איך תסבירו את זה?

MelodicTruth

New member
תשובות

בקשר לתוכנה שהורדת, צר לי לאכזב אותך אבל גם אני הורדתי וקיבלתי 193(שזה המקסימום, אם אני לא טועה), קראתי שהיא משתמשת בSD=38(וגם זה נראה יותר מדי). http://jonwai.bravepages.com/slse.html זה המבחן הכי מדויק שאתה יכול לעשות באינטרנט בלי לשלם עליו. המבחן הזה הוא high-range test שזה אומר שהוא מודד IQ בצורה מדויקת ברמות של 140+. כל מה שאתה צריך לדעת למבחן זה את 4 הפעולות הבסיסיות במתמטיקה. אם הIQ שלך מעל 140 המבחן הזה יהיה יותר מדויק ממבחן סטנדרטי אצל פסיכולוג.(המבחן נחשב לאחד הקשים באינטרנט, בנאדם ממוצע יענה רק על שתי שאלות מתוך חמישים) אם אתה מעוניין במבחנים יותר מגוונים שמודדים צורות שונות של מחשבה, תחפש בyahoo את המבחנים של Paul Cooijmans, ככה יהיה לך מושג מה אתה צריך לעבור אם באמת יש לך IQ של 180(דבר שאני מאוד מסופק לגביו, שום דבר אישי, פשוט עניין של סטטיסטיקה
). אה כן, הפעם גם צריך לשלם
(ועכשיו נזכרתי בעוד מבחן high range חינם http://www.chez.com/remuemeninges/916.htm ) בקשר למבחנים הנ"ל, המבחנים האלה דורשים השכלה מינימלית, אבל הם גם דורשים השקעה מקסימלית כדי לקבל תוצאה שתהיה מדויקת לגביך.(השקעתי יומיים במבחן הראשון, אחרי שחשבתי שזה מוגזם שלחתי את התשובות וקיבלתי תוצאה של IQ=142, אני יודע שבמקרה שלי התוצאה צריכה להיות יותר גבוהה. בסוף גיליתי שאמורים להקדיש כמה שבועות למבחן, לא יומיים
) המבחנים מודדים חשיבה מופשטת, לא פחות ולא יותר. בקשר לראיון שראית, הבנאדם הזה הוא קוריאני במקרה? זה שאתה לא מסכים עם מה שהוא אמר לא הופך אותו לפחות חכם, הרבה פעמים הפרשים כל כך גדולים של מנת משכל גורמים לאלה עם המנת משכל הנמוכה לזלזל בתאוריות של אנשים כמוהו, וזה בגלל שאתה לא מצליח להתחקות אחרי קו המחשבה שלו. בגלל זה יש כל כך הרבה גאונים שלא מעריכים אותם היום...

shabaz

New member
מגניב! אני אעשה את זה מעכשיו.

אבל לא הבנתי...לא אמורה להיות הגבלת זמן מסוימת?! זה נשמע לי קצת אבסורד לעבוד על מבחן במשך יומיים...אבל שיהיה...נראה כמה אני אקבל. נכון-הם באמת דורשים השקעה מקסימלית. <<אולי לא מקסימלית, אבל השקעה>> הבנאדם הוא אמריקאי, אני לא יודע מאיזה מוצא אבל...אך לא נראה לי שהוא קוריאני... כמובן שהפרשי האינטיליגנציה זוהי אך ורק תיאוריה. באותה מידה, אדם שהוא גאון <<למשל>> מתמטי, ויראה אדם בגילו שבקושי יודע חיבור וחיסור, הוא יחשיב אותו למטומטם בתחום הזה <<ולרוב התחום הוא כל חייו, לכן הוא יחשיב אותו כמטומטם ותו לא>> אני עכשיו מתחיל לעשות את המבחן... אני בונה לי אסטרטגיה במשחק "יוטופיה" שאמור להתחיל עוד 10 שעות בערך, אז יכול להיות שאני אתחיל לעבוד על המבחן בריצנות רק מחר <<ולא איזה 20 דקות כמו שאני משער שאני אעשה>> אני כבר ממש מתרגש לראות את השאלות.

shabaz

New member
Holy poo!!!

זה מבחן גדול!!! יקח לי קצת זמן, כמוך... זה ממש מבחן מעניין...

MelodicTruth

New member
דרך האימייל [email protected]

אתה פשוט כותב את התשובות לפי המספרים, מציין שם\גיל\מין, ואם עשית מבחני IQ אחרים אתה מציין את התוצאות שלהם

MelodicTruth

New member
המבחן שהורדת ממש אבל ממש

לא נחשב. הפסיכוטכני של צה"ל נחשב רק לסיווג בתוך צה"ל(עם דגש על המילה בתוך). למרות שאני יודע שהפסיכוטכני של צבא ארה"ב למשל, נחשב כאמצעי לקבלה לכל אותם מועדוני IQ(ואולי גם לעבודות מסוימות)

shabaz

New member
חבוב....אני מדבר על פסיכוטכני

שעשיתי בכיתה ט'... אני עכשיו סה"כ עולה לכיתה י'.

MelodicTruth

New member
היה לי היום צו ראשון...

