איזו תמונה!
(רק מה זה השיער הזה?! מזל שהוא הסתפר..)
האמת שכבר מההתחלה חשבתי שזה גאוני ואמיץ מצידו להיכנס לאח הגדול בצורה שבה הוא עשה את זה, אבל גם אני חשבתי שהוא פרובוקטור מעצבן שהולך להיכנס עם מנטרות וסיסמאות סטייל עדנה מעונה 2 ולעוף תוך שבוע, ומן הסתם אין צורך להסביר שזה לא היה ככה בסופו של דבר
אני גם שמחה שהוא לא מופיע בכל האירועים המטומטמים האלה (למרות שאני מודה שאני מרגישה קצת סתירה בין הרצון שלי להמשיך לראות ולשמוע אותו לבין ההערכה שאני מרגישה כלפיו כשהוא דווקא מתנתק מהדברים האלה ולא מתעניין בפרסום נטו).
אני מגיבה לך כאן גם על ההודעה שלמעלה-
בטח שראיתי... אגב, גם סער ראה את זה והתייחס לזה בראיון
החברות בין סער לערן הייתה אחד הדברים היפים בבית, ולא בגלל שכל אחד בא ממקום אחר אלא בגלל עצם החברות שבה בעיקר סער כל פעם מחדש הוכיח את האינטיליגנציה הרגשית העצומה שלו (לא יודעת אם ראית את השיחה שבה ערן מספר לסער על הריב עם קותי, זה לא שודר בערוץ 2 וראיתי את זה רק ממש לקראת סוף התוכנית, זאת פשוט שיחה מדהימה- צריך פשוט לקחת ולתעד כל משפט של סער משם).
לגבי ערן- אני חושבת שהיו לו 3 בעיות עיקריות בתוכנית:
1. הוא היה מצד אחד מאוד מודע למצלמות ומצד שני לגמרי לא מגובש עם עצמו שזה שילוב גרוע, כי הוא כל הזמן חושב על איך הדברים שהוא עושה נראים בבית ומשתמש בסיסמאות, אבל הוא גם לא שלם עם שום דבר שהוא עושה (אולי חוץ מהכנת התה
) וזה הביא אותו להתנהגות לא עקבית, שטחית ומלאה בהצגות. יצא שלנו לא ברור מיהו, כשגם לו עצמו לא ברור מיהו, ובמקביל הוא גם מנסה לצאת טוב במצלמות, זה בחיים לא יכול היה לעבוד.
2. יאנה- יצא לי לראות קטעים של ערן בתוכנית שלא שודרו והבן אדם פשוט נדלק על יאנה מהרגע הראשון, הוא לא הפסיק לדבר רק עליה (בחיי, כל נושא שיחה שעלה, עם סער או עם יעל או עם קים, הוא קישר ליאנה ובעקבות כך גם לקותי). זה שיחק לו בראש, הוא היה עסוק כל ההתחלה רק בזה וביחסים שלה עם קותי וראינו לאן זה הביא אותו (והוא עדיין לא השתחרר מזה).
3. עריכה לא טובה- אז כן, ערן דאג בעצמו להראות מספיק גרוע, אבל העריכה גם תרמה לזה קצת, ממה שהשלמתי הורידו כל מיני קטעים שבהם ערן מנתח וחושב על דברים שמכניסים את ההתנהגות שלו להקשר יותר ברור והופכים אותו לקצת יותר עקבי ומצפוני (אבל באמת שרק קצת).
יואו, אני לא יודעת מה נסגר איתי עם החפירות האלה בזמן האחרון, מצטערת