אמר לכל אחד בנפרד שהוא זה שבטוח חסין מהדחה (אפילו לאביבית שהיה ברור שהיא מועמדת), או כשהוא יצא על אביבית (מאחורי גבה) על הבישולים שלה ואז הלך לנחם אותה כאילו הוא בכלל לא קשור.. בכלל, כל הקשרים שלו בבית הם כאילו מאוד חזקים וכולם שם מתים עליו, אבל אף פעם לא ראיתי אותו מצטער על לכתו של דייר כלשהו או בכלל מודאג מזה, כל הזמן רק שמעתי אותו מדבר על אם הוא נשאר או לא וכאילו חוץ מזה לא עניין אותו שום דבר (בכלל, לא שמעתי אותו מדבר על שום דבר אחר חוץ מזה לאורך העונה). בגדול אני עדיין חושבת שהוא אחלה בן אדם, אבל סתם כמה נקודות שהפריעו לי.
ואיך שניסו לגרום לאביבית לענות על אם היא ויאנה יהיו חברות והיא בכוח התחמקה מתשובה, אבל אני מבינה את אביבית- יאנה באמת עשתה לה את המוות ועוד הוציאה את עצמה מסכנה אחר כך.

ערן- אל תגזים, הוא פשוט הוסיף לעצמו נקודות אצלי בזכות התמיכה בסער והנאומים נגד קותי, אבל אני עדיין חושבת שהכול היה אצלו מאוד משוחק (זה כמו שהוא אמר שכל התעודת זהות שלו הייתה מכוונת לזה שיקבלו אותו ולכן הוא הציג את עצמו כימין קיצוני אפילו שהוא לא כזה בפועל, אז אתה רואה שכבר בהתחלה הוא בנה לעצמו דרך מזויפת וזה ניכר במשך כל השהות שלו בתוכנית גם אם בהמשך הוא ניסה ללכת על דברים אחרים). סופי דווקא חמודה, אבל היא חוצפנית שהיא העמידה את סער שהיה חבר שלה להדחה האחרונה מטעמים אסטרטגיים ובכלל היא די חופרת.

על יוסי.

ברי וזיווה מזעזעות- אבל בוא נעשה הפרדה. זיווה סתם מטומטמת שעשתה כל מה שברי אמרה לה לעשות, אז היא לא מעניינת אותי במיוחד (וכן, אני חייבת להודות שיש לה קטעים מצחיקים). אבל ברי פשוט בן אדם מגעיל, מבחינתה הכול סובב סביבה, אין מי שמבין יותר טוב ממנה, אין בן אדם טוב ממנה או חכם ממנה בעולם, היא מושלמת ושכל השאר ישתנו. גם אני חשבתי בהתחלה שאני אמורה להיות בעדן, דתיות וכל זה, אבל פשוט הזדעזעתי מההתנהגות שלהן. אז כן, הן עשו עניין בתוכנית, אבל אני פשוט התביישתי בהן והייתי הכי מאושרת בעולם שהן הודחו.

את קים ממש לא סבלתי בעונה, מה שהוא ידע זה לזרוק סיסמאות וליצור אקשן בכוח, הוא תמיד היה חייב להיות במרכז הדרמה גם אם היא לא הייתה קשורה אליו מלכתחילה, מבחינתו אם הוא צועק יותר ומתלהם, אז הוא "אמיתי וכנה", אני לא קונה את הבולשיט הזה. ובכלל, הוא כזה ממורמר, טוב שהוא לא לכלך על כל דייר ודייר שהיה בעונה.

והערה לסיום- אני לא סובלת את אסי וארז, לא להאמין שפעם חשבתי שהם ממש חמודים.

אורישקי

New member
אני מתעב אותם מאז הקטע

שערן ויאנה דיברו על זה שקותי הפריד ביניהם, ואסי הבלתי נסבל הזה עושה "יש לי משהו להגיד לערן... אתה אומר שקותי מסכסך בינך לבין יאנה, אבל גם אתה עושה אותו דבר". וזה היה כזה דוחה שהמנחה!!! יגיד דבר כזה לא נכון, מה שהעריכה עשתה לערן זה עוול, כי הראו את הקטעים שהוא מלכלך על קותי, כשבפועל זה קרה הרבה אחרי שקותי התחיל ללכלך עליו - מתחילת העונה!!!.
ואני גם לא סובל את זה שהם כל כך עודדו את יאנה, זה מגעיל

כרגיל. נטע ואורי-

אורי, מסכימה איתך לגבי יוסי. האיש הזה הוא פשוט פאתט. ההתנהגות שלו בגמר הייתה פשוט מביכה. אני לא מבינה מה כולם התפלאו שהוא עף כזה מוקדם. הוא חנפן, רעשן ובלתי נסבל.

נטע, מסכימה איתך לגבי ערן. גם אצלי הוא קיבל כמה נקודות זכות על החברות היפה עם סער (ראית את הבלוג של צפניה על שניהם, כן?), אבל מעבר לזה, הבחור הזה פלקט בעיני. כולו משוחק ומזוייף. עם כל הכבוד לתרבות השיח, לא אהבתי שהיה כזה רופס ופסיבי מול הדיעות של סער. לא רציתי שיצרח את הדיעות שלו כמו צבי הברברי, אבל לפחות שיביע אותן!
ההתנהגות שלו כלפי קותי גם הייתה קצת מוגזמת. שמעתי ראיון שלו לפני כמה ימים שבו הוא אמר שהיה בטוח שהקהל רואה את קותי האמיתי וזו דוגמא טובה לנוער לאיך לא להתנהג ובגלל זה הוא "לא נכנס בו יותר מידי". (טוב בסדר...). גם המשפט שהוא אמר על זה שלא רגיל להתמודד עם אנשים כמו קותי ללא אקדח, עשה לי צמרמורת.

בעודי כותבת, יש את השיר של דוד לביא ב- 24. חמוד!

אורישקי

New member
אני חושב שזה באמת בושה להפקה

שנתנה יד למתמודד אלים, לא הציגה את זה לקהל ועשתה עוול לאנשים כמו ערן או זיווה שאמרו לו שהוא אלים. זה גרם לאנשים בבית להגיד שהם שקרנים כי הוא לא היה אלים. יא רייט

MoRoSH11

New member
אבל זו ההפקה של האח הגדול

בזה הם טובים, בלהציג מתמודדים בצורה שנוחה להם ומשרתת להם אינטרסים מסוימים.

אורישקי

New member
העניין שעד עכשיו

הם כן ידעו לערוך דמויות, במוקדם או במאוחר, כמו שהן. ולהראות את הצד המכוער שלהן. אז ציפיתי שזה ייקרה עם קותי, חבל שזה לא קרה.

למעלה