נראה לי שקיבלתי מאה בפסיכוטכני, או לפחות 95+, חוץ מכמה שאלות בסוף הכל הלך חלק

MelodicTruth

New member
תשובות #2

אין הגבלת זמן במחבני high range מכיוון שבוחנים את יכולת החשיבה לעומק שלך עד הקצה. כשמדברים על רמות IQ גבוהות מהירות לא באה לידי ביטוי, והעיקר העומק והאינטנסיביות של החשיבה. לצורך ההדגמה, יכול להיות שמישהו שיפתור תרגילים במתמטיקה במהירות מדהימה, אבל ברגע שייתנו לו מבחן כזה הוא יתקע, ויכול להיות אדם שחושב לאט מאוד גם בדברים פשוטים, אבל החשיבה שלו יותר עמוקה והוא יכול להגיע להישגים שישנו את האנושות.(דקארט ואינשטיין העידו על עצמם כבעלי חשיבה איטית!). גם אני חשבתי שיומיים זה אבסורד, אבל כשדיברתי עם המחבר של המבחן ועם אנשים שלקחו אותו הבנתי שהזמן הממוצע למבחן הזה(אם אתה רוצה תוצאה מדויקת) הוא כמה שבועות!(ואל תשכח את העובדה שהייתי בן 16 כשעשיתי את המבחן) קראתי שהבנאדם הכי חכם שחי היום הוא קוריאני עם 202 IQ, לאמשנה... לא נראה לי שלא הבנת למה התכוונתי כשדיברתי על הפרשי אינטליגנציה. התכוונתי שאנשים ממוצעים יחשבו את הגאונים לטיפשים או משוגעים כי הם לא מצליחים לגרד את התחתית של עומק המחשבה שלהם. אותם אנשים מבינים רק את השורה התחתונה, ככה שהם לא מבינים את התהליך המחשבתי שאותו גאון עבר עד שהגיע למסקנה בה הם מזלזלים. איזה מבחן אתה מתכוון לעשות?? אל תשכח לספר לי כמה הוצאת! (אוי, התחרותיות...
) והנה עוד מבחן, הוא אמנם בתשלום, אבל אם אתה תצליח לענות את התשובה הנכונה אתה תדע את זה גם בלי שמישהו יבדוק את המבחן http://www.sigmasociety.org/Sigma_Testes_Eng.html

shabaz

New member
אהההההההההההההההההה!!!

איזה מבחן מתוחכם! הצלחתי כבר 4 שאלות <<לא אחת אחרי השניה...>> השאלה הראשונה היא שילוב של שלוש סדרות...<<שתי סדרות שונות וסדרה משתי הסדרות הללו>> לכן התשובה היא 243, 3. 9 שוב-מבחן ממש מתוחכם... ועוד לא ענית לי איך אני שולח את זה.

shabaz

New member
אופס!

התשובה היא 729, 3, 9 <<בטעות עשיתי בפעם הראשונה 9*3>>

MelodicTruth

New member
איזה חמוד

גם אתה טעית בדיוק באותה דרך שאני טעיתי
(וגם שנינו עלינו על הטעות בנקודה מסויימת) ומנסיון אני אומר לך לא להיות פזיז, לקחת את הזמן, ולא להיות בטוח בקשר לתשובות... ה"מבחן ממש מתוחכם" היה בציניות? נחיה ונראה(את התוצאה שלך
) אה כן, אחרי ששלחת את התשובות אין אפשרות לתקן(גם מניסיון
)

MelodicTruth

New member
עניתי לך איך אתה שולח

אתה שולח לכתובת [email protected] אימייל עם הכותרת strict logic sequences examination form 1. אתה מצרף את התבנית של- שם: גיל: מין: ציונים במחבני IQ אחרים(אם יש): ואז אתה כותב את רשימת התשובות, למשל: 1. 9, 3, 729 2. 1, 2, 3 הבנת את הקטע, כן? (אם הצלחת לענות על שאלות במבחן, אין ספק שתצליח להסתדר גם עם זה
)

MelodicTruth

New member
נתת לי מוטיבציה

להתחיל לענות על המבחן 916, המבחן הזה בודק יצירתיות לא פחות מאינטליגנציה, ככה שזה הולך להיות מאתגר...הצלחתי לפתור כבר איזה רבע-שליש-חצי חפיף, עכשיו אני אתחיל לעשות את זה ביסודיות

shabaz

New member
סבבה...אני אפסיק להיום

כי אין לי כח לזה יותר <<אולי אני אקפוץ מדי פעם לזה>> כמה מבחנים אתה מוצא! בלאט נחוי...

MelodicTruth

New member
סבבה

זה מבחן שעושים בשלבים. התחלתי להתעניין בכל הדברים האלה רק בשבועות האחרונים, SLSE-1 הוא בינתיים מבחן הhigh range הראשון שעשיתי... אין בעיה למצוא את המבחנים, רק צריך לחפש במקומות הנכונים

MelodicTruth

New member
סתם בשביל ידע כללי

המבחן שהראתי לך, strict logic sequences examination הוא קרוב לודאי מבחן הסדרות הכי קשה שיש. אם אתה רוצה את המבחן הויזואלי הכי קשה(ככה אני חושב, לפחות) כדאי לך לבדוק את Logima Strictica 36, המבחן הזה בתשלום ורק מלהעיף בו מבט קיבלתי סחרחורת http://www.eskimo.com/~miyaguch/ls36/LS36.html

למעלה