איך תסבירו את זה?

neko

New member
ה36 הזה לא נראה כלכך קשה,

מתוך ה10 הראשונות 6 היו טריביאליות, ובעוד 1 אני לא בטוח אבל נראה לי הגיוני. 3 אני לא יודע בכלל על מה להסתכל, אבל גם במבחנים "רגילים" כאלה שעשיתי תמיד היו כמה שלא ידעתי...

MelodicTruth

New member
הממממממ

אתה די מצחיק, או שאתה ממש חכם או שטעית ברוב\כל השאלות. המבחן הזה נחשב לאחד הקשים, וגם אנשים עם IQ של 170+ לא יכולים לפתור בחמש דקות 8 שאלות

MelodicTruth

New member
הקטע בשאלות האלה

שהן נראות טריוויאליות בהתחלה, הרבה נופלים בפח, ורק אחרי הרבה זמן של חשיבה עולים על הטריק

neko

New member
תראה, אם יש פתרון טריביאלי

שמקיים חוקיות, אז הוא נכון. אם מסתירים ממך פתרון יותר מתוחכם, זה ממש דבילי. זוכר את התער של אוקהם?

neko

New member
ד"א, התחלתי את הSTRICTLOGIC.

אני מקווה לסיים אותו (או לפחות את רובו) תוך כמה שבועות. מסובך...

MelodicTruth

New member
העיקר

שלא תהיה פזיז כמוני, ותגמור אותו תוך יומיים(בסופו של דבר עניתי על 14 שאלות, שזה שווה 142IQ, אבל אני יודע שיכולתי הרבה יותר)

neko

New member
בינתיים הצלחתי 12 מתוך

ה14 הראשונות שניסיתי. בשבועיים הקרובים אני עובד כמזכירה (
) 8 שעות ביום, וחוץ מאינטרנט לא יהיה לי שם כלום. אני מקווה שעד סוף השבועיים אני אסיים את המבחן ואוציא 100 (כמו המפגרים שאומרים שהם קיבלו יותר מ100 בפסיכומטרי מרוב שהם חכמים
) בכל מקרה, אני לא מאמין שזה באמת מודד בצורה נכונה. חלק גדול מהסדרות פתרתי בקלות יחסית בגלל שאני לומד מדעי המחשב ורגיל לשחק עם מספרים ולמצוא חוקיות בדברים. לא יתכן מבחן שהוא באמת לא תלוי תרבות...

MelodicTruth

New member
תקשיב

כששלחתי את התשובות שלחתי 27 תשובות, מתוכן רק 14 היו נכונות. יש הרבה תשובות שמצליחים לפתור רק באופן חלקי וחושבים שזאת תשובה טובה... אתה צודק בקשר למדעי המחשב, הסוג הזה של מבחנים יהיה יותר קל, הרבה יותר קל למי שמכיר את כל השיטות האלה. המבחן הזה מדויק מאוד אם יש לך IQ מעל 140, אם לא עדיף לך לנסות את המבחנים הסטנדרטיים... אגב, מישהו ראה את הסרט Pi?

MelodicTruth

New member
לא פלא

שעדיין אף אחד לא הצליח לפתור יותר מ38 שאלות מתוך חמישים...

MelodicTruth

New member
אגב

כבר אמרתי שיש SLSE 2? כל מי שגומר את הראשון מקבל את השני באימייל

neko

New member
תראה, אני אומר ככה -

אם מצאתי חוקיות והשלמתי לפיה את הסדרה, זה פתרון נכון. לא אכפת לי אם יש פתרון אחר שאליו הממציא התכוון. מכיר את התער של אוקהם? בהעדר מידע נוסף, יש להניח שהפתרון הכי פשוט הוא הפתרון הנכון. אם יש לי סדרה A,B,C,?,E, אני אגיד שD מקיים את החוקיות, ולא אטרח לחפש משהו יותר מורכב שאולי גם מקיים חוקיות מורכבת יותר.

shabaz

New member
אני באתי מנקודת הנחה

שזה אותו מבחן איי קיו שנערך בימינו.

Lu Tze

New member
אין סיכוי. מבחנים בשנות ה-20 היו

מאוד תלויי תרבות ומפלים נגד אנשים מתרבויות שלא תואמות את התרבות המערבית. היו גם שאלות בסיגנון "מי נתן לאמריקה את פסל החירות" (שאלה מפלה מכיוון כמובן מי שמאמריקה יש לו סיכוי יותר גדול לדעת את התשובה). אבל גם את לא עשו מכיוון שהם בדקו את ה-IQ של אנשים שמתו על פי הישגיהם, שזה דבר מפלה פי כמה מאשר בדיקות IQ שנעשית לאדם חי.

shabaz

New member
עדיין, בזמן שכתבתי את ההודעה

ה-ק-ו-ד-מ-ת, באתי מתוך נקודת הנחה שהמבחנים היו אותו דבר. נחמד לדעת את מה שכתבת, בכל אופן.

erezsh

New member
שכחת

שגם לצרפתים היה סיכוי טוב לדעת לענות על זה!

למעלה