איכס איכס איכס!!!!

MoRoSH11

New member

אורישקי

New member
פרידה באמת דוחה את הקותיים

למרות שבעיני רוב מה שהיא אמרה היה צודק, היא עשתה מכל דבר סצנה ולא הרפתה, היא הייתה מאד מאד קשה, לא היה אפשר להגיד נגדה משהו והיא תמיד הייתה חייבת להיות צודקת, ובדרך מאד מאד וולגרית. אני גם חושב שהקטע עם התנ"ך והמחבלים (למרות שבמקרה של המחבלים זה ברור שהיא לא התכוונה להגיד שהיא מעודדת מחבלים מה שהיא אמרה זה סתם הקצנה מפגרת וחסרת רגישות) זה היה ממש מגעיל וחוסר התחשבות מטורף בקבוצת אוכלוסייה ממש גדולה בישראל. למרות זאת היא לא הכי מגעילה לדעתי. המתמודדים שהכי שנאתי בכל העונות היו ערן מעונה 1,הבובלילים (למרות שגם אותם חיבבתי בשלבים הראשונים ומדי פעם גם בסוף), סערס שיינפיין, ארז דה דרזנר, אביב סביון, החודדות, לי-עוז ומרב בטיטו, ומהעונה קותי וצבי.

andre93

New member
ארז? הוא היה אחד החמודים.

הוא היה אולי הדייר שהכי הצחיק אותי מכל העונות. הוא היה קורע ולמרות שנראה כאילו הכל זה הצגה, אני נהניתי מההצגה שלו.

השורד

New member
חולה על המטורף הזה

ועוד יותר על החיקוים המצחיקים שלו ביו-טיוב.

אורישקי

New member
במקרה שלי הכי צחקתי

מזיוה ואביבית ותמיר. וארז היה ממש מעיק לדעתי. לא יכלתי לסבול אותו, הוא היה נאיבי,נגרר וצבוע ואני לא אשכח איך אחרי שראו את הת.ז, ולא הפסיקו ללכלך על אלירז והקבוצה שלו, הוא עשה כזה "אני יותע למה עשו לנו את זה! זה כתי שנהפוך אותם לאנשים טובים!"

Just Neta1

New member
ארז באמת היה קורע, אבל הוא גם היה

ממש לא נחמד, זה לא סותר.

השורד

New member
אפשר ורצוי

הוא פשוט עילג דביל עם 2 תאי IQ - ולא, אין לו אינטליגנציה, גם לא רגשית. העונה שלו בכלל היתה זוועה שלא תתואר.

efi s8

New member
הספיקו לי שני משפטים ממנו בשביל לקלוט את זה

לא ראיתי האח הגדול בכלל

moshavnikit

New member
ג'קי גם היה מעצבן

ועשה כמה דברים מביכים כמו הלכלוך על ספרד ברגע שחזר לארץ..

אלירז
שונה מהם לחלוטין, בתור התחלה הוא בן אדם חכם ואיש שיחה מעניין. מה שאי אפשר להגיד על שני העילגים האחרונים שזכו.

Just Neta1

New member
נראה לי שאני במיעוט פה

כאילו, הוא חמוד וזה (לפחות היה, עכשיו הוא מעצבן לגמרי) והוא זוכה מוצדק, אבל הוא אפילו לא קרוב למה שעשו ממנו, אוברייטד לגמרי.

MoRoSH11

New member
מסכימה איתך שעכשיו הוא מעצבן

ומצד שני עכשיו הוא גם ממש לא מעניין אותי.
נכון, שהוא גם די אוברייטד, אבל הוא עדיין ממש חמוד (ונראה טוב
)

יאק! אף פעם לא הבנתי את האהדה אליו

וככל שהוא יותר ויותר משתלט לי על הטלוויזיה, אני יותר ויותר נשארת המומה לאור התופעה הזאת שנקראת אלירז!

מה שכן, ההשוואה האוטומטית שנעשית עכשיו לג'קי וקותי היא לא ממש פיירית. לא אוהבת את אלירז, אבל הוא רחוק שנות אור משני ה.... אחרים.

MoRoSH11

New member
עד כדי כך?

מבחינתי הוא חמוד וזהו, הוא לא מעניין אותי מעבר לזה. אין לי אפילו מושג למשל מה הוא עושה היום.

לא עד כדי כך, פשוט לא אוהבת אותו.

הוא כזה בינוני בעיניי שאני לא מצליחה להבין את הפופולריות הגדולה שלו.

MoRoSH11

New member
כל אחת והטעם שלה

מה שכן הפופולריות שלו היא באמת מוזרה. הבנאדם נמצא בכל חור.

moshavnikit

New member
אני גם לא אוהבת רת ההשתלטות הטלוויזיונית

אבל את הבן אדם שהוא, כפי שראינו באח הגדול, אני מאוד אוהבת.

למעלה