איכס איכס איכס!!!!

Love Music Yoni

New member
איכס איכס איכס!!!!

קותי זכה, גועל נפש!!!

ערס מטומטם ושוביניסט, שבטח יבזבז את כל המיליון שקל שלו על סיגריות ועל דברים שאני לא אכתוב פה. אם זה מי שהמדינה אוהבת סימן שהמדינה רובה ערסית מגעילה. אבל זה היה כבר ברור מקודם.

nik name

New member
איכס איכס איכס בריבוע!!!!

לא ממש עקבתי אחרי העונה האחרונה
אבל קותי????? איכס איכסס איכססס!!!!

אורישקי

New member
טסתי

לארצות הברית..
לבריטניה...
לאורוגואי...
לאוסטרליה...

אפילו לאיראן!

Love Music Yoni

New member
גם אני

MoRoSH11

New member
אבל זה כ"כ לא מפתיע שהוא זכה

בדיוק כמו בשתי העונות האחרונות.

אל תשווי אפילו

הדמיון היחיד בין שלושת הזוכים האחרונים הוא שכולם מזרחים. חוץ מזה הם שונים לגמרי.

andre93

New member
הרבה דברים!

קודם כל ג'קי לא התבכיין ולא התלונן לאורך כל העונה.
ג'קי היה ממש חמוד וגם עשה מחוות רומנטיות רבות לנופר.
בקיצור, כל מי שראה את העונה השלישית יסכים איתי.

MoRoSH11

New member
אוקי, אתה צודק בעיקרון

אבל מבחינתי הם די אותו הדבר. וסליחה אם זה נשמע מגעיל או משהו
אבל לא קותי ולא ג'קי לא היו צריכים לזכות בעונות שלהם.

kobyz21

New member
אני לא יודע עם כן או לא הגיע לג'קי לזכות

אבל לקותי בטוח לא! באמת אי אפשר להשוות בין שתי הדמויות, ג'קי דמות הרבה יותר איכותית, אי אפשר להשוות באותנטיות, באינטליגנציה הריגשית, בהומור, ביצירתיות המחשבתית, אבל זה לא העניין המרכזי לגבי למה קותי לא ראוי לזכות, מה שכן זה שהוא מייצג הרבה דברים רעים ולא נאותים, ובעיקר הוא דוגמא נוראית לחברה הישראלית כי הוא בא להתגאות בהרבה דברים שליליים ומגעילים באופיו ובהתנהגותו ושואף להשיג באמצעותם חיבה ורחמים ואפילו יתרון במקום לסלוד מהם, במקום לרצות לדעת ולהבין איפה הוא לא בסדר וטועה, במקום להראות נכונות לתקן, ולהשתדל להיות אדם טוב.

אורישקי

New member
הייתי בכלל בעד דנה בעונה הזו

וגם בעד נופר למרות שהיא די עצבנה אותי בשבועיים האחרונים, אבל בשכל הכל ג'קי הוא בחור טוב ועם אינטיליגנציה רגשית גבוהה. הוא מנצח די ראוי לעונה עם מלא אנשים דוחים.

Just Neta1

New member
ממש לא

בתור אחת מאלה שראו את העונה השלישית, אני לא מסכימה. גם אני חושבת שקותי וג'קי לא דומים במיוחד, אבל א.שניהם יושבים על אותו הפרוטוטיפ (והרבה מהמוטיבים שבהם קותי השתמש, במכוון או לא, לקוחים מג'קי) ב. אני אישית ממש לא אהבתי גם את ג'קי. אז נכון, באותה עונה פרידה גזלה ממני את עיקר האנרגיות השליליות, אבל ג'קי הוא בן אדם בלתי נסבל בפני עצמו.

andre93

New member
אי אפשר להגיד שג'קי בלתי נסבל..

אולי הוא קצת ילדותי ונוטה לאבד את קור רוחו לעתים, אבל הוא יותר הזכיר לי את תמיר מאשר את קותי( יש בזה משהו). היה בו טוב לב, רק חבל שהוא השקיע את כל מאמציו בתיחזוקה של נופר ולא נקשר לשאר הדיירים.
לגבי פרידה, אני דווקא ממש אהבתי אותה. אני אוהב כשאנשים עומדים על שלהם, ותכלס היא עשתה את העונה(למרות שממש לא אהבתי את הקטע עם התנ"ך).

Just Neta1

New member
בטח שאפשר- הנה, עובדה

וואו, תמיר וג'קי רחוקים כמזרח ממערב. ג'קי לא השקיע את כל מאמציו בתחזוק של נופר, הוא השקיע את כל מאמציו בתחזוק של הצופים- אם זה על ידי דיבור עם המצלמות בנאומים שונים, או שימוש בגימיקים (כמו סקולי הכבש, או מה שהוא לא היה). בכל אופן, אני פשוט לא סובלת אנשים מתחסדים, וזה בדיוק מה שג'קי היה. בכלל, מאמצע העונה הייתה הרגשה שהוא כבר יודע שהוא יזכה ולכן הוא גם מרשה לעצמו יותר.

פרידה היא הדיירת הכי מגעילה שהייתה אי פעם באח הגדול, וכן- זה כולל גם את בובליל וגם את צבי. יש לעמוד על שלך בצורה ראויה ובוגרת (ע"ע סער או שפרה) ויש לדרוס את כל הסביבה שלך, להמליך את עצמך בכוח על הבית, לזלזל בכולם ולעשות בלאגן בכל פעם שמשהו שלא מוצא חן בעיניך קורה (ואוי ואבוי למי שנמצא שם בדרך בטעות). היא עשתה את העונה אולי, אבל היא גם מסמלת את העונה בשבילי- העונה הכי גרועה של האח הגדול, כל הדיירים מזעזעים (אפילו לא אחד שיכולתי להתחבר אליו בדרך כלשהי)+זוכה גרוע.

למעלה