מה זה השטויות האלה?
בן אדם גדל במשך שנים על מערכת ערכים מסויימת, וכל המטרות שנראו לו נעלות היו קשורות זו בזו. כיום - אחרי שהבין שהמערכת הזו מוטעית, הוא מצהיר בכנות מרשימה על כך שהוא מתקשה להפריד בין המטרות השונות. הוא מודע לכך שחלק מהמטרות חשובות וטבעיות, אבל מתקשה להבין מהן ו/או להתחבר אליהן, ופותח כעת בתהליך שבו יבנה את עצמו מחדש. בהחלט יתכן שכדאי לה ללכת לפסיכולוג סתם כי זה עוזר להרבה אנשים שנמצאים בשלב כזה של החיים, אבל מכל האפשרויות המוכרות לי - היא עושה עלי רושם של בן אדם שמתמודד עם הנושא בצורה הרבה יותר בריאה מרוב האנשים האחרים שאני מכיר. עדי - אל תתני לאנשים מקובעים להרוס את מה שאת בונה לעצמך, ואל תפחדי להכיר בכך שבשלב הנוכחי את לא מוצאת טעם בגידול הילדים שלך - לדוגמה, רק בגלל שכמה אנשים טוענים שזה מחייב שאת משוגעת או פשוט שזה ככה - בלי סיבות (אני מניח שהגישה הזו מזכירה לך משהו). מנגד - אל תתני לעצמך להישאר במקום הזה שבו את נסחפת בחיים בלי מטרה, כי בטווח הארוך זה יהפוך אותך לאדם מזיק לסביבתו ולעצמו. תעבדי בצורה מסודרת ושקולה על בניית סולם ערכים ומטרות פנימי, מתוך בירור נקי בין מה שבאמת מייצג אותך למה שנובע מהעולם שבו גדלת, ותאמיני לי שתוך כמה שנים תרגישי הרבה יותר טוב. בהצלחה.